Pablo Batalla ile yıllarca rakip olduk ama…

Bursaspor’un Bolu kampında Olay Medya Bursaspor Muhabiri Emre Kurtbay’ın sorularını yanıtlayan, yeşil beyazlı takımın yeni kaptanı Ahmet İlhan Özek’ten Batalla ile ilgili dikkat çekici ifadeler geldi.

Batalla’ya övgüler yağdıran kaptan Özek, takımın eski efsane oyuncusu şimdi ise teknik direktörü için şu cümleleri kullandı:

“Şimdi aynı takım için, aynı forma altında mevkilerimiz farklı olsa da beraber savaşacağız. Onunla çalışmak keyif verici. Geçmişten de konuşuyoruz. Pablo’nun insansı tarafı da mükemmel. Yıllarca rakip olduk, şimdi birlikte çalışıyoruz. Pablo’nun futbolculuğunun yanı sıra karakteri de çok iyi. Pablo ile çalışmak gerçekten gurur verici. Tüm Türkiye tarafından saygı duyulan bir futbolcuydu. Bursa şehri için çok önemli bir isim. Onunla karşılıklı oynamak da çok güzel bir duyguydu. Çünkü karşında idol olmuş bir insan var.

Şimdi aynı takım için, aynı forma altında mevkilerimiz farklı olsa da beraber savaşacağız. Onunla çalışmak keyif verici. Geçmişten de konuşuyoruz. Pablo’nun insansı tarafı da mükemmel. Çok güzel bir karakterde.  Her şeyi rahatça konuşabiliyor, dertleşiyoruz. Bu da zaten futbolcu ile teknik direktör arasındaki ilişkinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Çok değer verdiği için gençler için de Pablo ile çalışması büyük bir avantaj.”

Yoluyla
Emre Kurtbay
Kaynak
Olay Medya

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor’un 2010 senesinden sonra.. En düzgün takımına kavuşmak üzereyiz….
    Değerini güzel kullanalım…

    5
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu