Bursaspor’un fikstürü bugün çekiliyor!

Bursaspor'un da yer aldığı TFF 3. Lig fikstür çekimi, bugün Riva’da gerçekleşecek.

Bursaspor‘un yanı sıra Bursa Nilüfer Futbol Kulübü, 1923 Mustafakemalpaşaspor ve İnegöl Kafkasspor‘un da yer alacağı TFF 3. Lig fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu‘nda saat 14.00’te başlayacak.

Fikstür çekimini sitemiz üzerinden takip canlı edebilirsiniz.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Rakipler umurumuzda değil.
    Önemli olan lige nasıl başlayacağımız.
    İlk beş maçı kayıpsız geçmemiz gerekiyor.
    Hem skor olarak hem de moral olarak üstünlük Bursaspor’da olmalıdır.
    Geliyoruz
    🐊
    🐊
    🐊
    BURSASPOR A. Ş.

    13
    1
    1. @Tranzonlu yorumuna yanıt olarak

      Tranzonlu, ayıp oluyo ama. Zaten düştüğümüz durum bize yetiyo. Hırsız başkanların bize reva gördüğü bu utancın üstüne bi de sen üstümüze gelme.

      14
      1
  2. Fikstür mikstür umurumuzda değil. Biz bu gruptan lider olarak çıkıcaz. Vura kıra gerekirse parçalayarak. Bu saatten sonra ikinci olan düşünsün. Biz şampiyon olucaz!

    1
    1
  3. Merhaba, ben 1 ay kadar önce passo uygulaması üzerinden kombine aldım. Acaba bu aldığım kombineyi fiziki olarak da alabilir miyim gişelerden falan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

    1. @Furkan yorumuna yanıt olarak

      YouTube de Bursasporla ilgili izledigim bir programda fiziki kart çikartilmatacagini söylediler, maç günü duyuruldugunda senin passo kismina yüklenecek olan maçin pdf görüntüsünü indirip maça bu şekilde girilecegi söylendi

  4. İşşallah ilk maç Karşıyaka deplasman olur. Daha ilk maç gidip birde bir, bi dikelim onları görsünler. Batalla araya salsın, Ahmet İlhan kaleciyle karşı karşıya, yerden ayak içi bi plase, haşırt 1-0. Bitti gitti be ya. Ondan sonra ikinci maç, gel içerde 40 bin kişi ***. Arabada 5, evde 15. Tieeeyytt ulan bee. Özlemişiz ***.

    16

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu