Bursaspor’un ilk provası berabere bitti

Bursaspor Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bursaspor, sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu’da Arnavutköy Belediye Spor ile gerçekleştirdiği antrenman maçıyla devam etti.

Yeşil beyazlılar, sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken golleri 34. dakikada Mücahit Can Akçay ve 90. dakikada Sedat Cengiz kaydetti.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İlk hazırlık maçı yenilgi bile olabilir sıkıntı değil ayağımızı düzgün basmak lazım biz şampiyonluk istiyoruz ama dikkat edelim çok çalışalım ve çıkalım bu liglerden

    94
    2
    1. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      mesele o da değil bizim kadromuz onlarınkilerden zaten iyidir ve bu bir hazırlık maçı. kadro çok yeni uyum sorunu maç yapa yapa aşılır. ayrıca yüklemeler arttıkça acayip sonuçlar bile görülebilir. bir de şu var iyi oyuncular genelde iddialı maçlarda sahne alırlar. iş ciddiye binse kevgire çevirirler. yine de kimseyi küçümsemeden önümüze bakmalıyız.

      36
      1
  2. Adı üstünde hazırlık. Hazır olmak için. 2. lig ekibi bir takım mesele takım olabilmek ve lige hazırlanmak. Hazırlık maçlarında galip gelip ligde yenilsek daha mı iyi…sabırlı olalım. Gerçek maçlarda potansiyel koyar kaliteli adamlar.

    18
    1
    1. @İller yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Hiç kendimizi kandırmayalım..yo Ikinci lig takımı mıymış da falan filan. Sanki ikinci ligte iyi oynayan takım varıdı geçen sezon.
      Bu takımları yenemiyorsan da fazla çalışacaksın sayıf yerlere Adatepe edeceksiniz .

      1
      4
    2. @İller yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Adı üstünde bu ilk hazırlık maçı kamptaki maçlar önemli değil Bursa’daki son hazırlık maçını baz alin çünkü iki yarı iki ayrı takım gaye maç kazanmak değil hoca için kim ne yapabiliyor mesele bu Bolu’da isterse 3. Lik takımına yenilsin sorun değil ama Bursa’da ikinci ligin fovari takimida olsa yenecektir çünkü taşlar yerine oturacak ideal kadro ortaya çıkacak Bursa’ya kadar yenilsede hep destek tam destek

      2
      1
    3. @İller yılmaz yorumuna yanıt olarak

      Bu takım şampiyon olur bu ligte kadro bana göre iyi,timsah arenada 20 bin ateşli taraftar sizi bekliyor olacak ona göre lige hazırlanın…

      4
      1
    1. @Istop yorumuna yanıt olarak

      Maça iki tarafta dengeli başladı arnavutköy daha baskılı devam etti maça maç genelinde 3 tane isabetli şutumuz bir direkten döndü iki golü de penaltıdan attık çok organize bir hücüm yapamadık ilk maç normaldir ve unutmayalım ki rakip daha önce kampa başladı ve 2.lig takımı penaltıdan 1.0 öne geçtik sonra 1.2 geriye düştük, ve son 15 dk baskılı oynadık 90.dk da son golümüzü sedat attı ve 2.2 bitti takımın acilen sol beke ihtiyacı var çok acil bu arada 9 Numaramız çok iyidi

      13
      1
      1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

        Çok sağ ol kardeşim… işte buna taraftar denilir, hiç eksik Demekki
        Son saniyede mağlubiyetten dönüşmüş bizimkiler.

        Güzel

        4
        1
  3. futbol yok , oyuncular kötü transferler vasatın altı ve zamanında gelmedi , hoca diye basımıza sırf efsane diye hocalıkla alakası olmayan battalayı getirmişler tamamen popülist yönetim

    ÇORBACILAR HEMEN YIKAMA YAĞLAMA MODUNA GEÇMİŞ SEZON SONU GÖRÜRÜM ALAYINIZI

    5
    103
    1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

      Cok biliyorsan burada klavye antrenörlüğü yapma.Git takim calistir.Tabi yüzüne bakan olursa.Ama işin bozgunculuk yapmaksa o zaman hak ettiğin dilden konuşuruz.

      4
      1
    2. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

      çorbacı deyip nickinin ali aycı olması rezaleti. gerçekten önce de dediğim gibi trollük bile belli zeka gerektirir ha yaparsın ama ancak böyle rüsva eder adamı.

      27
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu