Tahir Babaoğlu kampa katılıyor

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Taha Babaoğlu’ndan güzel haber geldi. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz, SporBursa Youtube kanalının sabah antrenmanında yaptığı canlı yayına önemli gelişmeyi açıkladı.

Belinden yaşadığı sıkıntı nedeniyle özel tedavi gören Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Tahir Babaoğlu’ndan güzel haber geldi.

YAVUZ, SPORBURSA’NIN CANLI YAYININDA AÇIKLADI

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Coşkun Yavuz, SporBursa Youtube kanalının sabah antrenmanında yaptığı canlı yayına konuk oldu ve camianın en çok merak ettiği konuya açıklık getirdi.

Yavuz, Tahir Babaoğlu’nun pazartesi günü Bolu Gerede kampına katılacağını ilk defa SporBursa mikrofonlarına açıkladı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular taraftar olarak yönetici hoca menejer olmayı ne kadar çok seviyoruz 3. Lig deyiz hala eski kötü alışkanlıklarımızı bırakmadık ilk önce taraftar olup kombinemizi formamızı tirbünde yerimizi alalım (yapılan anlaşmayı mı gördün 32 yaşında ki futbolcunun kaç canlı maçını seyrettin teknik bilgi olarak hangi diploma sahibisiniz) lütfen işini yapanlara ilk önce saygı

    20
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Kimseye saygisizlik etmedik bilader, görüşümüzü de açiklamayacaksak neden yorum yaziyoruz burada,
      Kaldi ki futbolun kabul görmüş gerçegi sen şampiyonluk hedefi ile bir takim kuruyorsan ilk yapman gereken atanin ve tutanin iyi olmali, 2 tecrübeli tutan transferi yaptik çok güzel tebrikler, fakat atan konusunda 1 transferimiz var üstelik sakat daha antrenmanlara dahi bizimle çikmadi, kaldi ki hazir dahi olsa lig içinde kart, sakatlik, formsuzluk gibi durumlar hiç olmayacak mi o yüzden 2 yada 3 forvet bi takimda olmali, 1 forvet transferi daha talep etmemiz normal bence

  2. oyuncu küçümseyenler 4. seviye ligde olduğumuz farkında değiller sanırım. şucu bucu olup kendisi olamayanların görüşleri bir yana şu ülkedeki yaş takıntısı hiçbir ülkede yoktur. icraata bakmazsan geri kalırsın. avrupada 70 yaşında adam 18 yaşındaki bebeden iyi iş çıkarıyorsa işi o kapar. o yüzden de ileri seviyedeler. üretmek böyle bir şey. ama gel de bunu taş kafalara şuculara buculara anlat. kariyer dediğiniz şey de bazen sizi olmadık yerlere sürükleyebilir. şu an süper ligde olmayı haketmeyen yığınla kazmalar vardır. tahir babaoğlu belki onları katlar ama her şey ülkede istenilen şekilde gerçekleşmiyor. bunu devlet kademesinde çalışan memur da bilir, sporcu da bilir. kim mi bilmez şucular bucular işte.

    14
  3. Hele şükür be kardeşim
    Baba transfer dedik nazar ettik
    Adam belini doğrultamadı
    Ama yine de alternatif bir forvet daha
    Transfer edilmeli

    13
    3
  4. 32 YASINDA KARİYERİNDEKİ EN BUYUK TAKIM IĞDIRSPOR OLAN BİR ADAMA O KADAR MAAŞ VERİLİR Mİ ?
    BATUHAN KARADENİZ BOŞDAYKEN BU ADAM KİM ?

    8
    112
    1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

      ali ay çok iyi niyetli değil mi? batuhan karadeniz futbolcu mu olmuş 35 yaşında komedyen değil miydi tiktoker falan? altına pisleyerek ne goller atmış batu be!

      12
      1. @Voyvoda yorumuna yanıt olarak

        Bırak koşmayı, bu adam hızlı yürüsün, dişimi kırarım. Baksana be ya, ununu elemiş, eleği duvara asmış, kolları açmış, çarşıda geziyo. Tam emekli.

        2
        5
  5. Bu dayı kim ya? Kapalı Çarşı Kuyumcular Derneği Başkanı mı? Çarşının sahibi gibi poz vermiş. Sakal makal o biçim. Tam sellocu dayı.

    4
    20
  6. Bu yeni santrafor, Başkan Enes Çelik’in babası Faruk Çelik’ten bile daha yaşlı duruyor. Milletin antreman resimleri sayfaları süslerken, bu adamın Kapalı Çarşı’da resim çektirmesi çok tuhaf.

    3
    5
  7. Her liğin kalitesi ayrıdır. Yaş ne olursa olsun artık oyun yaşı yükseldi kalite varsa ayak akıl varsa kondisyon bir şekilde oluyor bak paixao bak ibrahim öztürk bak dzeko daha nice örnek mevcut . Keyif alın destekleyin inanıyorum 2 forvet orta sahamız savunmamız kalemiz gerçekten kaliteli ayaklar ile doldu hem karakter hem kalite sen şu üst liğe at sonrasinda yine 3 5 takviye ile hedef 1.lig olsun sonra süper liğ uzak degiliz kesinlikle inanç destek gerek . Hayirlisi ile gelip başlasın herkese ihtiyacımız var

    1. @Ali aycı yorumuna yanıt olarak

      Sevgili bursasporlu dostlarım takım olarak düşeceğimiz tahmin bile edemeyeceğimiz en kötü yerdeyiz 3.lig yani eskilere göre cegendemin dibindeyiz bu tabirim şampiyon takım için geçerli başkaları beni ilgilendirmez
      Bu kötü zamanlarda bir umut bir ışık yandı önce lig başlasın düzce maçı sonra ilk üç saha türbinleri dolduralım önce bu 3.lig denen yerden çıkalım biraz sabır biraz destek başka Bursa yok
      Bursa’da doymadım ama Bursa’da doydum……
      Yine iyi günler gelecek
      Tam destek
      Şampiyon Bursa sevgiyle saygıyla en önemlisi sadakat la kalın

      15

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu