Bursaspor’dan kombine uyarısı

Bursaspor Kulübü 2024/2025 sezonu kombine satışları için son tarihi duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada 25 Ağustos tarihine işaret edildi.


19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yok eski bursasporlularmış yok passoya tepkililermiş yok 3.ligde 1.000/2.000₺ye kombine mi olurmuş yok 30 yaşında transfer mi yapılırmış her şeyi çok bilenler falan filancılar almamaya devam edin ama sağda solda ahkam kesin süper lige çıkanca olursunuz nede olsa bursasporlu

    89
    2
    1. @Asparuh16 yorumuna yanıt olarak

      Bir kombine 4 forma aldım. Ortalama 7 8 bin TL arasında bir şey yapıyor 20.000 kişi aynı şekilde kombine forma alsa 140 milyon yapar kalan borcu da baya bir kapatır.

      48
      2
      1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

        İki bacanak kombinelerimiz hazır , yetmedi cinconlu genç kayınbiradere de kombine aldık . Önümüzdeki ay kısmetse formalarımızı da alacağız. O sene bu sene , hep destek tam destek. Şimdi bir şey yapmayan süper lige dönünce en koyu Bursaspor’lu gibi gezmesin !

        22
        4
  2. Bu yönetim,
    Bu teknik heyet (Pablo),
    Bu kadro,
    2 aydır verilen emek,
    20 bin kombineyi fazlasıyla
    Hakediyor

    63
    1
  3. Gerçekten inanamıyorum 3 000 milyonluk şehirde 14 000 bin kombine ne demek lafa gelince her kez sallıyor o versin bu versin ama sigaraya para var kombineye para yok formaya para yok nerde texlılar. yazık ( ha bu arada ben 3 forma 2 maraton kombinesi aldım boşa sallamıyorum vesselam.. )

    48
    1
    1. @timsah-2 yorumuna yanıt olarak

      Kombine mi aldım destek için ama hiç umudum yok doğrusu chp chp diye inleyen çorbacılar alın chp aldı bursayı çok mu iyi oldu şehir ve bursaspor ? daha da kötü olduk alinur başkan tr’nin en iyi belediye başkanıydı bu şimdi ki başkan hiçbir şey yapmıyor , bizim baskan desen nerde adı sanı bilinmeyen adam var getiriyor iki tane yıldız transferi yapsan ölür müsün

      7
      58
  4. Düşünebiliyormusun şu ana kadar 12,000 kişi kombine aldığı söyleniyor ve bunun üzerine 3-4 bin kişi maç günü bilet alıyor yani her maç 15,000 artı seyirci ile oynanacak iç sahada ama gel gelelim durum 4’cü kümedeyiz ve kulübü bu duruma düşürenler hala 1 milyar TL artı borç ile uçurum ucundayız eski yönetimler hala bu borcu kendi suçlularından ötürü olduğunu kabullenip silmiyorlar ne denir böyle insanlara kelime bulamıyorum siz söyleyin? Olimpiyatlara gelince bütün branşlar döküldü 100 sporcu ve 5 madalya şu ana kadar bu branşların tüm yönetimleri kafalarını bir yerde saklamayı bırakıp istifa etmeleri lazım tümü sadece başkanlar değil bu milli UTANMA günü fotolar ile anılmaları lazım her şehirde reklam panolarında büyük fotolar ileki milletin parası nasıl kimler tarafından harcanmış 60 yaşında Lüksemburglu masa tenisçiye kaybetmek için vs vs vs

    16
    1
  5. Sevgili Bursasporlular bence şimdi kombine forma almayan kendine Bursasporlu demesin kulüpten ricam nasıl ki yanındayım kampanyasında isimler yayınlanıyor ise kombine ve forma alanlarda yayınlansın kişiye özel fatura çıktığına yazıldığına göre olabilir görelim bakalım hangi amigo tirbüncü almış yada sponsor bulmuş

    15
    1
  6. Kombine sayısı biraz düşük kalsa da son hafta sayının onsekiz bin seviyesine ulaşacağını tahmin ediyorum.
    Kalan kısımları da bilet alıp gelecek taraftarlar dolduracaktır.
    O sene bu sene.
    ŞAMPİYON BURSASPOR.
    🐊🐊🐊
    🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    14
    1
  7. Ne kombinesi kardeşim bu texaslı çakma taraftarlar 5-6 otobüs tutup deplasman maçlarına gidip kavga çıkartıp takıma ceza kestirecek. Salaklar zaten stada 100-150 kişi anca girriyor o 3 otobüsü kaldırma onların parasıyla takıma destek ol.

    14
    2
  8. Arkadaşlar gerçekten kombine almayı isteyen çok arkadaşım var ama ekonomik zorlukları da var yakında okullar açılacak mış çoğu arkadaşım ilerisini düşünerek hareket ediyor kolay değil maaşlı insanlar bunlar maça normal biletle de girebilirler ama çocuğunu formasız çantasız okula gönderemezler kombine gerçekten yetersiz bir sayıda kaldı ama kimseyi de suçlamamak lazım İNŞALLAH 20 000 Bini geçeriz

  9. Ben geçen gün yazdım Bursasporumun kemikleşmiş ortalama 20 bin taraftarı var boşuna kasmayın ay sonuna kadar kombine sayısı 15 bin civarında olur 10 binde biletli gelen olur ortalama 20-25 bin arası taraftar olur öyle 40 bin kişilik stadı doldurmak için süper ligde üç büyütülmüşlerle oynayacağız o zaman fenerle oynarken gassaraylilar gelir gassayla oynarken feneliler gelir işte o zaman 35-40 bin arası seyirci olur.

  10. Bizim taraftar lafa geldimi keser döver ama para destek oldu mu sesi çıkmaz şuan kombine olarak 20 bin çoktan olması lazimdi kim ne derse desin. Dısarda bı yemek olmuş 500 600 TL daha nedeyim.

  11. ,Gönül ister 30 olsun ama 13-15 bin kombine 3.lig için az değil.Taraftarı da Bi yerde anlarım.
    Başarı geldikçe ilgi de artacaktır. Yok o Bursaspor’lu bu değil muhabbetine gerek yok.Zaten bilet parası olarak daha fazla verecekler:)
    Küskünleri de kazanıp pat pat çıkacağız inşallah.

  12. Süper ligi görünce kombine alan ve forma vb ürünler alanlar dışındakiler sakın bu tribüne Bursaspor taraftarıyım diye yuzsuzluk edip gelmesinler.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu