İşte maçın özeti!..

Bursasporumuz Bolu kampındaki ikinci antrenman maçında 52 Orduspor ile karşı karşıya geldi. Bursaspor resmi sosyal medya hesaplarından 3-1 kazandığımız maçın özet görüntülerini paylaştı.

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Bursaspor, ikinci hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup ekiplerinden 52 Orduspor’u geriye düşmesine rağmen 3-1 mağlup etti.

 

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizim gençler Bursaspor’umuzun değerini bilemediler..
    Şu anki futbolcularımız göğüs gere gere oynayacaktır . Buna Eminim!!

    26
    2
    1. @Bursam yorumuna yanıt olarak

      Şu oluşan hava Sinan bür başlattı… teşekürler abime.
      Akılı olan insanlar güçlü olur, !
      Enes çelik güzel şeyler vad ediyor!.

      Beni bu kardeşimiz çok mutlu ediyor!.
      Adamın vizyonu var !

      5
      2
  2. Sevgili Bursasporlular yeni oluşturulan bir takımız evet bu lig ün çok çok üstünde kalitesi olan futbolcu grubumuz var futbol da güçlü olucaksın takım halinde oyun kaliteniz olucak bundan dolayı bizim takımın tam mükemmel seviyeye gelmesi ligin başlamasından bir kaç hafta alabilir biz taraftarlar olarak Bursaspor sevgimizi futbolcu kardeşlerimize hissettirmeliyiz
    Tatilde olanlar kombinelerini Bursa da ki arkadaşlarına aldırabilirler hani pasolig uygulamasından ötürü maçlara küskün olanlarında bu yıl bekleriz maçlara süper lig e çıkana kadar kol koşa omuz omuza yız tezahüratlarımız küfürsüz kötü sözsüz çoşkulu olmalı tempoyu hatta tirbünden biz ayarlayalım Türkiye hatta Avrupa bilecek ki 3 lig de olsa Bursaspor süper lig şampiyonluğu yaşamış herşeyi ile gümbür gümbür geliyor diğer takımlar 3-5 bin kişiye top oynar ilken Bursaspor 30 bin taraftara oynayacağına eminim bunun için lütfen küskün kırgın Bursasporluları teşvik edelim aslında lig başlatacak yenisezon forma ve ürünlerini giyerek şehrimin sokak ve caddelerinde hayatımızı devam ettirelim üstümüzde ürünler olsun

    8
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu