Sakatların son durumu nasıl?

TFF 3. Lig 1. Grup ilk hafta maçında deplasmanda oynanan Düzcespor maçında sakatlık geçiren Bursasporlu futbolcu Muhammet Demir’in pazar günü oynanacak Tokat Belediye Plevne maçında oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor.

Düzce’deki karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru kasığından sakatlanan 32 yaşındaki forvette zorlanma tespit edildiği öğrenildi.

PENALTI KAZANDIRMIŞTI

Antrenmanlarda durumu yakından takip edilen deneyimli futbolcunun, pazar günkü mücadelede riske edilmeme ihtimalinin olduğu belirtilirken, teknik heyet Muhammet Demir’in oynayıp oynamayacağına maç günü karar verecek. Tecrübeli krampon, yıllar sonra döndüğü Bursaspor’da çıktığı ilk maçta takımına penaltı kazandırarak kilidi açan isim olmuştu.

Diğer yandan sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan orta saha oyuncusu Furkan Özyapı’nın Türkiye Kupası’nda yarın Bilecik’te oynanacak Bozüyük Vitraspor karşılaşmasında kendisini deneme ihtimali olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcu, görev verilmesi halinde kupa maçının kadrosunda olabilir. Yetenekli orta saha, sezon başında Kocaelispor’dan kiralanmıştı.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. tecrübeli, kaliteli, geniş ve alternatifli kadromuz var.
    sahanın içiyle alakalı pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Bursaspor için asıl problem teksasın varlığı.
    ve nedendir bilinmez anlamsız bir şekilde adeta bunları koruma altına alan spor medyamız. yani SAHANIN DIŞI…

    71
    3
      1. @muhammed yorumuna yanıt olarak

        Senin söylediğinin hıdırın söyledigiyle ne alakası var? Teksas dediğin 20 sene önceki teksas degil takıma zarar veriyor. Aklı başında esnaf memur işçi akıllı Bursasporlular bir araya gelip düzgün bir grup kurmalı. Bu keşlerden Bursasporumuzu kurtarmaliyiz.

        10
        1
  2. Furkan’ı çok merak ediyorum. Bursaspor’a katkısının olacağını düşündüğüm bir futbolcu. İnşallah güzel bir sezon geçirir.

    35
    1
  3. Kadro yapımız alternatifli ve revizyona müsait olduğundan Batalla sakatlık yaşayan oyuncuları asla riske etmeyeceği gibi tam iyileşmeden kadroda düşünmez.

    8
    1
  4. muhammed bu maç zorlanmasın bence. tahirinde sözleşmesi fesh edilsin yok mu böyle bir hak. bu nasıl bir kanun sakat adam oynamıyor ama para alacak

    4
    1
  5. Sevgili Bursasporlular tirbüncü olmak zor dur sevgi özveri sabır ve iyi bir tirbüncü karekteri gerektirir Bursaspor düştüğünde camianın her unsurlarında sorunlardan dolayı düşer şehir düşer eğer ki sorun sadece yönetimsel olsaydı ertesi yıl çıkardı lakin sorun tüm unsurlarda idi tribünlerde şampiyonluk günlerinde çoçuk yaştakiler karaborsa bilet sattıranlar ,otobüs basanlar ,yöneticiler ile el ele siyasetçiden AŞ iş bulup yürütülenlerin bir kısmı rezidanslarda oturur ise tribünleri kullanıp çıkar elde etme en üst seviyede olduğundan Teksas kötülenir kötü olan Teksas değil dir ki şu günlerde 14 yaşlarında üzerinde Bursaspor forması genç bir kardeşime sordum kombine aldın mı dedim o tirbüncülüğünü göstermek için bize gelir abi kombine dedi bende güldüm o kadar kötü durum oluştu ki tirbünde Teksas da isen bedava maça girmek güzel onur duyulacak bir şey miş gibi eskiden ise bedavacı mı oldun diye aşşağılanırdın durum buralara gelince kötü Teksas oldu bakın maraton alt dolu üstte dolmak üzere batı kapalı tirbünde dolu localar hemen hepsi satıldı peki boş olan Güney Kale yani Teksas .yönetim yeniden yapılandı basın öyle siyasetçi öyle iş insanı öyle şimdi Teksas da sıra ilk maçta pfdk ya sevk edildik elbette suçumuz yol lakin yılların oluşturduğu kötü imaj var lütfen şunu unutmayın kötü olan Teksas değil dir gelin Teksas a orada aslında güzel arkadaşlıklar saygı sevgi bağlılık çoşku vardır alın kombinenizi sizde ortak olun güzelliklere son iki gün hadi Bursaspor sevdalıları

    4
    10
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      yapma be @eski teksas!..
      iyisin, hoşsun ama bu kulübün gerçekleri bam başka. radikal karar ve tedbirler şart. aksi halde bütün emekler, paralar ve hayaller heba olacak…

      5
      1
    2. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Teksas mi kalmış kardeşim sen ne anlatiyorsun? Bizim çocukluğumuz 90 li yıllarda biz mahallemizden arkadaşlarla maça gider teksasa girmek için önceden stada girerdik ancak abiler geldikçe bizi kenara doğru gönderir biz ancak teksasin dışında tribunculuk oynardık. Şuan teksasin göbeğinde çoluk çocuk hapci esrarci duruyor ben ne diye teksasa geleyim yaşım 40a dayanmış çoluk çocukla kavga mı edeyim. Saygı kalmamış hepsi keş tipler.

      8
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu