Batalla hücum futbolu istiyor

Olay Medya Spor Yazarı Emre Kurtbay'ın köşe yazısıdır.

Bursaspor, yeni sezon öncesi ilk provasında Bolu’da aynı otelde kamp yaptığı 2. Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bu maç özelinde konuşursak henüz sezonun ilk karşılaşması…

Enes Çelik yönetiminin transfer tahtasını açması ve Pablo Martin Batalla ile anlaşması sonucunda yepyeni bir takım kuruldu.

Bolu’da gayet güzel bir ortamda kamp gerçekleştirildiğini söyleyelim.

Hazırlık maçları tabii ki lig öncesinde her şeyi net olarak ortaya koymaz ki, bu takımın ilk defa birlikte bir maça çıktığını hatırlatalım.

Ancak ipuçları da görmedik değil.

Zira, Batalla’nın oynatmak istediği futbol, Bursaspor’un genlerine uygun olarak beklendiği gibi hücum futbolu.

Bunun yanı sıra geçiş hücumlarını hızlı yapmak ve doğru hücum planlarını da uygulamak çok önemli.

Dünkü mücadelede yeşil beyazlı futbolcular da bu doğrultuda istenenleri ortaya koymaya çalıştı.

Dediğimiz gibi daha ilk maç ve bu takım lige kadar daha fazla antrenman yapacak ve hazırlık maçı oynayacak.

Ek olarak Ahmet İlhan, Musa ve Hamza Gür gibi tecrübeli isimler takımla daha fazla çalışacak.

Bu nedenle takım hakkında daha fazla bilgiye zamanla erişeceğiz.

Ama şu bir gerçek ki, Bursaspor geçtiğimiz sezonlara göre taraftarının yüzünü güldürecek, unutulan kazanma duygusu yeniden canlanacak.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Forvet bölgesinde tek bir oyuncu ile koca sezon nasıl geçecek bunu merak ediyorum sol ve sağ beklerde de eksiklik var tabiki

    15
    7
    1. @Yeşilbeyaz yorumuna yanıt olarak

      2 sağbekimiz var eren tunalı ve hamza baran 2 solbekimiz var abdulah tazgel ve bilal güney ve ayrıca u19 ve u17 oyuncular çıkartıcak Batalla forvete gelince hamza gür normalde forvet ve kanat oynuyor ama ama her ihtimale karşı çift yönlü olarak alınmış biri babaoğlu iyleşirse sıkıntı olmaz mücahit bence şuan yeterli olur ayrıca genç forvet oyuncularda var enes solakoğulları var yeter bence

      1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

        Ne isyanı? Herifler doğruyu söylüyo. İlk günden beri şampiyonluk şarkıları söyleyen oyuncular, daa Arnavutköy’ü yenemiyo, 2 tane penaltı ile, zar zor 2-2 kalıyo. Bu sene bu kadro ile bu iş yaş. 5’inci hafta Batalla gider, Özer Hurmacı gelir, eskiye dönülür, Ptt 2’ye falan çıkmak hayal olur.

        1
        3
  2. Hücum futbolu oynatmak istiyorsa ,da fazla koşan takım ortaya çıkarması lazım anca ozaman gerçekleşir. Defans hücumda başlaması lazım, pres yapıp topu kazanmak için!

    6
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu