Bursaspor’da keyifler yerinde

Bursaspor'un yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Bolu Gerede kampında neşeli görüntüler objektiflere yansıyor.

Yeni sezon öncesi ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu’da gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda sabah idmanının ardından kazanan takımın pozu dikkat çekti.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne çok özlemişiz şöyle haberler görmeyi. Son 2 sezondur siteyi açasım gelmezdi. Yok elektrik kesildi yok oyuncu boşa çıkıyor gibi olumsuz haberler nedeniyle. Şimdi ise bambaşka bir hava var inandık, bekledik, sabrettik ve sonucunu alacağız inşallah.

    21
    1
  2. Aykut hala oynayabilir bence
    4 ve 6 numarada degerlendirilmeli
    Sakatlik, kart cezasi gibi durumlar için
    Düşünülmelidir diyorum.

    6
    7
  3. Ulan bunlar kim yaa? Hiç birini tanımıyom. Bi tek arkada Furkan Emre’yi tanıdım doğal olarak. Çünkü 100 senedir Bursaspor’da oynuyo. Bi de önde oturan mavili, eski Bursasporlu Aykut Akgün’ü tanıdım. Kendisi şu an Batalla’nın yardımcı hocası. Diğer hiç kimseyi tanımıyom. Mesela şu sol başta oturan saçı dökük abi, İtalyan futbolcu Cannovaro’ya benziyo. Ayakta soldan ikinci çocuk da, İnegöl’de kiralık oynayan Kocaelispor’un malı olan çocuk mu? Aydınlatırsanız sevinirim.

    4
    15

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu