Bursa Milletvekili’nden Bursaspor’a büyük zarar!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi‘nin Temmuz ayı 2. oturumunda, Bursaspor’a tahsis edilen araziye benzinlik açma ruhsatı verilmesini ile ilgili olarak kulübün önü kesilmeye devam ediyor.

İlk olarak Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi‘nde Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir‘in muhalefeti nedeniyle gündeme gelen Bursaspor karşıtlığı bu sefer de bir başka yerden Bursaspor Kulübü‘nün önünü kapatmaya çalışıyor.

Bursaspor’a kalıcı gelir sağlanması konusunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey‘in desteğini arkasına alan Bursaspor Kulübü bu sefer de bir Bursa Milletvekili‘nin muhalefeti ile karşı karşıya kaldı.

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden 5 Temmuz 2024 tarihinde yayınlanan açıklamada Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Ankara ziyareti paylaşılmıştı.

Haberde “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Osman Aşkın Bak’ı, Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanımız Sn. Mustafa Varank, Bursa Milletvekillerimiz Sn. Ahmet Kılıç ve Sn. Mustafa Yavuz, Ak Parti Bursa İl Başkanımız Sn. Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanımız Sn. Oktay Yılmaz, Bursaspor Başkanımız Sn. Enes Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik.

Bursaspor için hedeflerimizi paylaştık. Önümüzdeki dönemde kalıcı gelir kaynakları dahil Kulübümüze sağlayacakları destekler için şimdiden teşekkür ediyoruz.” ifadeleri ile benzinlik konusunun görüşülüp olayın yeşil-beyazlı kulübün mefaatleri doğrultusunda sonlandığı öğrenilmişti.

Kulübün gerçekleştirdiği Ankara ziyareti sonrasında ise bir Bursa Milletvekili‘nin muhalefeti nedeniyle işlemlerin durduğu öğrenildi.

50 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kimmiş o Bursa milletvekili
    İsim verin de sosyal medyada
    Şehrine aidiyet hissetmeyen
    Bu ismi linç edelim

    143
    5
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Bursasporun içinde paticilik yapılması çok kötü fakat bir gerçek var ki malesef sürekli bizi içerden bıçaklıyor. En ufak bir olumsuzlukta ve kötü sonuçta birileri aldıkları emir üzerine Bursaspora saldıırıya geçiyor ve Bursaspor üzerinden malesef Ak Parti ve hükümete vurmaya başlıyorlar. Mesajların tek bir merkezden çıktığı aşikar sahte kullanıcı isimleri ile sürekli bir algı oluşturma peşine düşüyorlar, bunlara sosyal medya dilinde TROL deniyor. Peki bunlar neyi amaçlıyor derseniz Bursaspor üzerinden halkı kışkıtmaya ve Bursa özelinde oy toplamaya çalışıyorlar. Bursaspor da siyaset istemiyoruz diyerek Bursasporu siyasetin en tepesine çıkarmayı mağrifet biliyorlar. Malum chp içinde ılımlı orta yol siyeseti izleyen kısmen atatürkçü bir kesimle süzme komünist ve Türk düşmanı dem destekliler arasında bir güç çekişmesi var. Orta yolu benimseyen Bozbey ile kızıl komünist şadi arasındaki farkı belediye meclisinde izlemişsinizdir. Ayrıca am-et maçında hangi Bursa millet vekillerinin Bursaspora saldırdıklarını hepiniz hatırlarsınız. Fakat o yüzsüz kızıl utanmadan belediye seçimlerinde bir kaçkez Bursaspor atkısı ile şadi için halktan oy istiyordu. Ey Bursaspor taraftarı uyanık ol herkese güvenme oy verdiğin insanın Bursa şehrine aidiyet hissedip Bursa şehrine hizmet gayesinde oldundan emin ol. şadi ve orhan gibilerine kanma!!!

      3
      1
    2. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      İlginç yazmış ya kardeşim nilufer belediye başkanı Sadi yılmaz diye yani bakin Enes çelik akpli milletvekili Faruk çeliğin oğludur burda kimse şunu anlamasın kalkıp Mustafa Bozbey yaptı hayır alinur kendi adamını başkan olarak getirdi çünkü hirsizligi gördü ama para yok pul yok hiç birsey yapamadı artı hesapta bursayi sevenler başkana ana avrat küfretti aynı levent kızıla yaptığı gibi siz devam edin bu kafa yapısına tribünde ana avrat küfredenlere engel olmayın bu yönetimde gider çok ararsınız.

      7
      41
      1. @Erkan yorumuna yanıt olarak

        Yaaa muhalefet olmak öyle gözünü kör etmiski gözünü doğruyu bile anlamama kıtlığı çekiyorsun birde uzun uzun yazmışsın birşey biliyor gibi bence sen git kumlada kumdan kale yap oldumu

        3
        2
        1. @Ali yorumuna yanıt olarak

          Faruk Çelik’in de doğum yeri Bursa değil. Artvin. Lan sakın o yapmış olmasın? Sırf oğluna gıcıklık olsun diye? Bak sen işe.

          3
          4
      1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        Ben değilim. Bu konuda ortaya benim ismimi atam kim varsa alayının aq. Terbiyesiz herifler. Siz casusu CeHAPe’de arayın. Hepsi Fetöcü.

        3
        8
  2. Orhan Sarıbal olduğuna eminim. Amed sporun şak şakçılığını yapıyordu.
    Bursadan milletvekili olup Bursasporu kınayan başka bir Milletvekili mi var ki Bursa’nın önüne takoz koysun.

    109
    28
    1. @Önder yorumuna yanıt olarak

      İktidar partisi millet vekili.olduğu için Rank diye soylenemiyor.

      Gece döneri seversin
      Togg ile çimlerde gezersin
      Bursaspor’dan ne istersin

      Çelikler ile iç cekismenizde bizimi ezmek istersin

      10
      8
      1. @Can can yorumuna yanıt olarak

        Yaa, tabi isim verem de görem ebeminkini de mi? Bu sıcakta Silivri hiç çekilmez a.k. Ondan sonra içerden ben de bağırırım artık size; Eneerr ciiiii.

        18
        5
        1. @recep yorumuna yanıt olarak

          Eğer Mustafa Varank sa vay AKP nin Bursa’daki haline ! Varank Bursayı bilmez dinamiklerini bilmez semtini bilmez mahallesini bilmez insanını bilmez töresini bilmez kültürünü bilmez sonra seçim kaybettim kaybedersin tabi !

          19
          13
          1. @aziz yorumuna yanıt olarak

            İtiraz eden Nilüfer den onun destekçisi kim olabilir c.h.p den dir yada yukarıda Orhn srbl diye biri yazmış arkadaş ❗❗❓❓a.m-e.d destekçisi miş 🤔😠😠

  3. Hayret! bir milletvekili bu kadarmi kuvvetli açiklayin o milletvekilini kimseyide töhmet altinda birakmayin

    24
    1. @Meskenli 77 yorumuna yanıt olarak

      Tabi o kadar kuvvetli. Ne sandın? Heriflerin dokunulmazlığı var. Bugün adam öldürse, elini kolunu sallayarak gezer, kanun kitap, kimse ona dokunamaz. Polis falan. Ama sen iktidara karşı bi laf et, gitin amk. Atarlar içeri, arkalarını bi dönseler en az 8 ay unuturlar seni orda. Nihayet 8 ay sonra yargılanmaa başlardı, dava ne zaman biter, Allah bilir.

      17
      4
  4. Yahu arkadaşlar bakar bakmaz bunun asparagas uydurma haber olduğunu benden başka anlayan yok mu. Somut bilgi vermeyen ve kaynak belirtmeyen her haber uydurmadır ve yok hükmündedir. Öyle öksürür(!) gibi haber yapanları ciddiye alırsanız bunu yapmaya devam ederler. Yapmayın. Galeyana gelmeyin. Olay somutlaşır, bilgiler netleşirse zaten o zaman herşey konuşulur.

    20
    1
  5. Bunlar milletin vekili değil çünkü millet seçmiyor.
    Partilere milletvekili aday başvurusu yapıyorlar özellikle maddi gücü ve statüsü olanlar sonra o partinin delege ve yöneticileri tarafından 1.sıra 2.sıra gibi adaylar oluşturuluyor.
    Sıradan halkın içinden maddi gücü olmayan fakat mert dürüst bir vekil göremezsiniz bu nedenle.
    Dolayısıyla bunlar halka hizmet etmez edemezler kendi çıkarlarına ve mensup olduğu partinin çıkarlarına göre hareket ederler.

    17
  6. Bizim bizden başka kimsemiz yok anlayın artik bu şehrin çocuğu olmayan kim varsa bize hep zarar verdiler Mustafa Bozbey ve Erkan Aydın’a sahip çıkalım gerekirse Recep Altepeye levent kizila Bursalılar ve Balkan göçmenleri hariç diğerleri benim gözümde yok hükmündedir beter olsunlar

    7
    9
    1. @Nilüferli yorumuna yanıt olarak

      Recep Altepe Derken onun neyine sahip çıkalım bu adam bir numaralı Fetullah cı değilmi Timsah arenadan 500 milyonu cebe indiren sonrada mental yorgunluk diyerek olayın üstünü örtmeye çalışan malum partinin adamı değilmi bu zattın neyine sahip çıkalım ulan celladınıza aşık olmuşsunuz ne diyeyim ben sizin gibilere yuh

      1. @İsyan yorumuna yanıt olarak

        Her ne olursa olsun Bursaspor’un önünü hiç bir zaman tıkamadı otobus istedik verdi bilet istedik verdi şampiyonluğumuzdada payı var ve bursanin çocuğu ben artık bizden gibi görünüp bizden olmayanlara savaş açtım

  7. Böyle bir yazı yazıyorsanız, konuya ait en kritik olan bilgiyi gizleyemezsiniz. Yaptığınız bariz bir şekilde karmaşa çıkarmak, farklı siyasi görüşteki insanları birbirine düşürüp durduk yere tahrik etmek. Burada insanların birbirine saydırma ortamını yaratmak hoşunuza mı gidiyor?

  8. isim veremeyeceksiniz haber diye yapmayın kardeşim o zaman böyle olursa bende sizin çamur attığınızı düşünürüm ..

  9. Bursalı olmayanları bursa milletvekili olarak sectirirlerse olacağı bu devşirmelerden ne beklenebilirki

    3
    1
  10. Kardeşim Site bir haber yapmış iyi veya kötü şimdi bir isim verse hem siteyi kapatırlar hem admi ni silivriye gönderirler fazla ısrarcı olmayın eğer bir millet vekilinin ismi verilmiyorsa artık anlayın kimler olduğunu Sinan ateşin katilleri belli ortada geziyorlar kimse bir şey yapmıyor onu sorgulamıyorsunuz siteye taktınız

  11. bursanın düşmanı diye bişey yok kim olduğu önemli değil önemli olan bursaya gerçekten şehri zararlıysa bu proje olmasın kardeşim bi futbol takımı için şehre faydası olmayan proje neden yapılıyorki önce şehrin faydaları sonra spor için olanlar

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu