Düzcespor’dan Bursaspor taraftarına jest!..

Cumartesi günü oynanacak Düzcespor Bursaspor maçı 3.lig 1.grubun en önemli müsabakası olacak....

Cumartesi günü saat 16:00’da oynanacak DüzcesporBursaspor maçı, 3. Lig 1. Grup’taki en önemli karşılaşmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Düzcespor‘un ev sahipliği yapacağı bu kritik maçta, her iki takımın da sahada göstereceği performans büyük önem taşıyor.

DÜZCESPOR’DAN JEST!

Bu önemli karşılaşmada Düzcespor yönetimi, Bursaspor taraftarlarına anlamlı bir jestte bulunarak, rakip takımın kale arkası tribün kapasitesini 250 kişiden 400 kişiye çıkardı. Bu sayede, Bursaspor taraftarlarının Düzce iline 400 kişilik bir grup halinde gelmesi bekleniyor.

[countdown id=”58766″ show_venue=”1″ show_league=”1″ align=”none”]
Kaynak
Düzce Parantez

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular Teksas tirbünü demek sevgi bağlılık demek zayıf ın yanında olan demek bizler bu lig e gelinceye kadar taraftar olarak da çok büyük yanlışlar yaptık lütfen bizlerde tirbünde eski günlere dönmek için lütfen rakip taraftarlara küfürlü kötü söz ile cevap vermeyelim tezahüratlar kırk yıllık sloganlar olmasın kına gecesi ritminde marşlar olmasın ayrıca kimsenin yediğine içtiğine lafımız yok ama Bursaspor u da kimse meze yapmasın ceza aldıranlar maça gelmesin gitmesin

    26
    1
    1. @Raad yorumuna yanıt olarak

      Harbiden çok büyük jest. Sanki dünyayı bağışladı ipteler. Ondan sonra canlı yayın yapcaz deyince anasının nikahını istiyo yavşak herifler.

      5
      58
    2. @Raad yorumuna yanıt olarak

      3. Lig takımlarının stadları göz önünde bulundurulursa 150 kişi kontenjan artırımı büyük jest. Teşekkür etmek yerine neden alaycı bir tavırla yaklaşıyoruz. Bu zihniyetten kurtulmadığımız sürece tekrar karanlık günlere döneceğiz.

      81
      2
      1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

        Komik çünkü 150 kişi olması ☺️

        Gül geç be abi bazen 🙂

        Karanlık günler vs demişsin ama alakası yok.❇️

        2
        17
      2. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

        Kapasite gereğince olması gerekenden fazla koltuk verilmiş. Teşekkür edeceğinize yaptığınıza bakin.bataklığa sürükleyen zihniyet hala var. Yazık size

        38
  2. Taraftardaki Şu kibir , şu küfür , şu büyüklük hastalığı şu ben ben ben hastalığı . Sahada tribünde ne oluyor hiç bakmadan en gür sesimizle destekleyip kazana kazana ligleri çıkacağız . Bırakın şu büyüklük taslamaları gidilen şehirlerdekiler de insan , rakipler için oynayanlar da duyguları olan futbolcu . İnsanların öfkesini nefretini biriktirmeyi bırakalım artık . Sadece Bursaspora odaklanalım arkadaşlar sadece Bursaspora .

    6
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu