Düzce’den canlı yayın pazarlığı!..

Bursaspor’un sezonun ilk haftasında deplasmanda Düzcespor’la oynayacağı maçın naklen yayını konusundaki belirsizlik sürüyor. TFF’nin yayın programına almadığı mücadeleyle ilgili Bursaspor Yönetimi Düzcespor Yönetimiyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. İki kulüp arasında yayın konusunda pazarlık yaşanıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu TFF 3. Lig’in ilk haftasında Bursaspor’un Düzcespor’la 7 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı maçı yayın programına almadı.

GÖRÜŞMELER SÜRECEK

TFF aynı gün saat 15.30’da Artvin Hopa ile Elazığ FK arasındaki maçın YouTube üzerinden yayınlanacağını kamuoyuna duyurdu.

TFF’nin bu kararına Bursaspor taraftarı büyük tepki gösterdi.

Bursaspor Yönetimi bu gelişme üzerine harekete geçti ve ev sahibi unvanıyla maç yayın hakkını elinde bulunduran Düzcespor yönetimiyle ilk teması kurdu.

Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet’in elde ettiği bilgiye göre Düzcespor yönetimi Bursaspor’dan naklen yayın için yüklü miktarda para talep etti. İki kulüp arasında naklen yayın pazarlığının sürdüğü bildirildi. Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden görüşeceği ve naklen yayın konusunu karara bağlayacakları bildirildi. 7 bin 200 kişi kapasiteli Düzce 18 Temmuz Stadı’nda 360 kişilik misafir tribün kapasitesi bulunuyor.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Cok yüksek para istiyorlarsa Bosverin yayinlamayin . Firsatcilarin elleri boş kalsın. Önemli olan 3 puan. 1 hafta daha izlemeyiz.

    158
    1
    1. @1963 yorumuna yanıt olarak

      Aynen. Bi kuruş vermeyelim iptelere. Gidelim, koyalım gelelim. Nası olsa ertesi hafta Timsah Arena’da 40 bin kişilik büyük buluşmamız var. Dikeyim Düzcespor’u be ya.

      76
      4
  2. Adamlarla aramız iyi olsaydı izin verirlerdi. Ama yok malum taraftar örgütü bütün Anadolu kulüplerini kılıçtan geçirdiği için yapacak bir şey yok. Zamanında darısı başına ANADOLUM diye pankart açılmıştı. Nereden nereye.

    26
    4
    1. @3 numara yorumuna yanıt olarak

      adamlarla aramız iyi zaten 2 sezon önce bursada en iyi şekilde ağırlandılar onlarda bizi en iyi şekilde ağırladı yönetim yoluna çıkmış koparmaya çalışıyor.

      12
      2
    1. @Kmx yorumuna yanıt olarak

      Vallaha mı? E söylesene be yaa.Bizi ne uğraştırıyon ***? Düzcespor’la falan görüştürüyon. Tamam. Sana 3 paket kısa Malbora. Gel Düzce’ye yap şu yayını da taraftarın çenesinden kurtulalım ***.

      15
      3
      1. @Enes Çelik yorumuna yanıt olarak

        Mehmet Özman olsa da radyoda anlatsa 🙁 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Şampiyonluk görmeden yitirilen tüm Bursaspor sevdalılarına.

  3. bunlarda iyi alıştı *** bırakın yayınlamayın 3 puanı alın dönün yeter barış yalım twitter odasından anlatsın maçı şampiyon olduğumuz sezon maçlarımız mı yayınlanıyordu eski usul radyo misali analtın geçin veya onuda yapmayın kazanın gelin. ulan hepsi bursasporda para var deyip yoluna çıkmış durumda lan sikikler 1.5 milyar borç var para toplandıda size mi toplandı

    19
    1
  4. Para istiyorlarsa vermeyin kimseye para kimseye verecek paramiz yok bizim. Önemli olan 3 puan izlemeyiz bisey olmaz

    17
    1
  5. Fırsatçı ipteleeerr. Nası olsa dikecekler, bari azıcık para kazanalım diye düşünüyolar. Yer mi lan Bursa çocuğu?

    11
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu