Bursaspor nasıl şampiyon olacak?

Bursaspor’un TFF 3. Lig’de şampiyon olabilmesi için birkaç önemli adım atması gerekiyor.

Öncelikli olarak transfer yasağını kaldıran ve camiayı yeniden birleştiren Başkan Enes Çelik ve yönetim kurulu Bursaspor Kulübü‘nün en büyük problemini çözmüş oldu.

Yapılan önemli transferlerin ardından sonrasında kulübün efsanelerinden Pablo Marttin Batalla‘nın da göreve gelişiyle yönetimin de büyük katkı verdiği “Yanındayım” kampanyası ile maddi olarakta güçlü bir duruş sergileyen Bursaspor Kulübü artık gözünü şampiyonluğa dikti.

Toplamda 7 ana başlık üzerinden geçen şampiyonluk yolunda şu 3 madde ortadan kalktı;

  1. Transfer Yasağını Kaldırmak: Bursaspor’un öncelikle transfer yasağını kaldırması gerekiyordu ve bu, takımın kadrosunu güçlendirebilmesi için kritik bir adımdı.
  2. Yeni Teknik Direktör: Takımın başına deneyimli ve güvenilir bir teknik direktör getirilmesi.
  3. Kadroyu Güçlendirmek: Transfer yasağı kalktıktan sonra, takımın eksik bölgelerine kaliteli oyuncular transfer edilmesi.

Bu 3 maddenin ardından diğer 4 madde şu şekilde sıralanıyor;

  1. Fiziksel ve Mental Hazırlık: Oyuncuların fiziksel olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi (Bursa ve Bolu Gerede kampı) ve mental olarak da şampiyonluğa odaklanmaları önemli.
  2. Taktiksel Çalışmalar: Pablo Martin Batalla‘nın belirleyeceği oyun planı ve taktiklerin oyuncular tarafından iyi bir şekilde uygulanması gerekiyor. (Hazırlık maçlarında olumlu sinyaller alındı.)
  3. Taraftar Desteği: Taraftarların takıma olan desteği, oyuncuların motivasyonunu artıracaktır ve iç saha maçlarında avantaj sağlayacaktır. (Bursaspor’da 2024-2025 sezonu öncesinde 15 bin 600 kombine satıldığı açıklandı.)
  4. Medya Desteği: Bursa basının Bursaspor‘a tam anlamıyla desteği devam ediyor. Bursa‘da ve Bolu Gerede kamplarından Bursaspor‘u takip eden medya kuruluşlarının şampiyonluk yolunda yeşil-beyazlılara en büyük desteği verecek kuruluşlar olacağı biliniyor.

Bu adımların hepsi, Bursaspor’un TFF 3. Lig’de başarılı olmasına ve şampiyonluk hedefine ulaşmasına yardımcı olacaktır.


O zaman sandıklardan Bursaspor bayraklarını çıkarma vakti gelmiştir. Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın….

Kaynak
Bursasporluyuz.Org Özel Haberidir.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu kadro kağıt üstünde bırakın tff 3.ligi 2.ligin bile favorisi ama önemli olan sahada koyacağımız mücadele.Rehavete kapılıp rakipleri küçümsersek hüsrana uğrarız o yüzden her maça full konsantrasyon ve mücadele gücü ile çıkmalıyız.Bizler de taraftar olarak eğer puan kaybedersek daima takımımızın arkasında durmalı küfürden ve benzeri hareketlerden kaçınmalıyız.Böyle olursa şampiyonluk ve güzel günler de gelecektir.

    26
    1
  2. Evet ama futbol sahada kazanılır güçlü oyun sert oyun ile bu ligde ve üst ligde kazanılır burda tüm oyuncular ekmek parası için çırpınıyor ve sahamizada vitrin maçlarına gelecekler ne yapıp edip küçümseme den üstlerine sert bir şekilde 90 dakikaya yayarak gitmemiz gerekiyor bu liglerin şakası yok yaşadığımız 2 sezondada bunu gördük

    15
    1
    1. @Cankurt16 yorumuna yanıt olarak

      tamam işte burada da biz devreye giriyoruz onların zorlandığı yerlerde 12. adam olarak biz maçı kazandıracağız hep destek tam destek sapına kadar Bursaspor

      7
      1
  3. 1- medya ve taraftar sadece destek versin.
    2- takım üzerinde baskı oluşturmasın.
    3- futbolu, oyuncuları ve takımı günlük skorlar ve perfornanslar üzerinden değerlendirmesin ve yorumlamasın.
    4- teknik ve idari işere karışmasın. (çünkü bu kulübün birer idari ve teknik sorumluları var. çünkü bu oyun çok başlılığı sevmeyen bir oyun!)
    5- başkanın kulübü. teknik direktörün takımı. taraftarında sadece tribünleri yönettiği bir camia olursak ”KARA GÖRÜNDÜ” demektir…

    13
    1
  4. Biraz yavas diyelim maclar oynanmaya baslasin 4 veya 5 mac izleyelim o zaman Bursaspor’un neler yapabilecegini gorecegiz. Umarim gosterge sampiyonluk yolunu isaret eder…!

    11
    1
  5. beyler favoriyiz eyvallah , şampiyonluk içinde iddalıyız ama beklentiye girmek için şuan çok erken bunları konuşmak.
    her maça son maçmış gibi çıkmak lazım,e tabiki tökezlediklerimiz olacak,aman beklentiye girmeyelim

    11
    1
    1. @yalcin_bulut yorumuna yanıt olarak

      Şampiyon kim olacak herkes görecek belediye kütahyaspor 3 tane süperligden 3 veya 4 tane 1.2.3. Ligden iyi adamlar aldık iyi olan şampiyon olsun her kesin çapını ligler başlayınca göreceğiz.

  6. Rakipleri küçümsememiz gerekiyor. Taraftar da sabırlı olmalı. Bazen gol geç gelecek. Bazen kötü oynayacağız. Hatta mağlup olacağız. Mühim olan bu anlarda takıma sahip çıkmak. En büyük endişem taraftar. Rakip takım ve seyirci ile didişip küfürlü tezahürat yaparsak sadece kendimize zarar veririz.Düşman değil dost kazanalım. Sadece kendi işimize bakalım. Eğer bu takıma inanıp sabırlı olursak açık ara şampiyonluk gelir. İlk defa birliktelik sağlandı. Bunu bozmayalım. Başarılar Bursasporum.

    8
    1
  7. Bursaspor rakip ayırmadan içeride ve dışarıda yene yene şampiyon olacak.
    ŞAMPİYON BURSASPOR…

    1
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu