PFDK’dan Bursaspor’a para cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor’un Düzcespor’la deplasmanında oynadığı maçta çıkan olaylar sebebiyle yeşil-beyazlı kulübe verilen cezayı açıkladı.

PFDK’dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“BURSASPOR Kulübü’nün, 07.09.2024 tarihinde oynanan DÜZCE CAM DÜZCESPOR-BURSASPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 42.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

DÜZCESPOR Kulübü’nün, 07.09.2024 tarihinde oynanan DÜZCE CAM DÜZCESPOR -BURSASPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada DÜZCE CAM DÜZCESPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 31.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Başladık yine … Kulübün maddi durumu ortada , bir taraftan yardım toplanıyor bir taraftan sözde taraftar kulübe para cezası ödettiriyor . Ayıptır. Artık çok dikkat etmemiz gerekiyor. Başkan elinden geleni yapıyor, oyuncular , teknik heyet aynı şekilde, birazda bizim hassasiyetli olup kulübü para cezası yedirtmememiz gerekiyor. Bu sene taşkınlık, kavga gürültü, küfür yok .

    74
    2
      1. @gemlikli yorumuna yanıt olarak

        Sen önce adamın yazdığına kafa assan da yerinde olur.

        Aynı boku Bursa’da yaparsa taraftar…sah kapanma cezaları gelebilir.
        Önce akıllanın…
        Sana söylüyorum… yüzde Sende oralı değilsin!

        13
        2
    1. @T bag yorumuna yanıt olarak

      Doğru söylüyon. Onlar az ceza aldı. Bizimki çok. Ne yaptık ki?

      Bize ayrılan tribünden ettiğimiz küfürler 90 dakika boyunca sürmedi ki. Toplasan toplasan yarım saati geçmez.

      Bize ayrılan tribünde yer kalmayınca doğal olarak Düzcelilerin tribününe girdik. Onların içindeyken “Bizim için Düzceye de k.ooyyy” dediysek ne olmuş yani? Kendi takımımıza tezahürat da mı yapmayalım? Hazır girmişken heriflerle kavga da mı etmeyelim?

      Polisten jop yerken bir iki biz de mi vurmayalım?

      Sonra, gidiş ve dönüşte mola verdiğimiz tesislerde para vermeden alıp çıktığımız yiyecekler yağmacılığa mı girer? Bunlar da sorun olmuşsa yuh yani.

      Hiç maça gitmeyelim biz o zaman.

      37
      2
      1. @Tommiksli yorumuna yanıt olarak

        Iyi bi bok etmişiniz..Seni yakalayıp cezaları ödetmek lazım.
        Senin gibiler hiç akillanmaz.
        Senin gibiler Bursaspor’a lazım değil!

        12
        1
      2. @Tommiksli yorumuna yanıt olarak

        Allahım sonunda bilinçli akli yerinde bir yorum 17-22 yaş arası taraftarda istediğiniz her pislik var. Acilen o pisliklerden kurtulmak lazım.

        16
        2
        1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

          Ne kullandıkları belli olmayan o müptezellerden içeride ve dışarıda tribünlerden bu tipler temizlenmediği sürece biz çok ceza yeriz

          10
          2
  2. ÇOK YAZIK!

    Ulan gel de kahrolma şu cezalara. Zaten kulüp meteliğe kurşun atıyor. Batmama uğraşında. Sen kalk bizim .ayvan .ğlu .ayvanlar yüzünden ekstra zarara gir.

    Kendilerini taraftar zanneden Tommiks midir, Zagor mudur her ne .oksa bu madde bağımlısı meni israflarını yok etmedikten sonra gırtlağına kadar battığın o fosseptikten kurtulamazsın.

    21
    1
  3. Hayırlı işler. Her zamanki gibi “ne var canım” diyen iş bilmez taraftar grubumuz fatura çıkarmış.
    Öğretemiyoruz bu işi. Öğrenmemek için direniyorlar.

    21
    2
  4. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. Bugün para cezası.
    Artı haftaya tribün kapatma. Artı 1 ay sonra hükmen mağlubiyet. Artı 2 ay sonra puan silme,
    eşittir sezon sonu 2. Lig hedefi 2025-2026 futbol sezonuna devir.

    18
    5
  5. Bu cezaya sebep olan ergenler 42000 tlyi ömürlerinde bir arada görmemiştir. Ancak bu 42000 TL için analarını bile keserler. Sorsan en büyük bursasporlu bunlar ama kulübe zarar vermekte üstlerine yok. Bunları stada bile sokmamak lazim bunlar ne bursali ne bursasporlu.

    16
    2
  6. Bu cezayı kesinlikle taraftar amigoları ödemeli yoksa stada alın mamalı bu işin başka çaresi yok ver cezayı bak bir daha nasıl izaha gelirler ARTIK YETERRRR

    8
    2
  7. Heey Texas, selamlar size! Bizi yine şaşırtmadınız ve sezona 42 bin TL lik (şimdilik) ceza yedirmeyle sezonu açtınız. Yönetim kampanya başlatıp yaz boyunca kulübün tahta, transfer giderleri, fatura giderleri gibi sıkıntıları çözmeye uğraştı. Yönetimi bu hamlelerini dolayı ne kadar takdir etsek azdır. Bu sezon hepimizin yüreği kıpır kıpır ve umut dolu. Özlenen ve beklenen yerlere gelme ümidimiz hat safhada. Be hey Texas li kendini en meşhur sayan taraftarlık kardeşler! Bu 42 bin TL yi yönetim nereden ödeyecek, yapılan kampanyadan elde edilen gelirlerden ödeyecek. Sizler BURSASPOR umuza Düzce de 42 bin TL lik bir gelir ve katkıda mi bulundunuz ya da bu güzide ve şampiyonlar ligi görmüş takımımıza itibar mi kaybettirdiniz? Düzce bize gün evvel maça kaç kişi alınacağının sayısını bildirmiş, sizler iki katından fazla kişiyle oraya gidiyor ve zorla stada girmeye çalışıyorsunuz ve taşkınlık yapıyorsunuz. Alın size taşkınlık. Şimdi kulübe bağış yapan kişiler sizin bu çirkeflik ve taşkınlık cezanızı ödemeyi hak ediyor mu? Yazıklar olsun. Böyle devam edin, bir kaç maç sonra ceza alıp kendi stadimiza da giremiyeceksiniz. Çirkeflik ve usulsüzlük yapılarak, kendi takımınıza ceza odettirerek büyük taraftar olunmuyor, itibar kaybına uğradığınızi artık öğrenin!

    7
    1
    1. @Krc yorumuna yanıt olarak

      KOMBİNE APTALLIĞIMIZ

      İki kardeş bu sezon için kombine alma aptallığı yaptık. Tommiks denilen piskopatlar yüzünden daha ilk haftadan belli oldu ki Bursaspor kendi stadında bu sezonun yarısını seyircisiz oynar.

      5
      1
      1. @Efe & Mert yorumuna yanıt olarak

        Texas miş hadi oradan yahu! Böyle taraftarlık olmaz olsun. Daha ilk maçta 42 bin TL ceza yiyoruz. Böyle bir şey olurmu kardeşim yahu. Toplanan bağışlarla bu çirkef taraftarların cezasını öde. Sorsan bunlar Türkiye nin en fanatik taraftarı olduklarını söyler. 3 hafta sonra tribün kapatma cezası kesin alırız. Bu cezayı Texas ödesin. Yeter artık yahu.

  8. 1- Deplasmana araç tutulmasın,
    2- Bursa’daki maçlarda küfür eden , madde atanlar kameralar tespit edilip, gelen ceza yapandan tahsil edilsin , Bir kez ödedi mi bir daha ceza sebep olmaz.

    6
    1
  9. Sayın yönetim cezalara özel
    Bir hesap paylaşın bence sitede
    Düzceye giden bi taraftar adam başı
    Hesaba 42 tl göndersin toplamda
    42 bin tl cezayi ödemiş olurlar
    Bundan sonra ki deplasmanlarda
    Akillanmayan taraftara ödetilsin
    Cezalar

    4
    1
  10. Sahaya atlayan Bursasporluydu galiba Bursa da oynanan bir maçta sahaya atlayan bir Bursasporlu olsaydı kesin 2 veya 3 maç seyircisiz verilirdi 100 bin tl de para cezası olurdu

    2
    9
  11. bakın ben bizim ceza almamıza birşey demiyorum çünkü hak ettik . ama merak ettiğim birşey var yatırıp birini mi siqti bizimkiler neden biz daha fazla ceza aldık

    1
    19
    1. @Gemlikli yorumuna yanıt olarak

      Kardesim, size Hacıosmanoğlu Düzce ye belirlenen sayının 2 katından fazla olarak gidin ve orada taşkınlık yapıp stada zorla girmeye çalışın mı dedi? Küfredin ve zorbalık yapın mi dedi!

      4
      1
  12. O konuda kismen haklısın kardeşim bizin gerizekali taraftarımız yüzünden aldığımız cezayı biz hakediyoruz ancak bu stada giren düzceli ergen sürüsünün cezası bu olmamalı. Ayrıca bizim emeklerin stadyum içinde yaptığı bir şey yokken bu düzceli çoluk çombak bizim taraftarı kızdırmak için 4linden geleni yaptı.

    1
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu