O maç ücretsiz olacak!..

Bursaspor’un 7 Eylül’de başlayacak lig öncesinde önümüzdeki hafta Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı özel maçın taraftara ücretsiz olacağı açıklandı.

Bursaspor’un 7 Eylül’de başlayacak lig öncesinde önümüzdeki hafta Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı özel maçın taraftara ücretsiz olacağı açıklandı.

Balıkesirspor’un sezon açılışı nedeniyle 29 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda yapılacak karşılaşmaya çok sayıda Bursaspor taraftarının da gitmesi bekleniyor.

 

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamların sezon açılış maçı
    Taraftarına ücretsiz olması normal
    Ama Bursaspor taraftarını
    Davet ederler mi pek emin degilim
    Gidersek de kimse taşkınlık
    Çıkartmadan efendi gibi gidip
    Maçımızı izleyip geri dönelim derim

    74
    2
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      söylediklerin olması gerekenler.
      ancak gerçekleşir mi işte orası meçhul.
      ülkemizde ki taraftar profili deplasman desteği ve futbolu bir oyun olarak değil, bir heyacan ve macera olarak görüyor.
      spor medyası desen o da başka bir bomba. son derece sonuç odaklılar. futbolu, oyuncuları ve takımları günlük skorlar ve performanslar üzerinden yorumluyorlar.
      bunlar için ”sabır-zaman-istikrar” gibi faktörler birer masal!..

      22
      3
  2. Sevgili Bursasporlular çok çok değerli futbolcu kardeşlerim futbolcu değeriniz bu lig in çok çok üzerinde TFF 1 lig seviyesinde kaliteniz daha da yüksek sizlerden ricam güçlü olun oyun gücünüzü iyi kullanın takım oyununu ve bireyseli iyi denge de tutun asla ligi küçümsemeyin önce sizler Bursaspor un gümbür gümbür hissettirin ki bizler tirbünde bunu çoşkuya dönüştürelim hepiniz çok değerlisiniz
    Tirbünde ki sevgili kardeşlerim omuz omuza tirbünde olduğum dostlarım lütfen küfür kötü tezahürat yapmayalım gücümüze saygınlık hayranlık duysunlar bu lig den başlayarak bizim tirbün gücümüzü hissettirelim am bunu küfür kötü tezahürat ile değil çoşkulu etkili besteler ile yapalım zaten gideceğimiz deplasmanlar 3 5 bin seyircili stadyumlar karşı taraftar 3 5 yüz kişinin kışkırtmalarını kala almayalım deplasman yolculuklarında üzerimizde Bursaspor arması olduğunu unutmadan yanımızda anne babamız kardeşimiz var mış gibi yolculuk yapalım kimsemin nefretini kazanmayalım lütfen güzel çok iyi bir oluşum yeniden ayağa kalkış küllerinden doğuşu adam gibi yapalım ilk deplasman nasıl olur ise sonu da öyle olur kimsenin yediğine içtiğine karışılmaz ama söz konusu Bursaspor ise adamlığımıza laf söyletmeyelim tirbüncü abiler amigolar fatura size kesilir bilginiz olsun

    33
    1
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      İnşallah.
      ancak dilek ve temenniler ile ülkenin ve şehrin gerçekleri bambaşka MAALESEF.
      yazdıklarının, özellikle de taraftar ile alakalı bölümlerinin gerçekleşmesi umuduyla hayırlı Cumalar…

      9
      1
  3. Bence bir miktar ücretli olsun 50 civarı. Bizide davet etsinler. Hem Balıkesirspor kazansın hemde bizim taraftar sahanin yarısında maç seyretsin. Tabi adamların açılışına saygı göstererek

    13
    1
  4. Git gel 600tl yeme içme 400gitti 1000lira hazırlık maçı için değmez gitmeye bursada yapsınlar ücretsiz maçı dolsun stad

    5
    29
    1. @Kmx yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim, bu maçın Balıkesir de oynanmasının sebebi belli! Bu şehrin sezon açılış maçı! Elbette orada oynanmalı. Balıkesir Spor açılış maçını Bursa da oynayabilir mi? Böyle saçmalık olur mu? Bizim için de sezon öncesi son derece ciddi bir hazırlık maçı. Ücretli olup olmayacağına da doğal olarak onlar karar verir.

      15
    2. @Kmx yorumuna yanıt olarak

      “Hazırlık maçına yapacağım bin lira masrafı oraya harcayacağıma kulübe bağış yaparım”
      demiş olsaydın beleşçilik kokan dilenci bir sinyale düşmemiş olurdun…
      Ücretsiz maç yapılsın Bursa’da da girin hem stadın içine sıçın (ki biletli beleşçilikle de sıçıyorsunuz) hem de ….
      Neyse; bizi beterin beteri eden bu kafalardan keserek de kurtulamayacağız anlaşılan….

      33
      1
  5. Kale arkasini komple doldurdugumuzu düşünün.bir hazırlık maçı deplasmanı.biten vizyon unutulan Teksas öldü denen Bursaspor un tekrar Türkiye gündemine gelmesi.ayrica takım motivasyonu .vakti imkanı olan gitsin derim.

    3
    4

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu