Bursaspor maçı yayınlanacak

Bursaspor’un ligin ikinci haftasında oynayacağı Tokatspor maçı öncesi TFF’den müjde geldi.

TFF, 15 Eylül Pazar günü oynanacak Bursaspor-Tokat Bld. Plevne maçını yayın programına aldı. Mücadele, TFF YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursa’daki maçı yayinlasan ne olur yayinlamasan ne olur sanki bize iyilik yapıyor bize deplasmanda lazımsın TRT

    110
    8
    1. @Akın İpek yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor buradan çıkıp süper lige döner de bu takımı bu hale getiren eski başkanlar yalaka amigolar dan hâlâ hesabı sorulmadı cidden yazık bu takıma

      36
      6
    2. @Akın İpek yorumuna yanıt olarak

      Ne alaka kardeşim. Neden bunları kendi adina dusunuyorsun. Yurt dışında yaşayan veya başka şehirlerde olan Bursaspor taraftarlarını neden olayın içine dahil etmiyorsun. Deplasman veya iç saha farketmez yeter ki yayinlasinlar.

      36
      3
  2. Acayip heyecanlı yım. Sabırsızlıkla sezonun başlamasını bekliyorum. Başkan dan yönetim den ALLAH razı olsun. Diyorum. BURSASPOR umuda sakatsız bir sezon ve şampiyon luk diliyorum. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.

    66
    4
  3. 1 maç seyretmeyelim nolur ki..Alcaz gelcez..İkinci hafta değil Türkiye, tüm Dünya haber yapacak bizi..Ülkenin 4. Kademe liginde..naklen yayın..ve 45.000 taraftar tribünde..Adı aşk bu eziyetin..

    23
    2
  4. Zaten iç saha maçlarında staddayız asıl yapmanız gereken deplasman maçlarını yayınlamak.İzlenme sayısı bu kadar yüksek olacak bir maç varken gidip başka takımın maçını yayınlamanız tam da size yakışır bir hareket tff!

    16
    2
      1. @Erhan yorumuna yanıt olarak

        Daha yukarıda birçok kişi, zaten stadyumda oldukları için iç saha maçlarını yayınlamanın gereksiz olduğunu tartıştı. Bu yüzden yorum yaptım ama bu kadar ileri düşünmek senin zekân için fazla galiba.

        2
        1
  5. Yönetim maçların yayınlanması konusunda yardımcı olsun malum 3. Ligdeyiz deplasman tribünleri burda 250 kişilik bizlerde YouTube bursaspor hesabından maçları naklen izleyebilelim

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu