Musa Çağıran : ” Döndüğüm için çok mutluyum.”

Bu sezon yeniden Bursaspor forması giyecek olan Musa Çağıran “Pablo beni aradı, beraber çalışmak istediğini söyledi. Ben de bunu seve seve yapacağımı onunla beraber olmak istediğimi söyledim. Bursaspor’a döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Bolu Gerede kampına devam eden Bursaspor’da, 10 yıl sonra yeniden yeşil beyazlı formayı terletecek Musa Çağıran, özel açıklamalarda bulundu.

OLAY’a konuşan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Bursaspor’a dönmesindeki en büyük payın camianın büyüklüğü ve Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın kendisini bizzat arayarak takımda görmek istediğini söylemesi olduğunu söyledi.

ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Tekrardan Bursaspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Çağıran, “Teklifler oldu ama buraya gelmemdeki en büyük neden Bursaspor arması ve camiasıdır. İkinci neden ise Pablo’nun beni araması. Beni aradı, beraber çalışmak istediğini söyledi. Ben de bunu seve seve yapacağımı onunla beraber olmak istediğimi söyledim. Sonraki süreçte de yönetimimizle görüşmeler oldu. Aşırı problemler olmadı. Sonrasında anlaştık ve tekrar Bursaspor’a döndüm ve bunun için çok mutluyum.” dedi.

BAŞKALDIRIŞTA OLMAK İSTEDİM

Yeniden yapılanmadan dolayı Başkan Enes Çelik’e teşekkür eden ve Bursaspor armasının bulunduğu her yerin çok güzel olduğunu belirten deneyimli isim, “Bursaspor büyük bir camia. Geçmişte burada oynayan birisi olarak bunun bilincindeydim. Bursaspor’un geldiği nokta konum olarak iç acıcı bir konum değil ama kendi açımdan bakarsam bu armanın olduğu her yer güzeldir. Söz konusu bu arma ise ligin de önemi yok. Yeni bir yapılanma var. Bu yapılanmadan dolayı başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Böyle kulüplerin yeniden ayaklanması çok kıymetli. Ben de başkaldırışta olmak istedim.”

ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM

Musa Çağıran, “Bursaspor’da çok güzel günler geçirdim. Dostluklar, arkadaşlıklar çok güzeldi. Bunları tekrar yaşamak istiyorum” dedi. Bursaspor’u hak ettiği yere getirmek ve yeşil beyazlı takımı şampiyon yapmak için geldiğini vurgulayan Musa Çağıran, Bursaspor sevgisinin çok  büyük olduğunu söyledi. Çağıran, “Ben şampiyon olmaya geldim. Bu yıl şampiyon olmak istiyorum. Önümüzdeki yıl şampiyon olmak istiyorum. Bir sonraki yıl bir daha şampiyon olmak istiyorum. Dördüncü yılın sonu Süper Lig. Olurum, olmam bilmiyorum, nasip. Bu camiayı gerçekten çok seviyorum. Burada 3,5 yıl oynadım. Burada evlendim. Çok güzel günler geçirdim. Dostluklar, arkadaşlıklar çok güzeldi. Bunları tekrar yaşamak istiyorum. Geçmişe geri gidemeyiz ama belki bir benzerini yaşarız. O dönemler çok başarılıydık. Kupa finali oynuyorduk, ligi 3. bitiriyorduk, Avrupa kupaları… İnşallah o günlere döneriz” ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH SÜPER LİG’E KADAR GÖTÜRÜR

Pablo Martin Batalla’nın Bursaspor’u Süper Lig’e kadar götürmesini dileyen ve başarılı olmasını çok istediğini belirten Musa Çağıran, Pablo’yu çok özlemişim. Görünce çok mutlu oldum. 3 yıl beraber oynadım. Oyunculuğunda çok büyük bir karakterdi. Saha içinde takımı yöneten, liderlik eden bir oyuncuydu. Allah inşallah nasip eder ve Bursaspor’u 3. Lig’den Süper Lig’e götürür. Bunu gönülden istiyorum. Belki Türk değil ama Türk gibi. Bizden biri gibi. Onun başarılı olmasını çok istiyorum. Kendisi bir hoca gibi değil, bir arkadaş gibi. Yaklaşımı, konuşması, hareketleri… Çok güzel bir ortam var. Pablo da bunu çok iyi yönetiyor. Bunun da arkasından başarıyı getireceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

YILLARDIR BERABER OYNUYORMUŞ GİBİYİZ

Yeni bir takım olmalarına rağmen kısa süre içinde birbirlerine uyum sağladıklarını ve sanki yıllardır aynı takımdaymış gibi bir ortam olduğunu aktaran 31 yaşındaki futbolcu, “Kamp çok güzel geçiyor. Yeni takım, yeni oyuncular var ama herkes o kadar sıcak kanlı, o kadar iyi niyetli ve güzel çocuklar ki sanki 3-4 senedir beraber oynuyormuş gibi bir ortam var. İnşallah bizim de faydamız olur. Bursaspor’u tekrar hak ettiği Süper Lig’e, Şampiyonlar Ligi’ne taşırız. Bizim süremiz yeter yetmez bilmiyorum ama gönlümde Bursaspor hep Süper Lig’de ve üst sıralar oynayan takım. Geçmişte burada oynarken hep bunları yaşadım. Bunları yaşadığımda bu şehrin nasıl ayaklandığını da gördüm. Bursaspor burada değil, yukarılarda olmayı hak ediyor. İnşalalh en kısa zamanda, 3 sene içinde Süper Lig’de olmak istiyoruz” dedi.

ATATÜRK STADI’NI UNUTAMIYORUM

Bursa’ya geldiğinde, Atatürk Stadyumu’nun önünden geçtiğini, hem orada hem de Özlüce’ye yeniden girişinde farklı duygular yaşadığını söyleyen Musa Çağıran, “Kombine sayısında birçok takımı geride bırakmış durumdayız. Burada şunu anlamamız lazım. Bursaspor taraftarıyla, şehriyle çok farklı bir yerde olmalı. Bunu hak eden bir camia. Stadyumu, tesisleri, şehri, özellikle taraftarı… O taraftarın ateşini, eski stadı unutamıyorum. Buraya geldiğimde, tesislere girdiğimde çok farklı duygular yaşadım. Eski stadın yanından geçtim. Her şey dün gibi gözümün önünde. Statta kimse oturmuyordu. O günleri unutamıyorum. Eski günlerimize döneceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

ARMA İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM

Yeşil beyazlı taraftarlara mesaj gönderen ve sahada olduğu müddetçe sonuna kadar savaşacağının altını çizen tecrübeli orta saha, “Taraftarımıza şunu söylemek istiyorum. İyisiyle kötüsüyle bir şeyler yaşandı. Artık geçmiş geçmişte kaldı. Bundan sonra yapmamız gereken oyuncu grubu, hoca grubu, yönetim, taraftar hep  beraber tek yumruk olup Bursaspor’u hak ettiği yere taşımaktır. Şahsım ve takım adına şunu söyleyebilirim. Kötü oynayabiliriz, futbolda kötü performans vardır ama sahada olduğum sürece bu arma adına sonuna kadar mücadele edeceğim. Buraya Bursaspor’u hak ettiği yere taşımak için geldim. Ben Messi, Ronaldo değilim ama elimden gelenin fazlasını vererek mücadele edeceğim. Tekrar doğuş için geldim. Tırnak ucu kadar da olsa iz bırakabilirsem çok büyük bir onur ve gurur…” dedi.

GENÇLERE HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ

Yeşil beyazlı takımın altyapısında çok yetenekli gençler olduğunu ve onlara sürekli destek olduklarını söyleyen Musa Çağıran, “Gençlere tavsiyem hiçbir zaman çalışmaktan vazgeçmemeleri gerekiyor. Biz de buradayız. Abi ve kardeşleri olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tecrübemize dayanarak onlara da nasihatlerde bulunuyoruz. Çok çalışmaları gerekiyor. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor. Günümüz futbolunda çalışmak ve kuvvetli olmak atletik anlamda sağlamak olmak çok önemli. Bunları sağladıkları sürece buraya kadar geldilerse bir şey vardı. Eğer burada üstüne koyarlarsa hepsinin çok farklı yerlere geleceğine inanıyorum. Her zaman onlara destek olacağız. Doğrularını, yanlışlarını söyleyeceğiz. Dinlerlerse kazanırlar. İçimizde olan gençlerimiz çok saygılı, çok terbiyeli. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Abi kardeş ortamı çok güzel. Bir an önce lig başlasın yenelim, başarı gelsin. Üst üste geldikten sonra birçok şey güzel olacak. Biz sahada o gayreti, isteği gösterdikten sonra bu şehrin tamamen ayaklanacağını düşünüyorum. Biz vura vur gidersek çok farklı ortamlar olacaktır” diye konuştu.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kariyerinin sonuna yaklaşan artık son paralarını kazanacak olan Musa kardeşimiz daha büyük paralara oynama imkanı varken bunu elinin tersiyle itip sevdiği şehre geri geldi doğma büyüme Bursalı olan kaçak topçularımızdan saha Bursalı helal olsun sana kardeşim Rabbim utandırmasın

    44
    4
    1. @Moko yorumuna yanıt olarak

      Eyvah bee. Musa Çağıran Bursaspor’un çilek transferiyse, sen düşün artık Bursaspor’un düştüğü seviyeleri. Mesela bu Musa’nın, tikindirik bi Konyaspor’da bileçilek transfer sayılma katsayısı, Bursaspor’a oranla milyonda bir ihtimal falandır heralde. Ama burda Musa’ya çilek diyoruz. Çilek yerine ejder meyvesi deseydik bâri ***. Ampulcülerin hoşuna giderdi hiç olmazsa

      3
      41
      1. @Rıza yorumuna yanıt olarak

        sen kendını yanı bursasporu nerde sanıyorsun….para versen bile bu lige gelıp karıyerını zedelemeyecek bir suru topçu var….balın bir üstündeyız farkında değilsin sanırım.

      2. @Rıza yorumuna yanıt olarak

        Dostum, senin Bursasporun bulundugu ligden ve geçmiş yıllarda çektiği sıkıntılardan haberin yok galiba. Faturalarini odeyemeyen, çimlere bakim yapamayacak durumda olan transferi kapali bir klup vardi. Neyi takip ediyordun yillardir acaba

        12
  2. Sevgili Bursasporlular Musa nın çalışkanlığı takım oyununu bilmesi bu lig içinde yeteneği üst düzey gelir

    25
    3
  3. Bu ligin de üst liglerin de sırasıyla içinden geçeceğiz inşallah bu havayla. Yıllar sonra ilk defa ümitliyim mutluyum başkana çok teşekkürler.

    23
    2
  4. Şampiyonluk için değil…. Şampiyonluk anca süper igte olunur.

    Kat kat süper lige cıkana kadar Parole olmalı.

  5. Musayı bizdeyken beğenerek izlerdim ikili mücadelelerdeki hırsı ve kuvvetiyle akıllarda kaldı bize bu yıl ve önümüzdeki yılda çok katkı verecektir fakat altında artniyet olmadan bir soru sormak istiyorum bize rakip olduğu osmanlıspor ve rizesporda oynarken Bursaspor maçlarında çok sert oynadı yanılmıyorsam osmanlıspordayken deplasman tribününe texasla bir faul sonrası bir münakaşa yaşamıştı bunu rizesporda oynarkende gördük sebebi acaba önceki yönetimlerle sorun yaşamış olması mıydı bu soruyu sormamın sebebi musa özelinde değil bunu daha önce Bursasporda oynamış olup daha sonrasında rakip olan bazı futbolcularda da gördük bize karşı farklı oynadılar bunun sebepleri acaba herkesle kötü ayrılmamız mıdır?

    6
    2
    1. @Eray yorumuna yanıt olarak

      Abi bu nasil saçma bir soru
      Öküz altinda buzagi aramayin arkadaş, Musa zaten karakter olarak sert oynayan bir oyuncu, tabiki de rakip Bursaspor eski takimi dogal olarak eski takimina karşi kötü oynadi denmesin diye hirslida oynamiş olabilir, sert faullü de olabilir, böyle saçma soru mu olur.

      2
      1
  6. Vaay Musa kardeş, gelirken torunlarını da getirseydin keşke Bursa’ya. Onlar da canlı canlı izlesinler dedelerini Timsah Arena’da.

    5
    36
  7. Musa kardeşim.
    Sen hakkında yazılan yersiz yorumlara takılma.
    Bizler senin nasıl futbolcu olduğunu biliyoruz.
    Takım sizlere emanet.
    Siz oynayın bizler alkışlayalım destek olalım.
    Başarılar dilerim.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu