2. Başkandan isim sponsorluğu açıklaması

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Emir Çokçağlayan, yeşil beyazlı kulübün önüne veya arkasına herhangi bir ismin gelmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bolu Gerede kampında OLAY’a özel açıklamalarda bulunan Çokçağlayan, Son zamanlarda gündem olan ‘Bursaspor’un önüne veya arkasına isim sponsoru gelecek mi’ sorusuna da yanıt veren Çokçağlayan şu an için gündemlerinde bu konunun olmadığının altını çizdi.

“OLURSA HABERİNİZ OLUR”

Çok zorda kalmadıkları sürece bu duruma başvurmayacaklarını aktaran Çokçağlayan, “Bizim başka gelirler yaratmamız gerekiyor. Ben de Bursasporluyum. Bursaspor isminin önüne arkasına hiç isim gelmedi. İnşallah bundan sonra da gelmez. Şu an itibarıyla gelecek diye bir durum söz konusu değil. Bizim hala boş olan forma yerlerimiz var. Göğüs reklamımız, stat ismimiz var. En kısa zamanda buralara birilerini bulup gelir sağlayacağız. Ondan sonra çok zor durumda kalırsak bu durumu değerlendirebiliriz. Böyle bir şey var mı derseniz net bir şekilde adı belli bir gündem yok. Gelecekte böyle bir durum olursa zaten haberiniz olur.” dedi.

“DESTEK DAHA FAZLA OLMALIYDI”

Amaçlarının Bursaspor’u kurtarmak olduğunu ancak Bursa halkından yeteri kadar destek alamadıklarını ifade eden Çokçağlayan, “Bir borcumuz var, gelir yaratmaya çalışıyoruz. İlk olarak kampanya yaptık. Destek olanlara çok teşekkür ediyoruz ama Bursa halkı çok da destek vermedi. Bence daha fazlası olmalıydı. Bir yakının zor duruma düştüğü zaman bin lira, iki bin lira istese verirsin. Bursaspor benim her şeyim diyen taraftar bin lirasını vermedi. Hesap bende, isteyene istediği zaman gösterebilirim. İnsanlar toplanan parayı bütün Bursa’dan toplandı zannediyorlarsa yanlış biliyorlar. O paranın yüzde 99’unu büyük büyük paralara 40-50 kişi gönderdi.” diye konuştu.

“GÖĞÜS REKLAMINDAN BEKLENTİMİZ 20 MİLYON”

Emir Çokçağlayan, stadyum isim hakkı konusunda görüşmelerinin devam ettiğini, forma göğüs reklamından beklentilerinin 20 milyon lira civarında olduğunu ifade etti.

Stat ismi için iyi bir firma bulmaya çalıştıklarını aktaran Bursaspor 2. Başkanı Emir Çokçağlayan, “Adaylarımız var. Çeşitli görüşmeler yapıyoruz. Stat ismi, göğüs reklamı önemli. Bu ikisi birlikte de olabilir. Birkaç ihtimal var. Burada biraz daha bekleyip seçici olmaya çalışıyoruz. Yakında bununla da ilgili gelişmeleri duyarsınız. Çok varyasyon var. Şu anda paraya ihtiyacımız var ama bu takım inşallah önce 2. Lig’e, oradan 1. Lig’e çıktığı zaman o isimler daha da değerlenebilir. Reklamı bir yıllık da 3 yıllık da verebiliriz. Oturup bunları konuşuyoruz. Forma göğüs reklamından beklentimiz 20 milyon lira civarı. Stat isminden de beklentimiz 3 yıllık olursa çok daha yukarısı. Orada fiyat vermeyeyim.

“HOCA İSTERSE TAKVİYE YAPARIZ”

Bursaspor 2. Başkanı Emir Çokçağlayan, şu an için transfere ihtiyaçları olmadığını ancak Teknik Direktör Pablo Batalla’nın istemesi halinde ekleme yapabileceklerini söyledi. Çokçağlayan, “Kamptaki duruma göre, hoca isterse tabii ki takviye olabilir. Ama bence kapattık diyebiliriz. Bu kadro, burası için yeterli. Şu olabilir; çok yetenekli, gelecek vadeden, para da kazandırabilecek birileri olursa alabiliriz. Yönetim olarak Vakıfköy’ei Merinos’a gerçekten çok destek veriyoruz. Ben fabrikatörüm, üretimden anlarım. Burası da bir fabrika. Ürünü de futbolcu. Buradan tüm Bursa halkına söylüyorum. Merinos’a çok fazla yatırım yapıyoruz. Öğrenci sayısını çok ciddi bir sayıya getirme çabamız var. Burayı bir fabrikaya döndürme niyetindeyiz. Bursaspor’un geleceğini kurtaracaksak bu yöntemle kurtarabiliriz” ifadelerini kullandı.

“UMARIM BURSASPOR’UN HAKKINI VERİRLER”

Emir Çokçağlayan, Bursaspor ile sözleşmesini tek taraflı feshedip Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Yiğit Fidan ile ilgili de konuştu. Babasıyla ve kendisiyle görüştüklerini aktaran Çokçağlayan, “Yiğit Fidan Bursa çocuğu. Üzerinde bu kulübün emeği var. Kendisi hakkında gittiği kulüp hayırlı olsun. İnşallah Bursaspor’un hakkını da verir. Ters bir durumu düşünmek istemiyorum. Önümüzdeki günlerde konunun ayrıntılarını biz de duyarız. Babasıyla ve kendisiyle konuşuyoruz” dedi.

“ASIL TAKIMI O ZAMAN GÖRECEĞİZ”

Teknik heyetin kendilerine asıl takımı kampın son günlerine doğru göreceklerini söylediğini dile getiren Emir Çokçağlayan, “En büyük başarı kampın bu tarihte yapılabiliyor olması. 2.5 ay önce ortada hiçbir şey yoktu. Transfer yasağımız vardı, hepsini tek tek kaldırdık. Çok şükür ekip buraya geldi. Gerekli raporları aldık. Hoca bize vitesi bir anda 1’den 5’e çıkarmadığını söyledi. Daha kampın ortasındayız. Bize söylenene göre kampın son günü asıl takımı göreceğimiz şeklinde. Şu anda enerjilerinde, motivasyonlarında hiçbir sıkıntı görmedik. Takımın da çok yeterli olduğunu düşünüyoruz. Her şey yolunda.” şeklinde konuştu.

“ALTYAPI GELİR GETİREN FABRİKA OLACAK”

2. Başkan Emir Çokçağlayan, altyapıyı fabrika haline dönüştürmeye çalıştıklarını ve ederi olan genç isimleri satabileceklerini belirtti. Çokçağlayan, “Gençlerle ilgili teklifler geliyor. Bundan sonra da gelir. Biz gençlerimizi satmayacağız diye de bir şey yok. Çok futbolcumuz olacak. Bu futbolcuları oynatacağız dediğinizde kaç tanesini oynatabilirsiniz? Bunu bir dengede tutmamız lazım. Ederi olan futbolcuları verebiliriz. Benim de ağrıma gidiyor genç futbolcu satmak ama bundan sonrasıyla ilgili daha çok üretim olacak. Gelir getiren bir fabrika haline gelecek. Kulübün menfaatleri doğrultusunda satacağımız futbolcular olabilir” dedi.

“FORMA SATIŞLARI BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI”

Emir Çokçağlayan, yeşil beyazlı taraftarlardan formalara daha fazla ilgi göstermeleri gerektiğini söyledi. Çokçağlayan, “Forma satışını ben bambaşka düşünmüştüm. İnsanların daha fazla katkı vermesini beklerdim. Kombineyi bir haftada bitirmelerini, formalardan 10 bin tanesinin bir haftada satılmasını beklerdim. Şahsi olarak gönül kırıklığım var. İnşallah maç zamanını bekliyorlardır, gidememişlerdir. Bursaspor’un acil paraya ihtiyacı var. Her ne kadar bir şeyleri yola soksak da inanın dert çok. Fazla paraya hayır demeyiz. Bir tık daha birlik, beraberlik, gayret… İstediğimiz paralar çok değil. Biraz daha taşın altına elini koyarlarsa mutlu oluruz.” diye konuştu.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Okuyun bunları okuyun çakma taraftarlar. Ben İzmir’de okuyup 2000tl olan bursumu veriyorum. Siz bira paranızı, sigara parasını vermiyorsunuz. Ondan sonra formaları eleştirince, texası eleştirince bu yorumun altına down atıyorsunuz. Sizin hakkınız mı var konuşmaya.

    115
    4
      1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

        Delikanli ya helal olsun sen konuşacagına vermiyorsan sus rezil olma bursa taraftarı bu ilde hep eleştirir başka bi bok yapmazçocuk başarırı olmuş devletin imtihanını kazanmış burs hakkını almış

  2. Kapatın stadı gelmesinler maça. Gelecekler gene ana bacı ne varsa küfür edecekler toplanan iki üç kuruş buna gidecek. Hiç gerek yok.

    72
    3
  3. Bursaspor taraftarı zengin bir taraftar grubu değildir taraftar üzerinden para kazanmaya çalışıyorsanız o işi geçeceksiniz

    6
    57
  4. Aynen öyle yapmaya başladılar. Bütün parayı Ahmet İlhan aldı, Batalla gene çırak çıktı amk. Eyvah be.

    5
    31
    1. @Yeter artık yorumuna yanıt olarak

      Adamlar vaat ettikleri 200 milyon TL’yi verdi. Utanmıyorsun, yine başladılar ağlamaya, para yok demeye, diyorsun. Küfür edicem yorum yayınlamayacak ama bu yorum yayınlanıyor. Adam sırf sen maç izle diye parasını verdi. Bencil yaratık.

      49
      4
      1. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

        Hayır vermedi henüz. Tahtayı açtıkları para, iban verip milletten topladıkları para. (Tayyip Bey taktiği. Deprem olur, devlet yardım etmez, halka iban gönderir, millet parayı toplar Tayyip beye gönderir.)

        5
        24

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu