Sezer Sezgin: Salon için kararımızı daha vermedik

AS TV Markaj programında açıklamalarda bulunan Bursaspor Basketbol Başkanı Sezer Sezgin yapımı devam eden Atatürk Spor Salonu’yla ilgili konuştu.

Sezgin maçları Atatürk Spor Salonu’nda oynayıp oynamama konusunda henüz bir karar almadıklarını ve konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Sezer Sezgin, “Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda bir hava yakalandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynar mıyız oynamaz mıyız bu kararı ilerleyen dönemde vereceğiz. Ulaşım ve kapasite konusu önemli. Bu konuları federasyonla görüşeceğiz. Yeni salon yapıldıktan sonra hangi salonda oynayacağımızı maça gelen Bursaspor taraftarlarının, kamuoyunun ortak kararıyla belirlemek daha uygun olur. Belki iç saha maçlarımızı Atatürk Spor Salonu’nda, Avrupa Kupası maçlarımızı Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynarız. Ama şu an bunu konuşmak için erken” şeklinde görüş belirtti.

Yapımı devam eden Atatürk Spor Salonu’nun 3 bin 92 kişi olarak belirlenen kapasitesi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatıyla 5 bin 100 kişiye çıkartılmıştı.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yeni salon kullanılmalı çevresine bir basketbol ürünlerinin de satılacağı bursastore ve gelirinin tamamıyla basketbol kulübüne kalacağı kafe restoran açılmalı maç günleri için de gelir olabilir

    17
    2
  2. Valla tofas spor salonunun oldugu yer cok ıyı. yenı yapılacak olan Atatürk spor salonu cevresı carsamba kulturpark ve darmstadın yeni halini bılıyorsunuz surıyelıler doldurdu.. bırakın salonumuz ıyı taraftarlar aliştı. cok kapı var 2-3 dk salon tamamen bosalıyor. mac cıkısı podyumparkta ve lumaparkta ailecek vakıtte gecırebılıyoruz. bence tofas spor salonu cok ıdeal bı yer..

    12
    5
    1. @isimsiz yorumuna yanıt olarak

      Ya bize hiç yakışmaz..
      8- 10 bin kapasiteli salon olmalı.
      3bin…5 Bin yakışmaz nüfusu 3 milyon şehire!

      10
      5

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu