İşte Bursaspor’un yeni sezon formaları

Bursaspor Kulübü yeni sezon formalarını bir video ile tanıttı.

Yeşil-beyazlı kulübün paylaşımı şöyle;


Hangi formayı daha çok beğendiniz?

  • Yatay (34%, 486 Oy)
  • Çubuklu (26%, 381 Oy)
  • Yeşil (24%, 347 Oy)
  • Mavi (16%, 233 Oy)

Toplam oy veren: 1.447

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İşte bu beee…
    Herkes formasını kombinesini alsın stada maçlara gelsin. Çok mutluyuz Bursasporumuza kavuşuyoruz.
    Eleştiri şu an yok, hep yanında daima arkandayiz Şanlı Bursasporum

    77
    4
    1. @Emrah b. yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK OLSUN.Formalara gelince BURSASPOR ARMASININ OLDUĞU HER FORMA ZATEN GÜZELDİR.Formalar çok güzel aslında bizi yanıltan gece ve loş bir çekim olması.Neticede bu formalar hakkını verip terletilince tüm camianın hoşuna gidecek.

      12
      1
    1. @Sem yorumuna yanıt olarak

      Bursa çarşıdan enine çizgili atlet giyen adamlar sırf laf olsun diye formalara laf ediyor… Almayın beğenmediyseniz size fazla zaten bu formalar.

      10
      3
      1. @Rascoln yorumuna yanıt olarak

        Beyler İyide Unutmayalımki Puma Giyecez geçen sene elektrik doğalgaz. Sular kesikti borçtan Dolayı çocuklar duş almadan eve gidiyorlardı Nerden Nereye Yüce ALLAHIM Senden Razı Olsun Enes Çelik Başkanım

        14
        2
  2. Şimdi sıra sponsorları forma ya giydirmek te hadi hayırlı olsun sponsorlu formalar yüklenmek lazım

    27
    1
  3. Günlerdir bu anı iple çekiyorum bir arkadaş güzel yorum yapmış zevkler ve renkler tartışılmaz ancak bu modeller resmen hüsran diadora’nın formaları daha güzeldi resmen hayal kırıklığına uğradım. Neyse el mahkum alacağız artık.

    25
    22
    1. @Asparuh16 yorumuna yanıt olarak

      Bir de arma da bayrak da bilmem ne de diye zırlayan bir sürü insan var…!!
      Çakma Seltik (Celtic) modelde Türk Bayrağı ve Bursaspor Logosunun renkleri nerede..??
      Yeni moda oldu bu logoyu bozmak son senelerde forma üstünde….
      Zırıltılarımızla eylemlerimiz birbirini tutsa keşke??
      Zırlıyoruz çok büyük bayrakçı armacı yerli ve milliyiz ama Bayrağı da Logoyu da hiç etmeye hiç çekinmiyoruz…!!

      4
      1
  4. Sevgili Bursasporlular formalar konusunda ki görüşlerimizi belirtelim de lütfen bunları neden sebep gösterip almayacaklar ise o zaman lütfen gidin FB yi GS yi yada Jimtastik takımını tutup onların taraftarı olun derim zaman neden sebep gösterip burada olumsuzluk oluşturup yaygara yapmayın derim fikrimizi ulu orta söyleyip olumsuzluk ortamı oluşmasın son sözüm şu dur Forma yı Forma yapan üzerinde ki Armadır gerisi teferruattır bizler Bursaspor taraftarı öncelik arma ya sevdalıyız

    16
    1
  5. Benim anlamadığım forma
    Üretirken dünyada bilinen bir markaya
    Neden ihtiyaç duyarız ki;
    Tekstil konusunda dünyada önemli
    Kentlerden biriyiz, üstelik
    Başkanımız dahi tekstilcidir
    Gönüllü olan tasarımcı arkadaşlarimizin
    Tasarimlarini sitede oylamaya sunulup
    En çok begenilen 4-5 adet tasarimi
    Üretirsin, bir kaç firma ile anlaşip
    Kendi markani oluşturursun,
    Böylelikle hem düşük maliyetli forma üretirsin, hem 400-500 tl gibi daha
    Uygun rakamlara satarsin, hemde
    Bursalilarin tercihi olan ürünleri
    Bursali hemşerilerimiz de gururla alip
    Gururla üzerlerine giyeceklerdir.

    8
    1
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular şiptar nick Li Bursaspor lu kardeşim kulüp dünya markası ile sadece forma olarak anlaşmıyor alt yapıdan tutunda Bursaspor da ki her takımın tüm malzemelerini bu markadan sağlıyor konu sadece A takım forma sı değil tüm Bursaspor birimlerinin her türlü sportif malzemesini sağlandığı için olduğunu söyleyebiliriz yıllardır denir biz textil şerhiyiz deyip kendi ürünümüzü markamızı oluşturalım diye bakın bir örnek Bursaspor ayranı satılıyor lakin kaçımız onu alıyor sadece örnek

  6. 1 aydır sabırsızlıkla bekliyorum, yapacağınız işe ben.. Çocuğun yaptığı mis gibi 5 tane forma vardı, alsaydınız ya onları. Resmen insanların aklıyla alay etmişsiniz. Sonra da destek istiyorsunuz. Dream League Soccer oyununda giriş seviye formalara benzemiş…

    5
    11
  7. Formalar berbat sadece Celtic tipi forma ehh işte..
    mecbur alacagız ama içime sinmedi eğer üzerinde Bursaspor arması olmasın sittin sene ne alırım ne giyerim

    3
    2
  8. Şeritli ve çubuklu forma beklentinin altında kaldı. Çünkü renk paleti uygun değil. Beyaz kullanacaksan kapalı yeşil kullanmaya mecbursun. Yeşil formada renkler arasında geçişlerin çok sert olması mavi formanın üstündeki detayların koyu maviyle birlikte yok olması formaları antraman ürünü olarak göstermiş. Genel değerlendirme 5/10. Zaten her sezon forma alan kitle aynı daha cesur tasarımlar görebilirdik. ŞERİTLİ FORMADA ALTIN DETAYLARIN YEŞİL ŞERİTLERE YAKIN OLMASI HARİKA.

    3
    5
  9. Dağa güzel olabilirdi,renk ve tasarım olarak değişim görmüş bir forma bizi canlandırdı.beklentimizi çok yükseltti yönetim, hal böyle olunca da önümüze gelen formalar basit göründü yorumlandı.belki reklamlar gelince forma bir ahenk bulabilir.gozumuz alisabilir.sahsen bir tık dağa iyi olabilirdi.

  10. Günlerdir bekle bekle bekle sonuç hüsran.Antreman üstünden hiç farkları yok.İnsan bir nebze özenle hazırlanmış harika tasarımlar bekliyor.Instagramda bir sürü modeller vardı hiç mi örnek almadınız.Ama napalım yinede alıcaz BURSASPORUMUZA tam destek olmalıyız.O SENE BU SENELERE başlıyoruz.Hedef Süperlig…

    2
    3
  11. Bu insanlar daha güzel Bursaspor forması almak istiyor ve bunun için talepte bulunuyor, çıkan yeni sezon formalarının eksiklerini söylüyorlar diye onların yorumlarına down atan sözde taraftarlar en son ne zaman forma aldınız? Bu insanlar zaten el mahkum her sezon formasını alıyor 8k kişi. Siz bunların içinde misiniz? Sanmam. Bu insanları eleştirmek size kalmadı. Ortalığı bulandırmayın puma kötü forma yapmış. Kollarda detay bile yok.

    2
    2
  12. Mevzu var olmak renkdaslar. Güzeli, çirkini süper denen lige çıkınca tartışalım. Herkes formasını alsın, yürüyüş başlasın.Ben gündüzde kullanicam inşallah.

    2
    1
  13. ,Yalan yok,sosyal medyada tasarım yapan bazı arkadaşlarınkiler bile daha güzel ama
    3.ligdeyiz forma dert edecek halimiz yok.
    Aklet olsa fark etmez.
    Alacağız giyince daha güzel duruyor.
    Arma var sonuçta…

    2
    1
  14. Benim için artık alt yapı yok bu kulübü kim üstlere taşıyacaksa o vardır.maalesef alt yapımız bu külübün değerini ve büyüklüğünü bilemediler anlayamadılar anlamak istemediler önce takımı 3 .cü lige düşürdüler sonra kaçmak için fırsat kolladılar fakat kapasitelerinin en fazla 2.ci veya 3.cü lig olduğunun farkında değiller bir bakmışınız 3-4 sene sonra Bursaspor süperligde siz ise amatörlerde sürünüyorsunuz..

    1
    1
  15. kimse bulunduğumuz ligin farkında değil bu lige bu forma!! ayrıca daha farklı formalardan ücret alıyor puma katalogdan seçilenler bunlar üzerindeki arma yeterli.

  16. Bakıyorum millet beğenmedim falan yazmış.
    Bir kere de beğenmediğin bir şeyi giy !
    Ayrıca Hayırdır arkadaş defileye mi çıkacaksın ?
    Düğününde mi giyeceksin ?
    Bursaspor’un logosunun olduğu her forma güzeldir.
    Alacaksan al, boş yapma

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu