Başkan Enes Çelik teşekkür etti

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik sosyal medya hesaplarından Düzce Valiliği'ne teşekkür mesajı paylaştı.

Başkan Enes Çelik paylaşımında “Düzcespor deplasmanında taraftarımıza ayrılan misafir seyirci kontenjanı talebimiz ile 225’den 450’ye çıkartılmıştır. Düzce Valiliği’ne ve Düzcespor’a anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

[countdown id=”58766″ show_venue=”1″ show_league=”1″ align=”none”]

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursaspor’lular lütfen maçlarda küfür kötü tezahurat yapmayalım hem ceza aldirmayalim hemde gubur gunbur gelisimizi kötülükle değil takimimiza duyduğumuz aşk in gücü ile coşkuyla geldiğimiz belli olsun kırk yıllık küfürlü kına gecesi ritminde tezuharatlar olmasın artık dolu dolu herkesimin ritmine uyabilecegi coşkulu marşlar üretelim lütfen küfür edecek ceza aldıracak karşı taraftarı futbolcusunu hirslandiracak hareketleri yapmayalim tirbunde ki gucumuzede saygı duyulan bir TEKSAS oluşturalım yönetim güçlü takım güçlü taraftar da güçlü olucak kötülük ekmeden saygınlık hayranlık duyulan tirbun oluşturalım futbolcusunu kucaklayan destekleyen bir tirbun olalım şu anda ki takımdaki futbolcularımız bizlere hayran lütfen onlara düş kırıklığı olusturmayalim

    58
    2
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      İzmir’de gözümün önünde (menemen maçı) kız taciz etti içlerinden birisi. Tribünden etti bir de. Yoksa sen de kalıyım bu akşam falan dedi. Hiç kimse bir şey demedi. Ben de diyemedim tribünde değildim çünkü. Gevşekler otobüs kapatıp geldiği için İzmir’de yaşayan bursasporlular maça giremedi.

      5
      3
    2. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Gerçek taraftar küfür ederek, sahaya yabancı madde atarak kulübe zarar veren sahte taraftarları tribünde engelleyen taraftardır. Gerçek taraftar takımı mağlupken dahi takımına destek veren, onu ateşleyen, kendisine güven duyulduğunu hissettiren taraftardır. Rakip takıma küfür ederek onları daha da hırslandıranlar provokatörlerdir. Uzun lig maratonunda beraberlikler, mağlubiyetler olması çok doğaldır. Evimizde alabileceğimiz bir mağlubiyette maçtan sonra tüm takımı tribünlere çağırıp arkalarında olduğumuzu gösterebiliyor muyuz ? İşte o zaman büyük takım taraftarı olduğumuzu futbol camiasina göstermiş oluruz. Her şey çok güzel olacak.

      20
      2
  2. Başkanım bir de yayın işini çözebilirseniz o kadar güzel olur ki düzceye gidemeyecek olup maçı evde izlemek isteyen binlerce taraftar vardır.Bursasporun bu sene tüm deplasman maçları canlı yayınlanmalıdır iç sahada zaten herkes maça gelmeli.

    21
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu