Bursaspor’dan 3. Lig’de Süper Lig kadrosu!

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak Bursaspor’da transfer tahtasının açılmasıyla 2,5 yıl aradan sonra oluşturulan kadro buram buram Süper Lig kokuyor.

Ligin çok üstünde bir kadroya sahip teknik direktör Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlılar’ın yeni sezon oyuncuları arasında 7 ismin Süper Lig deneyimi var.

OYUNCULAR LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE

2,5 yıl aradan sonra transfer tahtasını açan ve 16 yeni oyuncuyla sözleşme imzalayan Bursaspor 3. Lig’in çok üstünde bir kadro oluşturdu. Enes Çelik başkanlığındaki yönetim kurulu tahtanın açılmasının ardından ülke futbolunda söz sahibi bir çok oyuncuyu renklerine bağladı. Pablo Martin Batalla idaresindeki Yeşil Beyazlı takımın kadrosunda halen daha önce Süper Lig deneyimi yaşamış 7 futbolcu yer alıyor. Söz konusu oyuncuların 6’sını Yeşil Beyazlı kulüple yeni sözleşme imzalayan isimler oluşturuyor. Bunların birçoğu kariyerlerinin büyük bir kısmını Süper Lig’de mücadele ederek geçirdi.

REKOR MUHAMMET DEMİR’DE

Bursaspor’un kadrosunda Süper Lig deneyimi en fazla olan isim kariyerinin tamamını en üst ligde geçiren Muhammet Demir. 32 yaşındaki krampon 280 Süper Lig maçında forma giydi. Muhammet Demir aynı zamanda A Milli Takım’da da 2 kez görev yaptı. Bursaspor’a geri dönen oyunculardan Musa Çağıran 265 Süper Lig maçında oynadı. Ahmet İlhan Özek 177 kez Süper Lig maçına çıkarken, A Milli Takım formasını da 5 maçta terletti. İlhan Depe 126 Süper Lig maçında ter döktü. Mücahit Can Akçay 17 maçta Süper Lig deneyimi yaşadı. Taha Can Velioğlu ve kadroda bulunan Furkan Emre Ünver de birer kez Süper Lig’de maç oynadı.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Abartmadan fazla havaya girmeden her maça final maçı gözüyle bakıp hazırlanması gerekiyor. Kaybedecek vaktimiz yok en hızlı şekilde borçlar yine sıkıştırmaya başlamadan önce süper lige çıkmalıyız. Rehavete kapılacak zamanımız yok.

    79
    9
  2. sergen yalçının bir sözü vardı bu oyun isimle oynanıyorsa kadroya beni yazın diye. biz şampiyon olduğumuzda kadro kalitesi açısından ilk 8e bile giremiyorduk. kayseri eskişehir antalya ankaragücü hepsinin kalitesi kağıt üzerinde bizden iyiydi hepsinin yıldız transferleri vardı batalla ilk geldiğinde ismini doğru söyleyemiyorduk. dediğim şuraya gelecek evet kadro bu ligin çok üstünde şuan bizim bu kadroyla lig rekoru kırarak üst lige çıkmamız lazım. ama maç sahada kazanılıyor hatırlayın 2 sezon önce tarsusa 5 atarız çok rahat maç tatil gibi maç diyorduk zor bela 1 puan aldık. rakipleri küçümsemek en çok bize zarar verir. onlarda 11 bizde 11 kişiyiz

    48
    2
    1. @muhammed yorumuna yanıt olarak

      Aynen kardeşim, bakın tam bunun üstüne örnek akşamki şampiyonlar ligi maçı. Young Boys kadrosu ile Galatasaray ı kıyasladığınızda akşam fark olmalıydı. Ama adamlar çıktı taş gibi topunu oynadı. Bu iş sahada belli oluyor. Bu sebeple teknik ekip, takım ve yönetim çok fazla da rehavete kapılmadan işi çok sıkı tutmalı.

      9
      1
  3. Sahada isimler oynamıyor adam gibi mucadele edersek rahat cıkarız bu cendereden insallah futbolcu kardeslerimiz olayın farkındadırlar…

    29
    10
  4. Arkadaşlar hepsi süper lig oyuncusu olsa nolur, yaşlı çoğu,ben üçüncü Lig maçlarını çok izledim mücadele gücü yüksek maçlar oynanıyor o yüzden bu kadar abartmayalım, şimdiden havaya girersek sonra çok uzulebiliriz

    21
    2
  5. Türkiye’nin en büyük camiasının kim olduğunu göreceksiniz! Bursa şehrinin nasıl kenetlendiğini ve bir araya gelince neler yapabileceğini göstereceğiz!! Kim oldğumuzu öğrenecelsiniz lan!!!

    20
    15
  6. Sevgili Bursasporlular çok çok kıymetli futbolcu kardeşlerim ülke hatta Avrupa gündemine gelmemiz sizlerin elinde evet kalitenize takım oyunu gücünüzü kattınız mı o çoşku ile inanın tüm şehiri ayağa kaldırırsınız kadroda ki her futbolcumuz değerlidir oynayan oynamayan birbirine destek olur ise müthiş bir ortam olur bunu ateşleyecek olan teknik heyet ve futbolcular hepinize şimdiden sağlıklı güçlü başarılı bir sezonlarımız olsun

    14
    4
  7. İnşallah ait olduğu lig süper lige çıkar kardeş takım Bursaspor bir Trabzonspor taraftarı olarak Bursaspor kalbimizde Türkiyede şampiyonluğu İstanbuldan alan onlara Anadolu tokatı atan 2.kulüp hadi gel artık Büyük Bursaspor Texsas gibi trübünün olsun arkana yaslan maç seyret

    10
    6
  8. iyi hoş güzel ancak fazla gaza gelmeden rakipleri küçümsemeden bu tip haberleri abartmamalıyız. rehavete kapılmamalı oyuncular. maçlar sahada kazanılır. bunun acısını çok çektik. öyle çok düştük ki rakipleri küçümseyecek halde değiliz. bir an önce üst liglere çıkmalıyız. işimizi ciddiye almalıyız. hangi lig seviyesi olursa olsun illa ki sürpriz takımlar üst lige çıkıyor. eğer bu kaliteli kadro yeteri kadar mücadele ederse tabii ki önümüzde kimse duramaz. oyuncuları fazla germeden destek vermeliyiz. şu 1. lige bir çıksak en kısa sürede gerisi gelecek. gelirler azaldı bu alt liglerde. ilk defa transferler kampa yetişti, doğru adamlar alındı. demek ki isteyince oluyormuş. bursaspora en büyük zarar olmadı baştan transferleridir.

    9
    1
  9. Bu yıl hayırlısıyla ikinci lige çıkalım da gerisi gelir. Yeter ki abartısız ve planlı harcamalar yapalım.

  10. maç sahada kazanılır, yine yüksekten uçma hastalığına yakalanmayalım. vura vura kıra kıra şu çöplüklerden kurtulalım

    5
    2
  11. Çoğu yaşlı. İş yapmaz bu kadro yine borç batağına düşeceğiz. Dinamik oyuncular lazım 40 yaşında adamları doldurdular.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu