Bursaspor’u bekleyen tehlike!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Düzce’de Bursaspor taraftarının yaşadığı kötü muamele sonrası yeşil beyazlı kulübü bundan sonraki süreçte bekleyen tehlikeyi kaleme aldı.

Sezonun ilk maçında Düzce‘de saha dışında yaşanan gelişmeler gösteriyor ki, Bursaspor sadece sahada değil dışarıda da birden çok etkenle mücadele edecek. Bursaspor taraftarına düşman ülke askeri muamelesi yapan Düzce Emniyet Müdürlüğü‘ndeki kendini bilmez kimi memurların kindar tavrı göstermiştir ki, bu sezon Bursaspor‘un işi hiç de kolay değil.

Gittiği her kentte şampiyonluğun favorisi bir takım olarak tahrik edilecek. Hem oyuncular hem teknik kadro hem yöneticiler hem de taraftarın üzerine gidilecek. TFF ve ilgili kurulları da Bursaspor‘a orantısız biçimde cezalar vermeye teşne durumda. Amedspor müsabakası sonrası 11 maçlık insafsız seyircisiz oynama cezasının nelere mal olduğunu, bu yüzden bir alt lige daha gönderildiğimizi iyi biliyoruz.

Bursaspor ‘un tüm bileşenleri, bütün bunları da hatırlayarak sakin ve temkinli olmalı.

Bu sezon da tüm cephelerden üstüne gidecekler. Kısa sürede transfer yasağını kaldırıp zımba gibi bir takım kuran, kent dinamiklerini harekete geçiren ve borçları temizleme yolunda önemli mesafeler alan yönetimin bütün bu olumsuzluklara karşı da hazırlıklı olmaları şart.

Dışarıda Bursaspor‘un bir maçta ipini çekebilecek bir şer atmosferi olduğu hatırdan çıkarılmamalı.

Ligin ortalarına gelmeden şampiyonluğumuzu garantilemeliyiz.

Takımdaki tecrübeli oyuncularımıza da bu konuda büyük sorumluluk düşüyor.

Diğer tüm takımlar, TFF ve tüm şer cepheleri şunu bilmeliler ki, Bursaspor bu ligin takımı değil.

O ait olduğu lige dönmek zorunda.

Bu uğurda ne yaparlarsa yapsınlar Bursaspor bunu başaracaktır.

Düzcespor‘u 2-0 gibi net skorla yenip sezona deplasmanda aldığı 3 puan ile başlayan futbolcularımızı ve teknik kadroyu tebrik ediyoruz.

Devamı kesintisiz gelmeli.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevginin fazlası zarar. 225 kişilik sonrasında 450 kişilik olarak revize tribündeki bilet sayısının üstünde aşırı talep olması ile oluşan kaos ortamı gerdi. Deplasman maçlarına gerekirse gitmeyin. İç saha maçlarında 40.000 kişiye oynayalım. Yoksa bunca çaba emek ve maddiyat yok olup gider. Yönetim de bunu bilerek bir bildiri yayınladı. Çok dikkatli olalım ve yoğurtu üfleyerek yiyelim…

    49
    1
  2. Bizim seyirci avantajını yok seyirci problemimiz var desteklemeyi bilmeyen her gittiği yerde sorun yaratan sıkıntılı çoluk çocuktan oluşan grup var bakin düzce maçı 1000 kişi gitsen ne fayda stattan attılar 6 kişi kaldı nerde seyirci desteği yok neden çünkü desteklemeyi dahi beceremeyen bir grup mevcut arkadaş ne yaptığını bilmeyen kişileri almayın statlara yazık zarar veren adamlar takimi bitirir milyon eurolar biter gider unutmayın bu ligten sonrası malı lig.

    39
    4
  3. Çorum’lu olarak Bursaspor’a gönül vermiş birisi olarak düzce maçına 450 bilet ayrılmış ken o kadar fazla gitmenin manası yok.
    Bilet alan gider gerisi sahte biletle veya taşkınlık çıkararak içeri girmeye çalışması bence provokatör Luk bursa kendi içinde ki pislikleri temizlemeli.
    Bursa nin hedefi şu anda bir üst lig bile değil süper lig.

    19
  4. sn. yazar, Bursaspor’un bu lig de, hatta bir üst ligde bile herkesi yenecek gücü var.
    Bursasporu bekleyen asıl tehlike medya olarak sizler, tribün olarakta teksas.
    bir taraftar olarak uyarıyorum, bu kafada giderseniz Allah korusun yarın tribün kapatma, para cezaları, hükmen mağlubiyetler, puan silmeler kapıda…
    sonuçta da biz taraftarların hayallerine, yönetim ve oyuncuların bütün çabalarına yazık olacak…

    12
  5. şu yazı bu sitede nasıl, neden ve hangi özelliğinden dolayı yayınlanır anlamıyorum.
    ya arkadaş yaşananlarla alakalı olarak kendimize yönelik en küçük bir ”ÖZ-ELEŞTİRİ!” olmaz mı.
    ne yazık ki bu kulübün önündeki en büyük engel teksas ve kendi medyasıdır.
    biz gerçek Bursasporlular, başkanımız enes çeliğin dünkü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı yaşadığımız sürece asla ve kata UNUTTURMAYACAĞIZ…

    12
    1
  6. Ben birşey söylemek istiyorum. Keşke bütün taraftarımız aynı anda görebilse. Arkadaşlar artık bu oyunun bir spor olduğunun farkına varıp, rekabeti ve desteği maç içinde seviyeli bir şekilde uygulamamız gerekiyor. Artık taşkınlıkla kavgayla değil güzel şeylerle anılmamız gerekiyor. Zira Türkiye’de dost olduğumuz camialardan başka kimse tarafından saygı duyulmuyoruz. Bu serserilik işlerini bırakıp sadece tribün işlerine yoğunlaşmamız gerekiyor.

  7. Bizi Teksas şampiyon yaptı, Teksas düşürdü..
    Bunlar aklını başına almazlarsa işimiz daha da zor. Biraz akıl , biraz sağduyu..Çok mu zor? 3.ligdeyiz lütfen farkına vardılar..

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu