Teksas’tan Enes Çelik’e beste!

Bursaspor taraftarı, Başkan Enes Çelik’e beste yaptı. Arnavutköy Belediyespor maçında ‘Enes Çelik Teksaslı inandı sana, bizi tekrar Süper Lig’e çıkarsana’ sözlerinin yer aldığı besteyi sahada söyleyen taraftarlar, Başkan Çelik’ten büyük alkış aldı.

Arnavutköy Belediyespor maçını izlemeye gelen Bursasporlu taraftarlar, Başkan Enes Çelik için hazırladıkları besteyi sahada söylerken, Çelik alkışla taraftara karşılık verdi.

Yeşil beyazlı taraftarların Çelik’e hazırladığı beste şöyle:

“Kaç senedir şerefsiz başkanlar geldi.

Bizleri aleme hep rezil etti.

Enes Çelik Teksaslı inandı sana, bizi tekrar Süper Lig’e çıkarsana.”

YÖNETİMDEN YAKIN TAKİP

Öte yandan karşılaşmayı Bursaspor yönetimi de takip etti.

Başkan Enes Çelik ile birlikte 2.Başkan Emir Çokçağlayan, yöneticiler Mesut Günal, Coşkun Yavuz, Murat Hatipoğlu, Latif Albayrak, Coşkun Özgel, Ömer Keskin, Bilal Akmar ve Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal da yerinden izledi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursaspor’lular yine hastalığınız nuksediyor yine başkan oluyoruz hoca oluyoruz duayyen oluyoruz neden ise taraftar olmaktan uzak duruyoruz sevgi saygı bilgi ahlak gerisi teferruat tır

    16
    2
    1. @3 numara yorumuna yanıt olarak

      1 tane anadolu kulübü göster bana kendi şehrini destekleyen. istanbul yalakası olmayan tüm taraftarların bize saygısı vardır

      4
      8
    2. @3 numara yorumuna yanıt olarak

      Evinde maç seyredip de maçlara gelmezsen deplasmanlara gelmezsen kimin sevdiğini kimin sevmediğini bilemezsin de göremezsin de

      5
      3
  2. Texas yine başladı! “Kaç senedir şerefsiz başkanlar geldi” diyorlar. Yahu ne çabuk unuttunuz “şerefsiz” dediğiniz o başkanlar yönetime gelsin diye imza topladınız! Belediyeci yonetim( Alinur Aktaş) ve arkadaşları yönetime gelsin diye önceki başkan ve yönetimine “istifaa” diye haykırdınız! Hem de daha ilk maçta. Hem de deplasmanlarda! Tamam, şimdi Enes Bey e şarkılar bestelerini fakat sizin de desteklediğiniz o iş insanları ve Genel Kurul un seçtiği insanları tu kaka etmeyin! Korkarım sizler, yarın Enes Başkan a da berabere veya mağlup biten maçtan sonra bugün yaptığınız bu besteyi unutup hakaret edersiniz. Bir ayar tutturun artık. Ya yönetimlerin arkasında delikanlı gibi durun ve nankörlük etmeyin, ya da bir susun!

    7
    1
  3. BU KADAR YALAKA OLMAYA GEREK YOK SELO GEL BEN SANA DİK DURUŞ GÖSTERİM ADAMLIĞIN KİTABINI BEN YAZDIM
    ÇORBACILAR DEĞİL

    6
    57
      1. @Alp16 yorumuna yanıt olarak

        Kimse geyik yapmasın Çelik ailesi olmasa kapıya kilit vuruyoduk nokta

        Vizyon itibar herşey var başka bişi de var buraya yazamıyom

        2
        2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu