Başkan Bolu kampına geldi

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede’de yaptığı kampla devam eden Bursaspor’da Başkan Enes Çelik Bolu’ya geldi.

Yeşil-beyazlıların akşam antrenmanını yöneticilerle takip eden Başkan Çelik, yarınki Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasını da yerinden izleyecek.

Hafta sonunu takımla birlikte geçirecek olan Çelik, teknik heyet ve futbolcularla da buluşarak takımın son durumu hakkında bilgi alacak.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular Başkan ve yöneticiler takım ile ilgili her konuda kulüp ile ilgili herşeyi ile en mükemmeli olsun diye ilgilenirken kombinesini formasını alan Bursasporluları tenzih ederim lakin bu şehirde 14 bin Bursaspor lu mu var bizler taraftar olarak 20-25 bin kombine alınmış olsa bu takıma iş insanların siyasilerin daha çok desteği olur lütfen kombine forma almayan maç günleri stadyumun etrafında elinde bira şişesi bedava bilet bekleyip mahalle halkının kapısının önünü pisleyen amigoların verdiği içeri aldığı sözde taraftarlar küfür kötü tezahürat ile hem ceza aldırıp en büyük taraftar olurlar

    6
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu