Bursaspor dayanıklılık çalıştı

Bursaspor, sezon öncesi üçüncü etap kamp çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde sabah saatlerinde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanı ile sürdürdü.

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla gözetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. İkinci bölümde dayanıklılık çalışmaları yapan futbolcular antrenmanı pas oyunlarıyla tamamladı.

Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular Güney kale arkası Teksas tirbünü maalesef boş gerçi en büyük kapasiteli 12500 dür stadyumun localar dahil tam kapasitesi 44650 vede Kuzey kale açılmadığını göre 111. Blok ve misafir tirbünüde dolmaz ortalama 25 30 bin arası Bursaspor sevdalısı olur kombine 20 bine bulunsun istenmesi ödemeler olabileceği için bizlerde taraftar olarak yapabileceğimiz en güzel destek kombine forma dır gerçi pek çok kişi ben maç bileti alacağım o şekilde destek olucağım diyor onlarında samimiyetlerine inanıyorum o da güzel lakin kombine 1250 TL gibi güzel bir destek hadi sevdalılar son 6 gün Teksas tribününde hep beraber omuz omuza çoşkulu küfürsüz yürekten şarkılar

    21
    1
  2. bence güney tribünün dolmama 2 nedeni var.
    a- aklı başında taraftar teksasla yan-yana, omuz-omuza maç seyretmek istemiyor.
    b-”genel olarak!” teksas içeride ya da dışarıda para ödeyerek maç seyretmez.
    yönetim, kurum ve kuruluşlara toplu kombine satış yapmasın. sonra o kombineler bir şekilde futbolla ve Bursasporla ilgisi olmayan kişilere gidiyor.
    kendine ”BEN BURSASPORLUYUM!” diyen Bursasporlu olmanın bedelini ödemeli.
    bu kulübü sadece ”nitelikli taraftar” ileriye ve yükseğe taşır…

    6
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu