Bursaspor küllerinden doğuyor!

Son yıllarda yaşadığı ekonomik, sportif ve yönetimsel buhranları geride bırakan Bursaspor yeniden geçmişteki şaşalı günlerine döneceğinin sinyallerini vermeye başladı.

26 Mayıs’ta yapılan kongreyle göreve gelen Enes Çelik başkanlığındaki yönetim kurulu kentin büyük desteğini alarak kulübün çehresini değiştirdi.

Yapılan tüm hamleler kapanacak iddiaları ortaya atılan Bursaspor’u daha da güçlü bir hale getirdi.

Geride kalan 78 günlük süreçte yanındayım kampanyası düzenleyen yönetim 295 milyon liralık bağış rakamına ulaştı.

KULÜBÜN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Teknik direktörlüğe Pablo Martin Batalla’yı getiren, transfer tahtasını açan, kadroya 15 yeni ismi dahil eden Enes Çelik ve ekibi, yıllar süren benzinlik arazisi sorununu da çözüme kavuşturdu.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nın çimlerini hibrite çeviren yönetim hacizli takım otobüsünü değiştirmesiyle de takdir topladı.

Enes Çelik başkanlığındaki Yönetim Kurulu şehrin verdiği büyük destekle kulüpte büyük bir değişim hamlesi başlatırken, taraftardan da kombine bilet ve yeni sezon formalarına daha fazla ilgi göstermelerini bekliyor.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor büyük bir sevdadır,tutkulu bir aşktır.Bursamızın en büyük marka değeridir.Yeniden umutlandık heyecanlandık başımızı kaldırdık inandık 78 gündür yazılan bu hikayeye sonsuz teşekkürler değerli başkanımız ve ekibine bu zorlu süreçte yaptıklarınız fedakarlıklarınız gün gelecek nesilden nesile anlatılacak bir başarı öyküsü olarak futbol tarihinde yerini alacak Allah yardımcınız olsun Bursamın değerli insanları iyi ki varsınız saygılarımla ❤️🐊🧿🐊🙏

    30
    1
    1. @Altınşehirli yorumuna yanıt olarak

      Valla eski yönetimlere başkanlara ne kadar teşekkür etsek azdır yani bizi böyle 4’cü kümeye düşürdükleri için 1.5 milyar TL borca soktukları için kaç sezon transfer yasağı getirdikleri için ve hala kendilerine 1 milyar TL borç gösterebildikleri için hele bir tanesi 150 milyon TL altın gümüş borcu gösterdiği için artık bunu kart visit vs işinden nasıl alıp 20 villa parasını kulübe verebilmesi yani matematik mantığını Einstein düzeyinde olması gerekiyorki birisi çözebilsin herneyse bizi düşürdünüz 4’cü kümeye ve minnettarız kurtarıcıları görmek için 4’cü kümeye düşmemiz gerekiyormuş

      11
      1
  2. Ne kadar teşekkür etsek azdır
    Sayın yönetim kuruluna
    78 günde hemen hemen her gün
    Farklı bir gelişme ve güzel bir haberle
    Güne başlıyoruz, bu saatten sonra
    Kulübün yaşam mottosu her gün
    Gelişen, her gün üzerine bir tuğla
    Dahi konan ve günü geldiğinde
    Tamamen profestonelleşmiş, kurumsal
    Kimliğine kavuşmuş bir kulüp olabilmek

    14
    1
  3. Eyvah bee. Yumurtacı Coşkuna bak. Akşam kampta çekmiş gene bi şişe viskiyi. Surat olmuş, kıpkırmızı ciğer gibi. Sabah kahvaltı öncesi bi tane sodalı ayran içip genirmiş, gazı atmış falan, azıcık açılmış ama, Enes Başkan durumun farkında. Ak Parti taraflı yönetimde piğizman yöneticinin işi yok aga. Bay Kemal’in partiden bi salvo gelse, Mustafa Bozbey falan bi açıklama yapsa,bi çuval incir berbat olur.

  4. Tum kampanyalara ragmen hala borc 1 milyar tl nin ustunde..hangi küllerinden dogacak..bu yil ciksa bile seneye ne olacak ?

    3
    17
  5. AHMET İLHANLA MI , IĞDIRSPORUN ESKİLERİ İLE Mİ KÜLLERİNDEN DOĞUCAK ÖNLİBERO OYNAYAN MUSA ÇAĞIRANI STOPER OYNATMAKLA MI DOĞACAK KÜLLERİNDEN

    YA KARDEŞİM BIRAKIN GİDİN EN KISA ZAMAN DA BURSALI İŞ ADAMLARI VE KARDEŞLERİMİZLE İMZA TOPLAYIP OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİP BU KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEKTE KARARLIYIM , ALİ AY EKOLÜNÜ TEKRAR BURSAYA MONTE EDİCEZ

    2
    17
    1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyom. ali Ay Başkanımın altında beyaz renkli yılan gibi Porsche Panamera 4 S Turbo var. 320 beygir. Gazına azıcık dokundun mu, arabanın yolda dötü başı dağılıyor, naapçağını şaşırıyor araba. Peki ya Enes Başkan’da ne araba var? Babasının Mercedes E 200’ü. Oo hoo, olmadı ki be ya şimdi ! Onun bi tık altı, Hatçe Recep be ya.

      2
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu