Mehmet Yiğit: 4 milyon lira fazla teklif ettiler ama…

Bursaspor’un yeni transferlerinden deneyimli stoper Mehmet Yiğit, Yeşil Beyazlı Takımın Bolu Gerede Kampında SporBursa’ya konuştu.

Celin İnce‘nin sorularını yanıtlayan Mehmet YiğitSert ve agresif bir stoperim”  derken “Bursaspor taraftarının sevdiği bir stoper tarzına sahip olduğumu düşünüyorum.

Bursaspor‘un teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Bursaspor‘un teklifini kabul ettiğim gün 4 milyon lira fazla teklif eden kulüp oldu ama ben Bursaspor‘u tercih ettim. Bandırmaspor‘da oynarken sürekli Bursa‘ya gelip gidiyorduk eşimle ve çok seviyorduk o yüzden karar vermemiz 5 dakika sürdü.

Bursaspor geçmişte hem kazanan hem de Türk futboluna kazandıran bir kulüp olmuş. Altyapısından çok kaliteli futbolcular çıkmış. Biz hem şampiyonluklar yaşayıp hem de genç arkadaşlarımıza saha içi ve dışında örnek olabilirsek ne mutlu bize.

Bursaspor seyircisi hem saha içi hem saha dışındaki olaylarda Türkiye şartlarında her şeyi ele alabilen bir seyirci grubu.” ifadelerini kullandı.

Kaynak
SporBursa.com

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Mehmet kardeşim
    Sana +4 milyon tl ekstra verdilerse
    Bu durumda Bursaspordan 5-6 milyon tl
    Bedele anlaşma yapmışsındır,
    3.ligde rakamlar böyleyse büyük
    Meblaglar bunlar kulüpler futbolculara
    Bu paralari nasil ödeyebiliyorlar
    Anlamiş degilim bizim kadromuzda
    Oyuncu ve teknik heyet dahil ortalama
    40 kişilik ekip mevcutsa maaşlarda
    Yıllık ortalama 5-6 milyon tl civarı ise
    Ortalama takimin maliyeti
    200-240 milyon tl civarı olacaktir
    Bu lig için bence büyük maliyetler
    Umarim bu maliyetleri karşilayabilecek
    Gücümüz ve destegimiz olur

    36
    9
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Bu oyuncular 3.lik oyuncusu değil … Onçün bu arkadaşlar hem 3. Ligi hemde 2. Ligi forse edecek oyuncular olduğu için fiyatlarida fazla olabilir ..

      23
      2
  2. ey teksasli hemserilerim gelin barışalım ama her anlamda takima zarar vermeme anlaminda sahaya madde atmama konusunda para cezasi aldirmama konusunda gelin Allah aşkına artik hep birlik olalim barışalım bak adam ne demis saha ici disi her seyi ele alan bir taraftar diyor adam…

    30
    1
  3. Bizim taraftarımız forması için ter döken futbolcuyu bağrına basar. Ama kaytaran, takımı sabote eden futbolcuyu tek kalemde siler.

    21
    1
    1. @Dretnote yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular şurada yorum yazan bazı kendini bilmezlerin kafaları uyuşmuş kişilerin lütfen yorumlarını yayınlamayın saygısız seviyesiz hiç bir anlam ifade etmeyen yorumları görünce üzülüyorum lütfen yorumları denetleyen arkadaşlardan ricam dır

  4. ne var bunda vermişlerdir gitmemiştir adama niye caz yapıyonuzki. kulüplerin çoğu parayı ödeyemiyor zaten. enver cenk bizden istediği paranın yarısına gitti urfaya adam recep günaydan para alamıyacağını biliyordu peşinat istediler alamayınca gitti urfaya. bursa süper amatörde oynayan yeğenim var 500 bin alıyor. bu paralar çok normal paralar. adama peşine vermemişlerdir parayı alamayacağını düşünmüştür buraya daha düşük ücrete gelmiştir bunlar çok normal şeyler.

  5. E, 4 milyon fazla verdilerse gitseydin be o’lum, niye gitmedin? Senin baban zengin galiba. Günümüz Türkiye’sinde 85milyonluk nüfusun 84 milyon 990 bini, 4 milyon için (eski parayla 4 trilyon) kulübünü değil, dini değiştirir kuran çarpsın. Senin bu Bursaspor sevgisi enteresan geldi bana. Bi de sert ve agresif bi stoper olduğunu falan söylemişsin, içimden dedim ki, “eyvah boku yedik ***”… Geçen sene kedi kuyruğunu kaldırsa Bursaspor aleyhine zırt pırt penaltı çalan TFF’nin ipte hağkemleri için sen bulunmaz bir nimet olabilirsin aga, dikkatli ol. Bizim seyirciyi agresif sertliğinle kandırıp alkış alayım derken sezonu 15 penaltı yaptırarak falan bitirmezsin işallah. Kafanda öyle bi plan varsa söyle de, biz gene stoper Furkan Emre Ünver’e falan dönelim bâri ***.

    3
    36
  6. Arkadaşlar 3 milyon 4 milyon para dalan değil görükle inek sporda 400 binliralık oyuncu var düşünsenize adamın tercihi bursa spor olmuş be var bunda

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu