İşte Bursaspor’un ilk maçının özeti

İkinci etap kamp çalışmalarına Bolu’da Arnavutköy Belediye Spor ile gerçekleştirdiği antrenman maçıyla sürdüren Bursaspor'da bu karşılaşmanın önemli anları kulübün YouTube kanalından yayınlandı.

Bursaspor sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken gollerimizi 34. dakikada Mücahit Can Akçay ve 90. dakikada Sedat Cengiz kaydetti.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Köstebek gibi toprağın altindan cekseydiniz maçı. Orda seyircilerin oldugu tepe var insan ordan çeker en azindan. Siz kameramanmisiniz? Birakin bu işleri.

    46
    6
    1. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Al işte, bilip bilmeden yorum yapan bir cahil daha. Yahu kulüpte TV’mi kaldı da maç özeti çekecek eleman olsun. Sen oturduğun yerden anca salla!. Birşeyleri söylemeden önce git önce bir araştır, sizin gibiler yüzünden kulüp bu duruma düştü. Yok köstebekmiş yok yer altından çekselermiş maçı. Gram faydan yok, zararın da olmasın bari!!

      1
      6
    2. @Ufuk 1117 yorumuna yanıt olarak

      Cahillikten dolayı her işimiz böle.

      Maksat insanlara zorluk çektirmek.
      Örnek, teyzem gil Yalova yakınlarında oturuyor.
      Camide ezan okununca opellolar sonuna kadar açılmış. Maksat insanların huzurunu bozmak. Hasta yaşlı insanları düşünmeden!
      Ülke uçurma doğru yürüyor…çok örnekler var da …tik toku açın görün…

      7
      36
      1. @Faciya yorumuna yanıt olarak

        Cahillik diyor bide bizim dedelerimiz ve ninelerimiz yani atalarımız 1.dünya savaşında abdestli namaz kılarak ve ninelerimiz o beğenmediğiniz çarşaflı bir şekilde savaştılar niçin ezan, namus ve bayrak için savaştılar belli ki sen kendi kültürünü imanını unutmuşsun veya kökenin yunan, ermeni eğer öz be öz türk olsaydın bu kelimeleri kullanmazdın.

        19
        12
        1. @VERDANT yorumuna yanıt olarak

          Adam yaşlı ve hasta insanlardan bahsediyor, savaştan bahsetmiyor. Senin kafa geride kalmış Feride!Önce okumayı öğren , insanları yargılamayı güzel öğrenmişler Sana .

          Senin gibi çok bilmişler yüzünden ülke bu hallerde. Hepiniz yargıç olmuşsunuz Maşallah!

          Nerenizle anladığınız Belli 🤣🤣🤣🤣 işinize geldiği gibi.
          Adam haklı!

          7
          11
  2. Bizim türk futbolu cacık bile olamaz..Bikere önem vermiyor bizim ülkenin futbolcuları.
    Yere yatıp, maç durana kadar kivran dur, herşey burda başlıyor..
    Direnç yok, disiplin yok , kondisyon yok.. Bunlar futbola değer katan unsurlar.
    Inşallah Batalla başarılı olur!

    12
    1
  3. Arkadaşlar lütfen bilmeden yorum yapmayın. Kameranlar en modern çekim tekniklerinden biri olan yeraltı kamerasıyla köstebek çekimi yaptılar. Adeta maçta futbolcularla oyundaymis gibi hissetmeniz icin yerin dibinde drenaj yaptılar.

    7
    4
  4. Hedef kitle genç taraftarlar dedeler değil
    Gençler aksiyon kamera açılarını seviyorlar. Onlar bizim gibi dışardan izlemeyi değil oyunun içindeymiş gibi hissetmek istiyorlar çünkü video oyunları ile büyüdüler ve bu kamera açısına aşinalar. Herşeyi saçma sapan eleştirmeden önce araştırın biraz cahiller.

    1
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu