Bursaspor’dan Ludogorets ve Kardzhali takımlarına ziyaret

Bursaspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Fatih Karayılan, Bulgaristan futbol takımları Arda Kardzhali ve Ludogorets Razgrad’ı ziyaret etti.


Bursaspor‘un yeni sezon formalarından hediye eden Karayılan, Bursa’da yapılabilecek organizasyonlar hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

 

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mestanlı yorumuna yanıt olarak

      Vay be. Özledim Kıracalı’yı bee. Şimdi yukarda baraja çıkıcan, şaran yiycek, mastika içicen, biraz da svinsko pırjıla yaptırcan, kafayı bulup şehire inicen. Baykal’da bi kafeye oturup kahve/kola içicen, ordan da Vıjrudenski’ye eve gidip vurcan kafayı yatcan.

      6
      1
      1. @Serefemir yorumuna yanıt olarak

        Benim atalar da cebel sıtküünden yakınlarda mestanlıdaan falan akrabalar var. Halil mutlu bizim köydenmiş, bi de katacı memdali bizim eniştemin tanıyan vaaa mı

        2
        1
    2. @Mestanlı yorumuna yanıt olarak

      Cokoprens almaya gidenlerden sonra bu yönetim bizi gerçekten superlig havasına sokuyor! Yıllardan sonra heyecanla Bursaspor haberi var mı diye bakıyorum. O neydi ya, mahhalle takımına dönmüştük, şimdi aslımıza dönüyoruz, adam gibi yönetenler olursa 3.ligde de prestijini koruyabilirsin demek ki! Sağ olsunlar, emekleri zayi olmasın inşallah.

      41
      4
    3. @Mestanlı yorumuna yanıt olarak

      Ben de Mestan lıdanım kardeşim. BURSASPOR formasını giyip te kırcaali ve mestanlı caddelerinde gezmek çok güzel oluyor. Yönetim i tebrik ediyorum. İnşallah yakın zamanda bir hazırlık maçı yaparlar.

      41
      1
  1. İŞTE BEN BUNA GELECEĞE YATIRIM DERİM BUGÜNÜ DEGİL YARINI DÜŞÜNEN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI VAR DOĞRU YOLDASINIZ TEBRİKLER YAŞASIN ŞEHRİNE İHANET ETMEYENLER

    35
    2
  2. Cebelliden Arda Kırcaalispora ve Ludogoretse sevgiler saygılar.İnşallah birgün bu iki takımla hazırlık maçları yaparız.

    29
    2
  3. Çok güzel hareketler bunlar
    Bursasporun Avrupaya açılan
    Kapıları olan Bulgaristan, Yunanistan
    Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Bosna
    Balkan ülkelerinden Bursaya gelen
    Zaman zaman tatil ve akraba ziyaretleri
    İçin bu ülkelere giden Balkan göçmeni
    Kardeşlerimizin vasitasiyla oralarda ki
    İletişimi sıcak tutmaliyiz

    6
    2
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Hah tamam. Şiptar gene yorumu patlatmış. Bi haberi de boş geç *** be.. Her habere bi yorum. Assocoited Press ajansı gibisin Şiptar.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu