Bursaspor’dan 1. Lig’e gidip, 3. Lig’e kiralandı!

Bursaspor’dan ayrılan ve geçen hafta Pendikspor’la anlaşan Ertuğrul Kurtuluş, 3. Lig’e kiralandı.

Vakıfköy’den yetişen, ancak sezon bitiminde alacaklarına karşılık Bursaspor’dan ayrılan Ertuğrul Kurtuluş, geçen hafta anlaştığı 1. Lig ekibi Pendikspor tarafından 3.Lig’de mücadele veren K.Maraş İstiklalspor’a kiralandı.

1 HAFTADA KİRALANDI!

25 Temmuz’da Pendikspor’la resmi sözleşme imzalayan 22 yaşındaki Bursaspor patentli stoperin, bugün Bursa Nilüfer Futbol Kulübü’nün yer aldığı 3. Lig 4. Grup ekibiKahramanmaraş İstiklalspor’a sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne oldum dememeli,ne olacağım demeli biz herzaman söyledik vefa göstereni bağrımıza basarız buna şuandakilerden Batalla , Kaptan Ömer Erdoğan ,Enes Ünal, Ertuğrul Ersoy , Taha Altıkardeş , Kerem Şen , Aziz Behiç , Harun Tekin , Ergiç , Belluschi ,İvankov vs uzayıp gider her zaman bu kişiler sevilir ama sen kaçarsan veya gitmeye çalışırsan biz gidene dur demeyiz yolu açık olsu der göndeririz.Lakin şuan ki gençler para odklı düşünüyor ilk önce ilk 11 girip gelişim gösterebileceğin bir yerde oynarsan ileriye dönük hem kendini geliştirmiş olursun tecrübeli olursun hemde iyi paralara oynarsın geleceğinide garantiye alırsın ama malesef önceliğiniz para olmuş bu yüzden 1,2 ve 3.liglerden yukarı çıkamazsınız.

    27
    4
    1. @VERDANT yorumuna yanıt olarak

      Boş yapma sen çalıştığın yerde 1 ay maaşını alama aglanirsin çocuklar 1 sene maassiz oynadılar ağızlarını acmadilar şimdi kalkmış burda edebiyat yapiyosun. İyi oynar kötü oynar orası ona kalmış bı siz vefakarsiniz.

      19
      39
      1. @Blackwolf16 yorumuna yanıt olarak

        Oğlum sen buna oynadı mı diyorsun. Oynasaylarıdı Bursam düşmezdi.
        Biraz kafayı çalıştır ondan SONRA demecini ver Okuş 😉😉

      2. @Blackwolf16 yorumuna yanıt olarak

        Asıl boş yapan sensin maaşları tıkır tıkır yatıracak yönetim gelmişken beyefendi başka takıma gitmek istiyorum diye söylenmiş takımın başına Batalla geçmiş ortam güzel iken sen kalkıp gidiyorsan sana bu cümleler kurulur bu çocukları bu kulüp yetiştiriyor emek sarf ediyor verim alınacak zamana gelicek güle güle diyip gidiyor biz iyi sözlerle uğurladığımız Enes Ünal, Taha Altıkardeş, Ozan Tufan,Serdar Aziz vs ama kötü olarak gidenlerde var kim bunlar ismail çokçalış, ali akman, tuğbey vs bırakıp gittiler şimdi neredeler alt liglerde oynuyorlar para için gidersen kendi geliştiremezsin ilk 11 girebileceğin bir takıma gitseydi daha iyi durumda olurdu ama nerde

        10
        1
      3. @Blackwolf16 yorumuna yanıt olarak

        Sen boş yapma bilader
        Ertugrulu savunmak için
        Bursasporu kenara koyamazsin, geçen sezon ki gençlerin tümü alacaklarini ödedi bu yönetim, Ertugrul rekabetten korktu demek ki pendike imzalayip daha pasif bir 3.lig takiminda oynayacak

        10
        1
        1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

          Bursasporu kimse kenara koyamaz ayrıca ertugrulu savundugum felanda yok çocuk gitmek istemiş gitmiş bu onun karakterini gösterir.

  2. tam bir canlı bomba. ıska geçebilir, zamanlama hatası yapabilir, tek hamlelik tek çalımlık canı var. çok takımı kevgire çevirir. neymiş gençlere destek verelim he he verelim de hangi gençlere? hudur bunu okuyorsan sinirlenme tansiyon var sende.

    14
    1
  3. Kendisi için iyi haber değil.
    Çok çalışacak ve yükselişe geçecektir.
    Bu arada Bursaspor alt yapısında yetişerek başarısız transferler yapan oyuncu sayısı hızla artıyor.
    Vakıfköy yeniden yapılanması gereken bir akademi durumuna geliyor.
    Bu sorunları Mesut Ünal çözebilir.

    12
    1
  4. Çok ağır hava toplarında etkisiz oyun kurulumunda etkisiz . Çok alık oynuyor , Stoper ilerde kornerlerde etkili olur orda da eksik koca 2 senede 1 gol ki hatırlamıyorumda maç kurtardığını savunma anlamında sağolsun genelde vermişti . Hakkında hayırlısı olsun umarım toparlar en sevindiğim iki bölge stoper ve santrafor güzel transferler oldu da berata erene ertugrula furkana kalmadık.

    9
    1
  5. ERTURUL KURTULUŞ HEMŞERİM DİYE DEMİYORUM TEK EKSİĞİ HIZLI OLMAMASI BUDA ÇOK İDMANLA TELAFİ EDİLEBİLECEK Bİ DURUM STOPERDE BULUNMASI GEREKEN VAZIFLAR VAR HAVA HAKİMİYETİ ARKADAN OYUNU OKUMA SEZGİ TOPU OYUNA SOKMA HIRZ DESEN ZATEN ŞİPTAR O FAZLASIYLA VAR EĞER ÇOK ÇALIŞIR HIZLANIRSA İKİ SENE SONRA MİLLİ TAKIMDA GÖRÜESENİZ ŞAŞIRMAYIN DERİM

    3
    14
    1. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

      Babası özel hoca tuttu, Zaferspor sahasında çalıştılar. Hoca babasına “Hızlannması lazım, ekstra idmanla ancak olur” demişti 3-4 sezon önce. Gram ilerleme yok maalesef kaç sezon geçti. Ayrıca bir arkadaşıyla Ümit Hocaya soyunma odasında saldırınca ipini çekti bu yönetim. Yoksa kalabilirdi

      6
      1
  6. Bravo Ertuğrul. Kariyerin adına çok büyük bir kulübe gitmişsin. Kahramanmaraş İstiklalspor, belirli bir seviyeye gelmiş her profesyonel oyuncunun hayallerini süsleyen bir camiadır. Avrupa’da bile çok sayıda futbolcunun giymek için can attığı o şanlı formayı bu sene başarıyla temsil edeceğine inanıyorum kardeşim. Arda Güler bile kıskanacak seni. Gör bak. Hey gidi Koca Kahramanmaraş İstiklal siporlu dev kardeşim benim. Yolun açık olsun. Bundan sonra senin ve takımının maçlarını TV’den izleyip, seninle gurur duyacağız kardeşim.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu