Stadyum isim sponsoru kim olacak?

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Düzcespor maçıyla lige start verecek Bursaspor’da diğer yandan sponsorluk görüşmeleri de devam ediyor.

En merak edilenlerden olan stadyum isim sponsorluğu ve forma göğüs reklamı sponsorluğuyla ilgili girişimlerini sürdüren yeşil-beyazlı yönetim, kulübün yararına olacak bir anlaşma için ince eleyip sıkı dokuyor.

ÖNEMLİ RAKAMLAR HEDEFLENİYOR
Tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele edecek yeşil-beyazlılar, yapacağı anlaşmayla kasasına önemli bir rakamı da koymak istiyor. Alternatiflerin masada olduğu öğrenilen Bursaspor’da önümüzdeki haftalarda bu iki sponsorlukla ilgili gelişmelerin olabileceği ifade ediliyor.

İKİSİ BİRLİKTE OLABİLİR
Hem stadyum isim sponsorluğu hem de forma göğüs reklamını içeren paketlerin de konuşulduğu sponsorluk görüşmelerinde Bursaspor Kulübü’nün menfaatini gözeten yeşil-beyazlı yönetimin, anlaşma sağlanması halinde kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Bursaspor yeni sezon öncesinde sırt sponsorluğu için Uludağ İçecek, kol için B.Ergünler Prefabrik, tozluk için Aroma ile anlaşmıştı.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Maili Holding olsun,AKP döneminde büyüme, zenginlik rekorları kırdı. Keskinoğlu,YÖRSAN,Burdan gibi gıda markaları var

    13
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu