Recep İnanç: Sahaya çıktığımda…

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede’de devam eden Bursaspor’da genç oyunculardan, ön libero Recep İnanç, yeşil beyazlı camiaya iyi bir Bursaspor izleteceklerini söyledi.

Kamp yapılan otelde OLAY’a açıklamalarda bulunan ve ilk kez profesyonel sözleşmeye imza atan 18 yaşındaki oyuncu, yeni bir takım olduklarını, birlikte maç oynadıkça daha da iyi olacaklarını ifade etti.

“BİZE KATKILARI ÇOK BÜYÜK”

Kampta yüksek tempoda çalıştıklarını belirten genç futbolcu, “Kampımız yorucu ve güzel geçiyor. Abilerimizle çok güzel bir iletişim halindeyiz. Geçen seneye göre bu sene her şey çok farklı. Tecrübeli isimlerle futbol oynuyoruz ki bu da bize çok şey katıyor. Abilerimiz bize çok yardımcı oluyor. Bu nedenle de abilerimize çok teşekkür ediyorum. Bize katkıları çok büyük.” dedi.

“DAHA ZAMANIMIZ VAR”

Bolu kampında yaptığı hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilediklerini düşündüğünü, sahada iyi bir Bursaspor izleteceklerini dile getiren Recep İnanç, “Hazırlık maçlarına güzel başladık. Liglere daha zaman var. Antrenman yapa yapa, birlikte daha fazla oynadıkça çok daha iyi olacağız. Taraftarımız buna inansın. Bu sene çok iyi Bursaspor geliyor inşallah.” ifadelerini kullandı.

“OYUN KARTINDA BATALLA ÇIKINCA MUTLU OLUYORDUM”

Recep İnanç, “Batalla ile birlikte çalıştığım için çok mutluyum. Bizimle çok ilgileniyor” diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla’nın futbolculuk döneminde oyun kartlarında çıktığını ve Arjantinli çalıştırıcının kartının kendisine çıktığında mutlu olduğunu ifade eden Recep İnanç, genç teknik adamla çalışmanın çok özel olduğunu ve kendileriyle sürekli yakından ilgilendiğini belirtti.

“BİZİMLE ÇOK İLGİLENİYOR”

Batalla ile çalışmanın bambaşka bir duygu olduğunu aktaran İnanç, “Küçükken bakkaldan oyun kartları alıyorduk. Bazı özel oyuncuların kartları posterle birlikte geliyordu. Batalla da onlardan biriydi. Ben o çıkınca çok mutlu oluyordum. Şimdi bizim hocamız. Onunla birlikte çalıştığım için çok mutluyum. Bizimle çok ilgileniyor.” şeklinde konuştu.

“BENİ KEŞFEDEN YILMAZ BURUL HOCAMIZDIR”

Futbola sağ açık olarak başladığını, kendisini bir maçını izleyen Yılmaz Burul’un keşfettiğini söyleyen Recep İnanç, “2006 Sakarya doğumluyum. Futbola sokakta başladım. Sağ açık olarak futbola başladım. Bursaspor beni bir maçta izlemişti. O maçta da sadece 10 dakika orta sahada oynadım. Beğendiler ve Bursaspor altyapısına transfer olduğumda orta saha olarak devam ettim. İlk geldiğimde Yılmaz Burul hocamız vardı. Beni keşfeden de kendisidir.” diye konuştu.

“RODRİ’Yİ ÖRNEK ALIYORUM”

Recep İnanç, kendisine örnek aldığı futbolcunun Rodri olduğunu söyledi. Kariyer hedefinde Avrupa ve Milli Takım olduğunu vurgulayan genç orta saha oyuncusu, “Öncelikle Bursaspor armasını en iyi şekilde temsil edip, forma şanslarını iyi değerlendirmek istiyorum. İlerleyen yıllarda Avrupa’ya transfer olmak ve Milli Takım’da forma istiyorum. Manchester City’de oynayan Rodri’yi örnek alıyorum. Süper Lig’de de Lucas Torreira iyi bir örnek.” dedi.

“TARAFTARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

Bursasporlu taraftarlara da çağrıda bulunan Recep İnanç, yeşil beyaz sevdalılarının tam destek vereceğine inandığını belirtti. İnanç, “Taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsin. Her zaman arkamızda dursunlar. İnşallah sezon sonunda onların yüzünü güldüreceğiz. Kişisel olarak da beni sahaya çıktığında her şeyini veren bir futbolcu olarak görecekler” ifadelerini kullandı

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu