Emir Çokçağlayan: Hayal kırıklığı yaşıyorum!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Emir Çokçağlayan, Bolu Gerede kampında Olay Medya'ya açıklamalarda bulundu.

Emir Çokçağlayan, yeşil beyazlı taraftarlardan formalara daha fazla ilgi göstermeleri gerektiğini söyledi.

Çokçağlayan, “Forma satışını ben bambaşka düşünmüştüm. İnsanların daha fazla katkı vermesini beklerdim. Kombineyi bir haftada bitirmelerini, formalardan 10 bin tanesinin bir haftada satılmasını beklerdim. Şahsi olarak gönül kırıklığım var. İnşallah maç zamanını bekliyorlardır, gidememişlerdir.

Bursaspor’un acil paraya ihtiyacı var. Her ne kadar bir şeyleri yola soksak da inanın dert çok. Fazla paraya hayır demeyiz. Bir tık daha birlik, beraberlik, gayret… İstediğimiz paralar çok değil. Biraz daha taşın altına elini koyarlarsa mutlu oluruz.” diye konuştu.

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. çok doğru söylüyorsun ben şahsen kombinemi aldım ama formalara gelirsek 1300 tl verip böyle kalitesiz forma almak kimse istemez ben forma almaya almaya gittim puma antreman forması aldım şu formalara biraz özen gösterseniz iyi olur her sene taraftar 100 lerce tasarım yapıp internette yayınlıyor ordan bi anket yapsanız daha iyi olur

    65
    22
    1. @greenboys yorumuna yanıt olarak

      Bencede 1300 lira işçi taraftar için pahalı 3.lig için pahalı. Bir adet de taraftar forması yapılsın fiyatı 350-500 TL arası olsun.
      Katkı koyalım.

    2. @greenboys yorumuna yanıt olarak

      Valla çok doğru söylemiş . Forma almada sıfırız , bedava bilet direnmede en iyiyiz , boş nara atmada en iyiyiz daha sırala sırala dur .
      Rahmet başkan kenny miller ı getirdiğin forma patlaması bekliyoruz dedi 100 tane satılmıştı . Biz buyuz arkadaş kabul edelim . Sonra bu takımın sahibi biziz diyoruz .

    3. @greenboys yorumuna yanıt olarak

      Yüz binlerce forma satan kulüpler anca Özel tasarım forma yaptırabiliyor. Ayrıca özel forma yapılsa formanın fiyatı çıkacak 3500 TL ye gidip kaç kişi alabilecek? İstekleriniz kulübün gerçekleriyle örtüşüyor mu?

      22
      3
    4. @greenboys yorumuna yanıt olarak

      10 gündür storelerde ve internet sitemizde L-XL-XXL BEDEN forma yok gelcek ama bekliyoruz deniliyor insanlar geri dönüyor storelerden,ben 2 tane alcam 10 gündür alamıyorum koskoca tekstil şehrinde yeteri kadar forma yapılamıyorsa bir yerde bi sıkıntı var demektir ilgili yöneticilere duyurulur.

      22
      1
        1. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

          ne demek Bursa ile alakası ne ?? formaları sen ben bireysel mi yaptırıyoruz .Koskoca Bursaspor kulübü bastıracak Pumaysa puma yetiştiremiyorlarsa ya zılgıtı çekecek kulüp yada zittir edecek sezon başlıyor ortada forma yok hala binlere taraftar forma bekliyor

        2. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

          Kulüp kulüplüğünü gösterecek, ağırlığını koyacak v Puma’ya fırçayı çekecek. Hem forma satın diyonuz, hem de store’lara mal vermiyonuz, bakın ben Bakan Faruk Çelik’in oğluyum, sizi Tayyip Bey’e bi söylesem, Puma’yı Adidas’a satın aldırırım diyecek. Hayatınızı bitiririm diyecek, malı buraya yığacak. Ama nerde öyle başaklı yönetim.

          1
          6
    5. @greenboys yorumuna yanıt olarak

      amaç forma almak değil, amaç kulübe desteğini hissettirmek, insanlardan 1 milyar 300 milyon borcu temizlemelerini beklerken 1.300 TL ye böyle forma almam demek çokta samimi durmuyor, istersen bu konuyu tekrar düşün.

      22
      3
  2. Bizim taraftarın bir kısmı var ki her zaman bir bahane bulur ucuz yaparsın kalitesiz derler, kaliteli yaparsın pahalı derler, herşeyi iyi olur tasarım kötü derler, kappa ile anlaşırsın niye puma olmadı derler puma ile anlaşsan niye kappa olmadı derler. Kısacası bahaneler bitmez.

    21
    1
  3. Forma fiyatlarinda biraz indirime gidilmeli çok pahalı bursa insanina ağır bir fiyat bu sehirde çoğu kişi işçi alım gücü ona göre

    20
    31
  4. Herkes olayları farklı değerlendiriyor bu sene bursaspor forması sembol niteliğindedir burada bakmamız gereken konu formanın kalitesi veya kalitesiz oluşu değil amaç Bursaspor a nakit girişinin sağlanması amacıyla yapılıyor Forma bahane Bursaspor a destek şahane bu gün yine storlara gideceğim değişik ürünlerden farklı Tşörtlere de bakıp alacağım Bursaspr a ne kadar destek verebiliyorsam sonuna kadar vereceğim lafta BURSASPORLULUK DEĞİL KALPTE BURSASPORLULUK OLMAK AYRICALIKTIR Sadece bir bezin üstünde Bursaspor yazıyorsa o bez benim için değerlidir eğer ki maddi gücüm varsa o bezin fiyatına bakmam satın alırım yeterki kazanan BURSASPORUM OLSUN

    18
    1
  5. Celtic modeli ve koyu yeşil model gayet iyi 3 tane aldım almak istemeyenler bahane arıyor. Yok pahalı yok o yok model güzel değil……… Burayı siz doldurun bu takım amatörde amatörde puma kaçtane amatöre forma yapıyor sanki de beğenmeme lüksünüz var. Sen alırsın bir senede 15 bin forma bir sonraki sene pumaya eşin güçlü gidersin kardeşim ben bu kadar forma sattım bana özel tasarım yap dersin. Sen bir bok yapma 1300₺ çok de 15 paket sigara bedeli. Siz bencil sağduyusuz taraftara benzeyen içimizdeki asalaklar içtiğin sigaranın biranın sana tek yararı yok onu sorgulamadan alırsınız. Neymiş forma kötümüş hey Allahım ya.

    13
    1
  6. EMİR KARDESİM BURSA BOYLE
    BU TAKIM ŞAMPİYON OLDUGU SENENİN ARDİNDAN ,9000 KOMBİNE SATTİ
    İLK KONYA MACİNA 16000 kİSİ GELDİ
    SABİR ETCEKSİNİZ TABELA HERSEYİN İLACIDIR DAHA ONCEKİ YİLLARDA BURSADPORUN KOMBİNE VE BİLET GELİRLERİNİ İNCELEDİGİMİZDE BU SENE ELDE EDİLEN GELİRİN GAYET İYİ OLDUGUNU GOREBİLİRİZ
    BEN FARUK CELİGİN OGLUNU ADAY YAPARKEN HERSEYİ PLANLADIĞI Nİ DÜŞÜNÜYORUM
    ZAMAN HERSEYİN İLACIDIR POZİTİF OLALIM
    TABELAYLA BİRLİKTE HERSEYİN YOLUNA GİRECEGİNİ DUSUNUYORUM

    11
    1
  7. Biri sayin baskana 3. Ligde eski tabirle 4. Ligde olduğumuzu hatırlatsın. Sivasspor samsun vs evinde 10 bin kisi ile oynuyor muhtemelen 2 bin forma anca satmislardir. Alanya eyup bodrum vs onlari saymıyorum bile. Yani bu ligde bu durumda gayet iyi. Ne zaman tff 1 e dogru yukseliriz o zaman dedigin rakamlara ulaşılır. Şimdilik bu kadar.

    8
    10
    1. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Şu ana kadar, bu haber için yapılmış en doğru ve gerçekçi yorum bu. Saptamalar çok doğru. Bravo Ufuk. Ama bu yoruma bile Enes Çelik’in trollerinden bak kaç tane eksi alıcan şimdi.

      4
      5
    2. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Senin sevdan lige mi bakıyor kopil? İnsanlar küllerinden tekrar doğurdu Bursaspor’u, tabi serzenişte bulunacak. Lakin olur mu, size soracaktı açıklama yapmadan evvel. Yok Samsun, Yok Bodrum, bize ne bunlardan? Sen takımına destek çık. ve git kombinenle formanı al bir zahmet

      4
      2
  8. Forma almamızı istiyorsun storeye gidiyoruz beden yok daha formayı storeye getiremiyorsunuz nasıl olacak dediğin iş??

  9. Rakamı da geçtik Store’da beden bulmak çok zor dün gittigimizde sadece XXL beden mevcuttu hatta vitrindeki manken üzerindeki L bedeni istedik vermediler

      1. @ali yorumuna yanıt olarak

        Forma geçtim de kombineleri bitirin beyler. Forma gelirinin bir kısmı pumaya falan gidiyor. Ama kombine geliri tamamen kulübe kalıyor.

  10. Sevgili Bursasporlular formanın adamı madamı olmaz ast olan üzerinde ki armadır alırsın almazsın o kişisel kararın burada yorum yorumunda belirtirsen işte o zaman olmaz şeker çuvalına Bursaspor arması dikilsin ben Bursasporluyum koşa koşa alırım delikanlı adam olanlar da gerçek sevdalıda böyle yapar derim forma ya laf söyliyecekler gitsin real Arsenal formaları alsınlar 120 Euro dur bilginiz olsun en ucuzu

    5
    2
  11. 4. lig takımı için bir forma bedelinin 1,300 tl olması ve bunun satışlarının düşük kalması sizce de normal değil mi? Stad isim hakkının satılmasına daha fazla umut bağlamış durumda taraftar. O tarafta durumlar nasıl?

    4
    10
  12. Başkan neye göre hayal kırıklığı yasiyon insanlar asgari ücret geçinme derdinde yapmış sin forma fiyatları ni 1300₺ neden forma satışları düşük diyor Sun TFF birinci lig te forma kombine 1300₺ satıyor haberin varmı.

  13. Ben dedim bu taraftar ne iyi gün ne kötü gün taraftarı. Bunlar tüketici. Bunlara iyi forma vermezsen almazlar. Çıkan formalardan sadece yeşil olan sponsorlara birlikte güzel olacak bir ürün. Burada yorumuma 80 down geldi bazı çomarlar akıl vermeye çalıştı. İşte bunlar forma almayanlar. HAZIRLIK MAÇINDA GİYİLEN FORMALARIN TASARIMLARI DAHA GÜZEL KARDEŞİM DALGA MU GEÇİYORSUNUZ.

  14. Tamam tam destek olnaya calisiyoruz elimizden gwldigince ama sizler de formanin kumasini cok iyi tutunki tataftar alsin cöpe atilan kumaslarla forma yapilmaz reklamsiz forma koy stora kumasini iyi tutki taraftar alsin tamam aldik hepsini yardimizi yaptik ama super lig takimlarinin formasi bile 1000 lirayken 1300 forma 750 yap insanlar 1 alicagina 2 alsin obparaya

  15. Forma elbet alınacaktır, sonuçlar iyi gelsin forma satışları iyice artar. ama kombine satışları konusunda hayal kırıklığı bende yaşıyorum. Şu yapılan güzelliklere rağmen hala 20.000 kombine satamadık. Fiyatlar gayet uygun, kart taksit seçenekleri de var, neden alınmıyor hala anlamış değilim. Büyüğüz şuyuz buyuz derken güzel, kombinelere gelince şu ligdeyiz bu ligdeyiz. Hani sevdanın ligi olmazdı ? Bu takımı yönetimi yalnız bırakmayalım haydi Bursa !

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu