Bursaspor’un golcüsü kampa katıldı

Tahir Babaoğlu Bursaspor’un Bolu Gerede kampına katıld.

Bursaspor’un resmi hesaplarından yapılan paylaşımda “Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız profesyonel futbolcu Tahir Babaoğlu, takımımızın Bolu’da devam eden kamp çalışmalarına katıldı.” İfadeleri yer aldı.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kombineleri bitirin beyler kombine gelirleri tamamen kulübe kalıyor. Forma satışlarının sadece bir kısmı kulübe kalıyor. O yüzden destek çıkmak isteyen taraftarlar önce kombine alsın sonra daha fazla destek olmak isteyen Store’dan ürün alabilir.

    24
    1
    1. @Yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Rakip kim olursa olsun, skor ne kadar farklı olursa olsun 90+’da dahi gol atmaya çalışan bir takım istiyoruz.

      12
      3
    2. @Yılmaz yorumuna yanıt olarak

      türkçenin ve türk dilinin babası yılmaz. çünkü anasını belledi yazım, imla ne varsa. ulan edebiyat doktorası yapıyorum bir gün yanlışları düzelttiğim için darp edileceğim diye düşünmüyor değilim. öyle bir toplumuz ki öğrenmeye açık değil her şeyi biliyor adeta. öyle bir haber çıkmıştı twitter’da mahalleden çocukluk arkadaşının yazdığı tiviti düzeltmiş kibarca türkçeci biri dışarıda adamı evire çevire dövmüş bu hatasını düzelttiği hayvanat. akrabaları toplamış yanına falan. ulan şaka gibi ülke valla.

      20
      4
      1. @fevzi bozkır yorumuna yanıt olarak

        Senin önce kendi yazım ve imlâ hatalarını düzeltmen gerekiyor. Doktora tezini sonra yaparsın. Insanların hatalarını da o zaman eleştirirsin. :]

        1
        2
      2. @fevzi bozkır yorumuna yanıt olarak

        Ya kardeşim teşrif etti yazacaktım malum telefonda teşvik çıkmış bende bakmadan onayladım silemedim de ne var bunda sizede eğlence çıktı..
        Hey Allahım ya sabır
        Nasıl bir toplum olduk

        4
        2
      3. @fevzi bozkır yorumuna yanıt olarak

        Türk ve Türkçe ..başta T büyük harfle yazılır..Geri kalan baya bir anlatım özürlüsün kardeşim..Sende Türkçe üzerine doktora varsa..eyvah beya…Dilimiz bitmiş zaten..Bu arada Yımaz ve Fevzi..aranızda kişisel bir problem var galiba…e.e.bize ne…kavganızı burda yapmayın..

        9
        3
        1. @bonustimsah yorumuna yanıt olarak

          Ne kavgası tanımam etmem kendisini..
          insanlık hali geçen arkadaşım bana mesaj atmış “Çok sikiştim bana biraz para lazım diye” şimdi bu yazıyı çözemiyorsan ne diyeyim sana(sözüm meclisten dışarı)bende mesaj attım “sıkıntı yok hallederiz kardeş” diye..
          şimdi konumuza dönersek teşvik ile teşrifi çözemezsen cümlenin anlam ve manasını kavrayamazsan sıkıntı yaşarsın sözüm sana değil kardeş vesselam

        2. @bonustimsah yorumuna yanıt olarak

          internette tüm harfleri küçük kullanamak tercih meselesidir. iki nokta koyup durmuşsun cümle sonlarına bana türkçe mi öğretiyorsun? e.e nedir onu da izah etsene bana?nerede boş adam varsa iki nota koyuyor sonra gelmiş hataları düzeltene atar yapıyor. bu arada kavganızı derken yeni cümleneye başladın ama büyük harfle başlamadın ne oldu snein argümana? şu halinle tam bir zır cahilsin.

        3. @bonustimsah yorumuna yanıt olarak

          ne kavgası lan adam ne güzel düzeltmiş ne içtin sen? sen kavga görmemişsin ayrıca. okuduğunu anlamadığı belli.burda ne lan?burada yazılır. hatalarla dolu yazmışsın gelmişsin eleştiriyi eleştiriyorsun ne cahilsiniz!

        1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

          Evet kardeşim çok cahil ve de herkesten çok bilir herkesi eleştirir artık eleştiriyi bırakın destek olun arkadaşlar bursaspor bizim başka bursaspor yok

          16
          2
    3. @Yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursaspor’lular lütfen bilgimiz olmadan armamizi taşıyan futbolcuya on yargili davranmayalim lütfen gerçek Bursaspor taraftarı olalim

      30
      3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu