Batalla 2’de 2 ile başladı

Futbolculuğu döneminde Bursaspor'un efsane isimlerinden olan Pablo Martin Batalla teknik adamlık kariyerine de iyi başladı.

Sezon başından Bursaspor‘un başına geçen Arjantinli efsane isim TFF 3. Lig‘de yeşil-beyazlı takımın deplasmanda Düzcespor ile oynadığı karşılaşmada takımın başında ilk kez yer almış ve Bursaspor mücadeleyi Ahmet İlhan Özek‘in golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Bugün de Ziraat Türkiye Kupası’nda BAL ekibi Bozüyük Vitraspor ile deplasmanda karşılaşan Batalla’nın ekibi rakibini 1-0 mağlup ederek 2. Eleme Turuna yükseldi.

Batalla ise Bursaspor‘un başında çıktığı 2 resmi maçta da galip gelerek sezona duble ile başladı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      Haklısın kardeş. Bırak yuhalamayı, ıslıklamayı, hiç istemeyiz ama iki mağlubiyet alalım hocaya, futbolcumuza, yönetime koro halinde ana avrat küfür eder bu madde bağımlıları.

      Bizi şampiyon yapan Ertuğrul Sağlam sonraki sezon 2 mağlubiyet aldı diye koro halinde etmedikleri küfür kalmadı. O naif hocayı ağlatarak kovdular Bursa’dan.

      Hırsız yönetimler ve en çok da bu nankör, geri zekalı, eğitimsiz pislikler yüzünden kulüp kapanmakla yüz yüze.

      27
      1
  1. Bravo….geldi çattı ilk Kendi sehirci önümüzdeki maça.
    Bayram havasında geçeceğine Eminim.
    Özledimiz Bursaspor…. ortaya çıkmak üzere!!!

    18
    1
  2. Dünkü kazandigimiz 1-0 lik kupa maçından sonra bile takımı binbir çeşit eleştiren tipleri görünce bataja 2 mağlubiyet alsın adamın anasına kızına eşine küfür eder bu ergen madde bagimli tipler.

  3. Bu cendereden bir an önce çıkabilmek için yapılacak tek şey her maçı ayrı ayrı ele alıp rakipleri yenebilmenin yollarını aramak ve böylelikle minimum kayıplarla devam ederek ligin sonunda şampiyonluğu göğüsleyerek taraftarlara ve kente mutluluk yaşatmaktır.
    ŞAMPİYON BURSASPOR 💚🤍

    1. @Faruk yorumuna yanıt olarak

      Pablo nun diploması yetmediği için resmiyette Serdar Kurtuluş görünmekte ve bu durum her hangi bir probleme yol açmamaktadır.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu