Enes Çelik: Uludağ’a kamp merkezi yapacağız!

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Bolu kampında SporBursa'ya çok özel açıklamalar yaptı.

Serkan Yetişmişoğlu‘nun sorularını yanıtlayan Başkan Çelik, iki önemli projeyi genel hatlarıyla ilk defa dile getirdi.

Özlüce‘deki benzinlik arazisine aynı zamanda iş yerleri de yapılacağını açıklayan Çelik, “Bu projeyi yılbaşına kadar hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

“ULUDAĞ’DA KAMP MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Enes Çelik, ikinci projeleri ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“Kendir Yaylası’nda veya Uludağ’ın eteklerinde bir kamp merkezi yapmak istiyoruz. Böylece hem kulübe gelir kaynağı sağlamayı hem de şehrin spor turizmine katkı koymayı amaçlıyoruz.”

İŞTE BAŞKAN ÇELİK’İN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALARI

-Takımı nasıl buldunuz?

-İlk yarıda ideale yaklaşan bir 11’le sahadaydık. İkinci yarıda genç oyuncularımızla mücadele ettik. Takımın istek ve arzusundan memnun kaldım. Hem genç hem tecrübeli oyuncularımızın kaynaşması, kamptaki birlik beraberlik içinde hareket etmeleri sahaya yansıdı. Maçı yönetici arkadaşlarım, Divan Kurulu Başkanımız ve üyeleri ile birlikte izledik. Takımımız bizlere geleceğe yönelik ciddi bir umut verdi. İnşallah pazar günü oynayacağımız Sinop maçı ile beraber Bolu kampını tamamlayacağız. 3 günlük iznin ardından çalışmalarımıza Özlüce’de devam edeceğiz. Şu ana kadar her şey planladığımız gibi gidiyor. Umarım bundan sonraki süreçlerde sakatlıksız, kazasız, belasız devam eder.

-Kombine ve formalarla ilgili camiaya neler söylemek istersiniz?

-Öncelikle taraftarlarımıza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederim. Kombine satışlarında 15 bine yaklaştık. Forma satışlarında ise ciddi bir ilgileri var. Bizim 20 bin kombine hedefimiz vardı. 25 Ağustos’ta sona erecek kombine bilet satışlarımızda hedefimize ulaşmayı arzuluyoruz. Forma satışlarında da artış bekliyoruz. Kombine ve forma alan taraftarlarımızdan ricam eşlerine, arkadaşlarına da kombine ve forma almaya teşvik etmeleridir. İlgileri için taraftarımıza teşekkür ediyorum.

-Batalla’nın sizden bir isteği var mı?

-Hocamız takımdan gayet memnun. Biz sürekli Futbol Şube Sorumlumuz Coşkun Bey’le irtibat halindeyiz. Kendisi kampın ilk gününden itibaren burada. Şu an için oyuncularımızda dahil herkes mutlu. Kampın sonunda teknik direktörümüz Batalla ile genel bir değerlendirmede bulunacağız. Duruma göre atılması gereken bir adım varsa atarız.

-Uludağ’daki tesisleşme ilgili neler söylemek istersiniz?

-Kalıcı gelir için Özlüce’de bir projemiz var. Bunu yılbaşına kadar bitirmek istiyoruz. Ekim, kasım aylarında yetkililerle bu projemizi görüşerek sonlandırmak istiyoruz. Sonrasında Kendir Yaylası projemiz var. Burası daha önce Bursaspor’a tahsis edilmiş ancak hiçbir somut adım atılmadığı için Milli Emlak bu araziyi geri almış. Kendir Yaylası veya Uludağ’ın eteklerinde daha az rakımlı bir yer de olabilir. Bizim bu projeyi yapmamız lazım. Nedenine gelecek olursak; takımlar Bursa’ya gelir, hem şehrin spor turizmine bir katkısı olur hem de prestij kazanırız. Biz yönetim olarak her sene 2-3 projeyi hayata geçirmek, kalıcı gelirler yaratarak Bursaspor’un marka değerini yukarılara çıkarmak istiyoruz.

-İlk etapta kalıcı projeleriniz nelerdir?

Özlüce’deki benzinlik ve iş yerleri ile ilgili süreç henüz tamamlanmadı. Bildiğiniz gibi şu an kulübümüzün bir geliri yok. Kulüp olarak bu projenin öncelikle gerçekleşmesini arzuluyoruz. Akabinde ise kamp yeri ile ilgili temaslarımız oldu. Detaylar netleşince hemen duyurumuzu yaparız. Bolu’da güzel bir ilimiz fakat böyle bir tesislerin Bursa’da olmamasına üzüldüm. Bursa şehrindeki imkanlar, oteller buraya kıyasla çok daha güzel. Böyle bir tesisleşme Bursa’da neden olmasın?. Böylece ikinci kalıcı gelir projemizi de açıklamış oldum. Biz elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bursaspor için günlerimizi boşa geçirmek istemiyoruz.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Baskan dediğin böyle olur.
    Vizyon misyon duruş diksiyon kalite hersey var.
    Yönetimimizden ve başkanımızdan Allah razı olsun…

    38
    1
  2. 1- Kendir yaylası projesi daha önce de
    Gündeme geldi malesef hayata geçmedi
    Önemli bir maddi ve prestij kaynağı olur.
    2- Özlüce tesislerine gelince orada ki
    Kısmen yapılan proje kulübe ortalama
    10 yıl fayda sağlayacaktır, bu 10 yılın
    Sonunda hattta şimdiden dahi başlanarak Özlüce ve vakıfköy tesisleri
    Kulübün envanterine katılması için
    Şimdiden çalışmalar yapılmalı
    Vakıfköy tesisleri hem altyapı
    Hem de A takımın yuvası olacak
    Şekilde yeniden projelendirilip
    İmar edilmeli, bu süreç sonunda da
    Özlüce tesisleri boşaltılıp Bursanın
    Marka projesi olacak bir imar
    Uygulaması yapılmalı rezidans, avm gibi
    Buradan gelecek gelir de kulübün
    Kalıcı gelir konusunda adeta
    Kurtuluş reçetesi olacaktır.
    3- Belediyelerden gerekli imar ve
    Danışmanlık desteği alınarak kulübün
    Envanterine 10 adet arsa katılmalıdır.
    Bu arsalar gerekli imar onayları tamamlanıp projeleri hazırlanıp
    Benzin, mazot, gaz ve elektrikli araçların
    Yakıt ikmali yaptığı, insanların mola yapıp
    Gerek ihtiyaç gerekse alışverişlerini yaptığı mini avmleri bulunan, cafe ve restoranları bulunan, kulüp store mağazası bulunan modern sosyal dinlenme tesisleri hayata geçirilmeli ve
    Kulübün envanterine bir kalıcı gelir daha
    Katılmalıdır.

    23
    2
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Şiptar, seni yakında kulübe personel olarak alıcem. Bu güzel fikirlerini orda ahaya geçirmeni istiycem. Ama yukardaki gibi kısa kısa cümlelerle derdini anlatmaya çalışırsan benim sabrım mabrım kalmaz, arıza çıkar, ona göre

      2
      5
  3. Kökü sağlam olan projeler hepten BURSAMıZa Bursasporumuza çok faydalı olacaktır .

    Cennet gibi Bursamiz var ,BURSAMıZa yakışır!
    Mühim olan hayata getirip Bursa adına yararlanmaktır!
    Bravo Enes çelik. Adamsın .. Herşey istediğin Gibi olur inşallah..

    17
    1
  4. Allah senden razı olsun başkanım. İki cihandada yüzün hep gülsün inşallah. Sayenizde SüperLig hayalleri kuruyoruz.
    Sizler olmasaydınız şuanda 15-16 yaşında çocukların sırtına yüklenecekti bu yük. Var olun

    16
    1
  5. Her gecenin bir sabahı var diye boşa dememişler.Allah razı olsun gün gibi doğdu memleketimize, yıllar sonra umut serpti gönlümüze. Şimdi it, çakal düşünsün, yarın değilse de yakında oradayız. Geri geleceğiz, kalan yarım hesabı göreceğiz!

  6. Başkanım her zaman yanindayiz şimdiden efsane başkalarimizdan oldun inşallah süper lige çikincada başimizda olursun seni seviyoruz

  7. Her gecenin bir sabahı var diye boşa dememişler.Allah razı olsun gün gibi doğdu memleketimize, yıllar sonra umut serpti gönlümüze. Şimdi it, çakal düşünsün, yarın değilse de yakında oradayız. Geri geleceğiz, kalan yarım hesabı göreceğiz!

  8. Bu projeleri hayata gecirmek icin bile maddi bir kaynak lazim. Bu kaynagi nasil saglayacaksiniz sorusu akla geliyor. Umarim ki siyaset tekrardan devreye girmez. Siyaset Bursaspor’a girdiginde neler oldugunu gorduk. Yanlis anlasilmasin , guzel projeler, iyi dusunulmus ancak dedigim gibi biraz daha kaynak hakkinda bilgi verilmesi gerekiyor. Borc icinde olan bir kulup bu projeleri yapmasi siyasete bulasmadan zor gorunuyor…

    2
    6
    1. @Amerikali Timsah yorumuna yanıt olarak

      Siyasetin gücü, musallat olan çakalların cebine değil de kulübün menfaatine çalışacaksa neden olmasın?Lobinin önemini bizi taklaya getirip yerimize yalandan 2-3 seneliğine ads yi getirdiklerinde gördük. Bu süreç “var”ın gelmesiyle başladı. Bizi göz göre göre yediler, sonra terör sevici çakalların önünde itibarsızlaştırmaya çalıştılar vs vs. Herşeye rağmen cok şükür tekrar ayağa kalkıyoruz. Başkanımız genç,samimi ve umut veriyor. Yeterince çektik cefasını ama tekrar birgün sürecez sefasını renktaş. İspanyadan amerigaya selamlar🖐️🤘

      1. @@Buro16 yorumuna yanıt olarak

        halkın parası neden futbol kuluplerine gitsin karnını bursaspor mu doyuracak
        futbol halkı uyutma aracı diye boşuna dememişler

      2. @@Buro16 yorumuna yanıt olarak

        Insallah hocam, ben siyaset isin icine girince korkuyorum valla:D dedigin gibi lobinin onemi buyuk. Umarim ki hersey bizlerin istedigi gibi ve yolunda gider.. Ispanya’ya da selamlar hocam 🙂

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu