Tahir Babaoğlu ne zaman hazır olacak?

Tahir Babaoğlu'nun en geç 3 hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek düzeye geleceği bildirildi.

Bursaspor’un Iğdır FK’dan renklerine kattığı Tahir Babaoğlu yeniden sahalara dönmek için gün sayıyor. Geçirdiği ameliyatın ardından tedavi süreci tamamlanan ve topla çalışmalara başlayan 32 yaşındaki futbolcunun en geç 3 hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek düzeye geleceği bildirildi.

TAKIMA BOLU’DA KATILDI

Bursa’daki ilk etap çalışmalarına sakatlığı nedeniyle katılamayan tecrübeli futbolcu Bolu kampının ikinci haftasından sonra yer aldığı antrenmanlarda yürüyüş ve koşunun ardından topla çalışmalara başladı. Kulüp doktoru Şafak Selimoğlu’nun kendisine verdiği antrenman programına göre hazırlanan Tahir Babaoğlu’nun en geç 3 hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek duruma geleceği bildirildi.

TEDAVİSİ SIRBİSTAN’DA YAPILDI

Iğdır FK’da oynadığı dönemde ameliyat olan ve bu nedenle bir süredir sahalardan uzak kalan Tahir Babaoğlu bilindiği gibi Neymar, Modric gibi dünyaca ünlü futbolcuların da tedavilerinin yapıldığı Sırbistan’daki klinikte özel program eşliğinde çalışmış ve rehabilitasyon sürecini Belgrad’da geçirmişti. Son resmi lig maçını şubat ayında oynayan Tahir Babaoğlu yeniden yeşil sahalara dönmek için gün sayıyor. 32 yaşındaki futbolcunun kariyerinde 367 maçta 120 golü bulunuyor. Tahir Babaoğlu geçen sezon Iğdır FK’da 24 maçta 10 gol kaydetmişti.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Takıma dönse de ilk yarı kendisi için bitti.
    Çünkü Muhammed kardeşimiz geldi.
    Tahir sadece iyi bir yedek olur.

    31
    9
    1. @yalcin_bulut yorumuna yanıt olarak

      Abi, herifin resmine bakıyorsun, umudun kalmıyor. Yüzündeki yılgın, bıkkın ve mutsuz ifadeye baksana. Suratından düşen bin parça. Başkan Enes Çelik’in babasından bile yaşlı duruyor. Bu saatten sonra hiç hazır olmasın. Sağ kanatta Ahmet İlhan, sol kanatta İlhan Depe, santrfor Muhammet Demir, bu saatten sonra Süper Ligde bile top koşturur bu forvet hattı. Mesela Koskoca Göztepe takımı Super ligde Kubilay Kanatsızkuş’u santrfor oynatıyor. Muhammet daha 32 yaşında. En az 6 sene daha oynar. 40 yaşındaki Paixao Bandırmaspor’a gitmiş, gollerine devam ediyor. Bizim forvet bu satten sonra adamın damına kor valla.

      7
      14
      1. @Tarık yorumuna yanıt olarak

        suratı sirke satıyor futbolcumu ne bilinmiyor,dediğimin arkasındayım bu çatır çatır top oynasın o zaman görüşürüz

        dediğinize katılıyorum,ha bu arada EKSİLEYENLER DEVAM EDİN EKSİLEMEYE GÜLÜYORUM İYİ GELİYOR
        ŞAMBABASI İŞTE KABUL ETSENİZDE ETMESENİZDE

        3
        14
  2. Ben dedim linç ettiler beni eksileyerek laf atarak ben diyorum yine bundan bir cacık olmaz adam müzmin sakat bir iki maç oynar beş hafta sakat yatar tamam kariyeri iyi olabilir iyi golcü olabilir Muhammet de görürsünüz bak bu yazım burda dursun Muhammet de aynı bunlar müzmin sakat oyuncular yaşları da olmuş zaten 32 onun için çok beklentiye girmeyelim diyorum inşallah ben yanılırım

    12
    15
  3. Bu oyuncuyu simdilik yok saymak gerekecek. Belki sezon sonuna dogru 10 mac oynar 10 mac kazandirirsa iste o zaman niye transfer edildigi ortaya cikar. Ancak sakat olan bir oyuncunun ustune gidilmese daha dogru olur derim.

    11
    2
  4. Kardeşim nedir adamın sakatlığı? Açıklayın da bilelim. Sakat sakat da, sakatlığı nedir? Dün Batalla da dedi, Babaoğlu’nun sakatlığı süre belirtilebilecek bir sakatlık değil diye. Nedir kardeşim bu kardeşimizin sıkıntısı? Madem öyle niye alındı bu durum biliyorsa?

    4
    2
    1. @Timsahlar yorumuna yanıt olarak

      Belden aşağısı felçmiş abi. Resimlerine dikkat dersen hep belden yukarısını koyuyorlar. Kamerayı aşşağı çevirince tekerlekli sandalyeyi görüyosun.

      7
      2
  5. arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz ya, adamlar yazmış 3 hafta sonra takımla birlikte çalışacak seviyeye gelecek diye bu da demek oluyor ki maksimum ilk haftayı kaçırır ondan sonraki haftalar 70den sonra vs girmeye başlar zaten 1 aya kalmaz 60-70 dk çıkarır. Adamı şimdiden yok sezonu kapattı vs diye yaftalıyorsunuz.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu