Bursaspor’a veda etti

Bursaspor’da profesyonel sözleşme imzalanmayan Baran Karagöz yeşil beyazlı takımdan ayrıldı.

Yeşil-beyazlı formayı 12 kez giyen 19 yaşındaki savunma oyuncusu, Bursaspor’a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla veda etti.

Genç oyuncu yaptığı paylaşıma, “Her şey için teşekkürler” notunu düştü.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor için hiçbir aidiyet duygusu hissetmeyen, Bursaspor’u basamak olarak kullanan kim varsa yetiştirmekle uğraşmayin. İki paralık top oynamadan her şey için teşekkürler deyip uzuyorlar. Transfer tahtası kapalı iken gördük mecburen oynatildilar iki üç yıl rezil olduk sayelerinde. Elalemin gençleri 19 yaşında destan yazıyor. Bunlar 3. Ligde yenilmekten başları dönüyor bir de gülüyorlar. Yerlerine kaliteli adamlar geldi o da biliyor artık yedek yedeği vile olamayacağını.

    45
    4
    1. @İller yılmaz yorumuna yanıt olarak

      yorumuna duyduğum öfke ve sinirden dolayı ”16-17-18 YAŞINDA Kİ ÇOCUKLARI” kısmını yanlış yazmışım.
      insan da akıl bırakmıyorsunuz yeminle.
      biz bu duruma düşüyorsak, bu çocuklar kaçmayıpta ne yapsın…

      6
      18
      1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Neyin siniri bu adam haksız mı? 20 yaşına gelmiş 10 yıl oynayacak emekli ömür boyu yatacaklar. Ne genci Lamine yamal daha 17 yaşına yeni girdi. Arda Güler 19 oldu arkadaşım top oynamaya istekli ve yetenekli adamı topçu yapçaksın.

        6
        4
      2. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        gençlerin babası mısın hıdır?öfke sinir iyi değildir mantığını almış senin. savunulacak bir yan varmış gibi neden bahsediyorsun. altyapıda yetiştir besle ilk fırsatta kaçsınlar. yok ya! aidiyet karışıklı olurmuş daha ne yapsın kulüp yönetim de değişti ilk fırsatta orası burası oynuyor alayının.

        12
        6
    2. @İller yılmaz yorumuna yanıt olarak

      aidiyet duygusu kendiliğnden oluşmaz. karşılıklı SAYGI-SEVGİ-SABIR-GÜVEN ister.
      ayrıca,
      henüz teknik, taktik ve fiziksel gelişimlerini bile tamamlamamış 16-17-18 çokukları profesyonel liglere sürmenin adı gençleştirme değil, yavru ceylan misali onları kurtlar sofrasına yem ve meze yapmaktır.
      şayet,
      bu çocuklar buradan kaçarcasına gidiyorlarsa.
      sırtımızda bu kadar büyük borç kamburuyla bu liglerde tırmalıyorsak sizin gibi futbolun etiğinden ve tekniğinden bi-haber zihniyetin çokluğundandır…

      9
      18
      1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        Kadro yedekler dahil 18 bilemedin 20 sahaya 11 kişi cıkıyor bu takimda süre alamayacağını düşünüyorsa gider oynaya bileceği takima napacak kukumavkuş gibi oturacakmı

      2. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        hahahahahahah kalacakları zaman gidiyorlar ama uyu sen! cevap verdiğime değmezsin ya bak dinle. gençleri komple süremezsin tamam anladık da komple gençlerle oynayıp başarılı olan en azından sahada ortaya ruh koyan takımlar oldu. ankaragücü de düştü komple gençlerle oynadı transfer yasağı vardı ama gençleri nasıl oynadılar araştır. bunun gibi çok örnek var ama en yakındakini vereyim dedim. sözün özü gençsen ruhsuzca sahada gezinemezsin gevşek gevşek gülemezsin yenilgilerde. ulan tüm maçları kaybettik neredeyse. böyle genç mi olur? şu an her şey yolunda neden bahsediyorsun batalla gelmiş gençlere kol kanat geriyor bunlar kaçıyor. neden? yerlerine alınanlar belli oynayacak çap yok.

        10
        4
      3. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

        yavru ceylan koryucusu hıdır amca. seni doğal yaşamları korumak için özel mi görevlendirdiler? yetenek olmayınca olmuyor dayı! bari koşsunlar senin ceylanlar o da yok. gelene geç gidene geç. ulan halı sahadan üç beş göbekli adam çıksa en azından ruh koyarlardı. kurtlar sofrasıymış. elin gençleri realde oynuyor o yaşta.

        10
        4
  2. Kaçın kaçın gebeş kaplumbağalar sizi. Bu yetenek ve mücadele ile amatörde bulamaz kulüp. Bizim tahta açıldı varlığınız neydi ki yokluğunuza ağıt yakalım.

    25
    7
  3. Defolun.. Elinoğlu… 19 yaşında real madrit te oynuyor.. Bu kokuşmus miskinlikten yürüyeyemeyenlere kucak açıyoruz… Defolun. Mesut ayıkla bunları. Bok böcekleri ni.

    17
    11
  4. çocukla profesyonel sözleşme imzalanmamış , yani kadroda düşünülmemiş , çocukta ayrılmak zorunda kalmış, veda mesajı yazmış , herkes giydiriyor , yolunuz açık olsun demek bu kadar mı zor anlam veremiyorum .

    16
    1
    1. @teksasliyuksel yorumuna yanıt olarak

      O kadar yorum içinde bir kişi doğru anlamış ve yorum yapmış.Arkadaşlar Baran ı kulüp istememiş o da mecburen ayrılmış bunu niye anlamıyorsunuz.Ne kadar ön yargılısınız hayret.

      6
      1
  5. Sevgili Bursasporlular 19 yaşında tff 2 lig i kaldıramayan lütfen gidebilir fiziksel güç yetersizliği olabilir lakin futbol bilgisi koşu kalitesi otun zekası bunların pek çoğu bu kardeşlerimizde yeterli değil di Bursaspor alt yapısında bu kadar kötü olmamalı en azından bu yıl bu takımı kümede tutabilselerdi bu kadar tepki çekmezlerdi kimseden Arda Güler olması beklenmiyor kiminn sürati çok iyi dir kimin hava hakimiyeti kiminin şutları 17 yaşında olup 4 yıl Bursaspor alt yapısında olan bir futbolcu en kötüsü 3 lig topçusu olmalı o kadar idman eğitim yazık değil mi Mesut Ünal ve ekibi güzel işler yapıcaktır çünkü Mesut bu iş için İngiletere de kurslar aldı kendini iyi yetiştirdi ayrıca Mesut başkaları gibi film den futbolcu seçmez bilim sel seçer hatır gönül dinlemez

    9
    3
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      3 veya 4 tane daha gider bu takımdan topçu,gençlerden mustafa genç kalsın,eren tüneli Hamza Arıkan sol bek Abdullah kalsın kerem kök iyi yedek olur sonra emre tepegöz Ömer gorguc kalabilir gerisini versinler satsinlar yada kiraya versinler…

  6. Ya bunlar hiç veda hakkı helal edin ayakları kimse yapmasın çocuk yaşaya gir kulübün kapısında en büyük ihaneti siz yapıyorsunuz kapatın şu vakıf köyü bursaspor bakışın çiftliği değil çünkü siz bu formayı hak etmeden gidenler yazık size

    9
    12
  7. Yolun açık olsun kardeşim
    Kadroda düşünülmeyen
    Gençlerimizden biri daha tabiki de
    Veda edecek başka ne yapmasını
    Beklersiniz renkdaşlar, kulübe
    Kovuldugu için sövnesini mi
    Isterdiniz, önemli olan buradan gidip de
    Vakıfköye yakışır şekilde çevik ve ahlaklı
    Sporculuk hayati sürdürmesini temenni
    Ederiz, bizi en iyi şekilde temsil eder
    inşAllah

    8
    2
  8. ben onu bunu bilmem bu klübün alt yapısına kim seçilirse kendisine ve ailesine kurana el bastıracaksın para kazandırmadan gitmeyeceğine dair.

    1
    5
  9. Torpille olunan topçulardan bu kadar olur kardeşler. Bursaspor da nelerin döndüğünü tahmin etmek bu kadar zor değil.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu