Bursa’ya şampiyonluk kupasını getireceğiz

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede’de devam eden Bursaspor’un sezon sonuna kadar Kocaelispor’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Furkan Özyapı, Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

İlk röportajını OLAY’a veren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kocaelispor’a transferinden önce de Bursaspor’a gelme durumunu olduğunu belirterek sezon sonunda yeşil beyazlı takımla şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

Furkan Özyapı, Olay Gazetesi Muhabiri Emre Kurtbay’ın sorularını yanıtladı.

“BURSASPOR BENİ İSTİYORDU”

Bursaspor’un daha önce de kendisini istediğini aktaran Furkan Özyapı, “İnegölspor’dan ayrıldıktan sonra Kocaelispor’la görüşürken Bursaspor da beni istiyordu. Kocaelispor ile daha önce görüşmüştük. Oradan haber bekliyorduk. Bursaspor’a kiralık muhabbeti son dakika olan bir iş değildi. Olaya 1. Lig bazlı bakıyorduk. Oradan dönüş beklediğimiz için başka bir kulüple bir şey yapmak bize yakışmazdı. Avukat Furkan abi ve İdari Menajerimiz Recep abiyle görüşme yapmıştık. Bir olumsuzluk olursa sizinle görüşürüz demiştik.” diye konuştu.

“BURAYA İSTEYEREK GELDİM”

Kocaelispor’da kiralık transferinin gündeme gelmesinin ardından Bursaspor’la iletişime geçtiklerini aktaran deneyimli futbolcu, “Bursaspor’la görüşünce diğer takımlarla görüşmeler de olmadı. Her şey çok hızlı gelişti. Geldiğim camianın farkındayım. İsteyerek geldim. Gidebileceğim, hedefe kurulmuş 2. Lig takımları da vardı. Bursaspor çok büyük bir camia. Bu başarıya ortak olabilirsem ne mutlu bana. Sezon sonunda inşallah en güzel şekilde şampiyonlukla tamamlarız.” ifadelerini kullandı.

“BURSA’YA ŞAMPİYONLUK KUPASINI GETİRECEĞİZ”

Timsah’ın yeni isimlerinden Furkan Özyapı, “Şu anda tek odaklandığım şey Bursaspor’la şampiyon olmak” şeklinde konuştu.

Furkan Özyapı, Bursa’ya şampiyonluk kupasını getirmek istediklerini söyledi. Kariyerini sezon sonunda şekillendireceğini belirten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, tek odağının şu an için şampiyonluk olduğunu ifade etti. Özyapı, “Bu sene düşündüğüm tek şampiyonluk. Allah’ın izniyle şampiyonluğu yaşadıktan sonra çizelgemi ona göre ayarlayacağım, bir yol çizeceğim. Şu anda tek odaklandığım şey Bursaspor’la şampiyon olmak. Bu şehre o şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz. Bu kadar kaliteli oyuncu buraya tek bir hedef için geldi. Bunu şampiyonlukla taçlandıracağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

“UYUM SÜRECİNİ ÇABUK ATLATTIM”

Bolu’da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ve tanıdığı birçok arkadaşı olduğu için uyum surunu yaşamadığını aktaran Furkan Özyapı, “Kamp ortamı çok güzel. Zaten daha önce oynadığım arkadaşlarım da var. Takımın çoğunluğunu tanıyorum. Uyum sürecimde sıkıntılı bir durum olmadı. Hızlı bir şekilde uyum sağladım. Çok güzel bir yapılanma var. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum.” dedi.

“BATALLA’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİZ”

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla’dan övgüyle bahseden ve 40 yaşındaki Arjantinli efsaneden öğreneceklerin çok şey olduğunu vurgulayan Özyapı, “Pablo Batalla’nın yaklaşımı çok iyi. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Bursa için bir ikon. Herkese çok olumlu yaklaşıyor. Ondan ne öğrenirsek kar gözüyle bakıyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

“BİLAL’DEN 8 NUMARAYI İSTEDİM”

Yeni sezonda Bursaspor’da 8 numarayı giyeceğini ve bu numarayı kendisine veren Bilal Güney’e teşekkür eden Furkan Özyapı, “Bursaspor altyapısını zaten konuşmaya gerek yok. Çok kaliteli, üst düzey oyuncular var. Altyapıda forma giyerken, Bursaspor altyapısıyla karşılıklı oynuyorduk. Kalitelerini konuşmaya gerek yok. Hepsi pırlanta gibi. Hiçbir saygısızlıkları yok. Çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Bilal’den 8 numarayı istedim. O da sağ olsun beni kırmadı. Dediğim gibi hepsi pırlanta gibi çocuklar.” dedi.

“İLK İÇ SAHA MAÇINI İPLE ÇEKİYORUZ”

Furkan Özyapı, taraftara çağrı yaparak 20 bin kombine hedefine ulaşmanın önemine dikkat çekti. İlk iç saha maçını takım olarak sabırsızlıkla beklediklerin ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, “Kombine muhabbetlerini duyunca çok heyecanlandım. Stadın atmosferini çok merak ediyorum. İnegölspor’dayken oynamıştım, atmosfer çok iyiydi. Şu an tahmin bile edemiyorum. İlk maçımız deplasman. Ondan sonraki iç saha maçını iple çekiyoruz. Taraftarımız bize inansın, güvensin. Biz de onları Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz. 20 bin kombineye ulaşacağımızı düşünüyorum. Kombinelere saldıralım.” diye konuştu.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Söz mü kardeşim.
    Hastane de yatıyorum.
    Kısmetse ilk maça kadar hiç bir şeyim kalmayacak.
    Maçta olacağım.
    En büyük beklentim Plevne maçına otuzbeş bin kişi ile çıkabilmek.
    ŞAMPİYON BURSASPOR.

    12
    1
  2. Benim anlamadigim 99 adet giyebilecegin numara varken
    Bilalden neden 8 numarayi istiyorsun
    Adam zaten o numarayi giyiyo madem
    8 rakamini seviyorsun 88 alirsin
    Nedir bu sanki banko oynayacagin
    Kesinmiş hareketi belki Bilal
    İlk 11 oynayacak yaptigi hareketi
    Begenmedim

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu