Bursaspor’dan yeni departman duyurusu

Bursaspor Kulübü, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne yeni bir departman kurulduğunu açıkladı.

Bursaspor Kulübü, altyapıya yatırım yapmaya devam ediyor…

Enes Çelik yönetimi, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne yeni departman kurulduğunu açıkladı.

Bursaspor Kulübü‘nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Altyapı takımlarımız çalışmalarına devam ederken, yönetim kurulumuz da futbolcularımızın performanslarını daha da geliştirebilmek için yeni bir departman kurdu.

Geçmişte uzun süre kulübümüze hem futbolcu hem de antrenör olarak hizmet veren Ahmet Kılıç, ‘Hücum Oyuncuları Bireysel Gelişim Sorumlusu’ olurken, yine kulübümüze her departmanda önemli katkılar sağlayan U19 Teknik Sorumlumuz Turhan Şen de ‘Savunma Oyuncuları Gelişim Sorumlusu’ görevine getirilmiştir.

Her iki isme de yeni görevlerinde başarılar dileriz.”

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yetiştirin evlatları! Saygı karakter ve aidiyet duygusunu öğretin timsahlara. Aşılayın BURSASPOR sevgisini aşkımı gençlermize..

    37
    2
    1. @Kadir Çetin yorumuna yanıt olarak

      o içten gelen bir şey istediğin kadar aşıla zorlamakla olmuyor işte elin oğlu geliyor bursasporu bağrına basıyor sevgiyi görüyor demek ki neymiş aidiyet falan zorlamaya gelmezmiş. krita vardı ergiç vardı batalla bunlar yabancı ama nasıl sevdiler bursasporu. enver cenk bursalı olmadığı halde hayran kaldı bursaspora. gönül bağı başka bir şey. zorlamaya gelmiyor. ona göre sözleşme yapacaksın en azından para kazandırmadan çekip gidemeyecek. çok profesyonel ya bunlar!

  2. Sevgili Bursasporlular sevgi saygı ile bilgi ye çalışmaya da önem veriyor bu yönetim çok güzel bunlar Ahmet hoca olsun Turan hoca olsun bilgili ayrıca oyunculuklarında mevkilerinde çok çok fazla maça çıkmışlardır bu sözlerim üzerine bazı kendini bilmezler eleştirecek Turhan şen 3 mevki de de oynayabilen Gerçek Bursaspor lu idi Ahmet hoca da mevkisinde gücü ve pozisyon bilgisi ile iyi bir golcü idi

    21
    1
  3. Orta saha oyuncularına da herhalde kulağına “top sizden hızlı gider paslı oynayın” diyip bırakmayacaksınız. Onlara da bir şey ayarlayın.

    3
    11

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu