Muhammet Demir idmana çıktı

Bursaspor’un altyapısından yetişen ve yıllar sonra kulübe dönen Muhammet Demir, Özlüce’deki ilk antrenmanını çıktı.

Bursaspor, yeni sezon öncesi üçüncü etap çalışmaları için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlı takımın Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmana önceki gün transfer edilen Vakıfköy patentli forvet Muhammet Demir de katıldı.

13 YIL SONRA EVİNE DÖNDÜ

Şampiyonluk yaşadığı evine 13 yıl aradan sonra dönen 32 yaşındaki santrafor Muhammet, teknik direktör Pablo Martin Batalla gözetiminde yapılan antrenmanına ısınma hareketleriyle başladı.

GÜZEL KARŞILANDI

Kariyerinde 13 sezon boyunca sadece Süper Lig’de oynayan Demir’in takım arkadaşlarıyla çabuk kaynaştığı bildirildi. Takımın, tecrübeli golcüyü alkışlarla karşıladığı ifade edildi.

Basına kapalı olan antrenmanın ikinci bölümde ise, futbolcular, rondo çalışmaları yaptı. Bursaspor, idmanı dar alan oyunlarıyla tamamladı.

Timsah, hazırlıklarına cuma sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Süperligden üçüncü lige nasıl geldi halen anlamış değilim işte vefa borcu buna denir isteseydi süperligde veya en kötü ihtimal PTT 1.ci ligde kendine kulüp bulurdu aslen Trabzonlu olmasına rağmen alt yapımızdan yetişen ender vefakâr futbolcularımızdan birtanesi.bursalı evladımız bizim evladımız deyipte bize kazık atanlardan değil ALLAH senden razı olsun bu kulübü unutmadığın için Muhammet inşallah ömür boyu mesleki ve özel hayatında başarılı olursun..

    72
    1
    1. @OSMANLI-16 yorumuna yanıt olarak

      Adam her fırsatta bursadaydi zaten eşi Bursalı ailesi Bursa’da. Süper ligden takım bulamazsam alt ligde sadece Bursa’da oynarım dedi helal olsun vallaha 3 senede süper lige ciksak 35 yaşında futbolu yine süper ligde bırakmış olur

      35
      1
  2. Hadi renktaslar yönetim elinden geleni yaptı. 20 bin kombineyi geçelim, stadı dolduralım, hızlı bir şekilde yukarıya tırmanalım inşallah. Dibi görmeden başarıyı yakalayamazsın. Malatya, Kayseri, Konya, A.Gücü, Altay, Erzurum yıllardır yok pandemiyi bahane edip, yok başka şekil süreci uzatmaya çalışıyor. Herşeyde hayır var dibi gördük genç ve akıllı bir başkan ile sağlam temellerle süper lige sağlam dönücez inşallah. Hadi herkes kombineye.

    28
    1
  3. Ya zamanında ertuğrul sağlam adamı bir kere bile oynatmamıştı. Bakalım ne yapacak göreceğiz
    OKADARRRR

    4
    26

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu