Bursaspor eski başkanını andı

Bursaspor Kulübü'nün unutulmaz Başkanlardan Murat Gülez’i vefatının 4. yılında andı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Eski başkanlarımızdan Murat Gülez’i vefatının 4. yılında saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular mekanı cennet olsun Bursaspor için vizyon atlatan çok çok kaliteli bir başkandı projeleri olan Bursaspor u yürekten aklı ile sevendi efendi ağırlığı vardı

    25
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Kamil Koç otobüslerinin sahibiydi. Eski Bursa otogarını kürtler ele geçirince tek başına otogarı kürtlerden temizlemişti. Bileği kuvvetli, kabadayı adamdı. Mermiye kafa atardı. Mususi’yi, Baliç’i falan Bursaspor’a kazandıran da kendisiydi. Bedavaya aldığı Baliç’i, Fenevbağçe’ye 9 milyon dolara sattı.250 bin liraya Torbalıspor’dan aldığı Feti’yi 5 milyon dolara Cincona sattı. Piontek’i hoca olarak getirdi. Frank Pingel’i ve eski Trabzonlu santrfor Sorloth’un babası Goran Sorloth’u Bursaspor’a taransfer etti. Mekanı cennet olsun. Baba adamdı.

      29
      1. @Bir Bilen yorumuna yanıt olarak

        Nerdeeen nereye. Bi, eski Başkanların ağırlığına bak, bi de şimdikilere bak. Emir Adanur gibi zıpçıktı sahtekarlar, Hatçe Recep’ler falan kulüpte başkan seçilip ortalıkta fink atıyor. Dolandırıcılıktan hapiste yatan adamlar için, seni bize Allah gönderdi falan deniyor. Mekanın cennet olsun Murat Gülez.

        17

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu